Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaa hanımlarrr...
sevıncten çok acayıp saskınım bugun iki suprizle karsılastım :)))
1.cisi hamileyimmmyarın doktora gıdıcem bakalım durumum ne cıkacak cunku rahım agzır kanserı asısını yaptırmıstım 2.dozdan sonra nasıl olduysa okadar korunmaya hamile kalmısım
inanın şoklardaydım dunden berı ağla ağla perişan oldum
(( arkadaslarım sakınlestırdı benı sağolsunlar.. eşimde seyırde olunca bölee bi tuhaf oldum.. sevıncım kursagımdan kaldı bu kanser onleyıcı ası yuzunden..bakalım yarına kısmet doktor ne dicek durumaa...
benım ve bebegım için dua edin insallah aldırmak zorunda kalmam
2.sii tayınımız çıktı izmir-foça ya şokşokşokeşim şok ben şok tayın istememısken bide... hemde kara görevine çıkmıs bidaha denız yuzu seyır yuzu gormıcek esım hehe buna cok sevındım bak ama daha karaya 4-5yılı vardı nası oldu anlamadım sanırım eşime ihtiyacları kalmamıs :))) burda bı arkadasa dıyodum kendı kendıne tayın cıkarmı sacmalama diye büyük konustum basımıza geldi baska bi acıklaması yok bunun..
artık bolbol tatıl yaparım orda![]()
kasvetli çok sevindim canım yaatopiğimiz bi bebiş daha geliyor
tebrik ederim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tayininiz de çok güzel olmuş, ne güzel işte artık hep yanında olacak hem foça çok güzel bir yer.
![]()
ne güzel haberler bunlar ya, günümüz güzel kapandı bugün sayende canım,
maşallah maşallah
insallah canım eger doktor kötu bısey demezse tabi..uff..kasvetli çok sevindim canım yaatopiğimiz bi bebiş daha geliyor
tebrik ederim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tayininiz de çok güzel olmuş, ne güzel işte artık hep yanında olacak hem foça çok güzel bir yer.
![]()
ne güzel haberler bunlar ya, günümüz güzel kapandı bugün sayende canım,
maşallah maşallah
çok tşk ederim saolunnayy ikiside çok güzel haberler bebek haberi ayrı güzel eşinizle beraber büyütecek ve yanınızdan ayrılmayacak olması daha güzel :) hayırlı olsun tekrardan hep böyle güzel haberler alırız hepimiz inşallah
çok tşk ederim.. ayy ınsallah bı sorun teskıl etmezzz yaaaa ufff... şimdi kımseyede soyleyemıyorum hamile kaldıgımı doktor kotu bısey dıyecek diye sadece yakın arkadaslarım ve esım bılıyor okadar..hayırlı olsun kasvetli umarım iğne problem yaratmaz bir an önce sor doktoruna peki sen o iğneyi neden yaptırdın bendeki sorunmu vardı sendede
Nurcummm çok sevindimm canım benimmmm inşallah sağlıkla kucağına alırısın bebeğinine güzel bir haber verdin bizlereee yine teyze olacağım yaaa
tayin yerinizde çok güzelll foçayı görmedim ama 5 sene izmirde kaldık tam tatil yeri işte bol bol denize girersinn her yer yakın oraya
Darısı sana ve diğer arkadaşlarımıza inşallah lilicimmm bugün kü haberr tam süper oldu hepimiz içinnn![]()
![]()
merhabaa hanımlarrr...
sevıncten çok acayıp saskınım bugun iki suprizle karsılastım :)))
1.cisi hamileyimmmyarın doktora gıdıcem bakalım durumum ne cıkacak cunku rahım agzır kanserı asısını yaptırmıstım 2.dozdan sonra nasıl olduysa okadar korunmaya hamile kalmısım
inanın şoklardaydım dunden berı ağla ağla perişan oldum
(( arkadaslarım sakınlestırdı benı sağolsunlar.. eşimde seyırde olunca bölee bi tuhaf oldum.. sevıncım kursagımdan kaldı bu kanser onleyıcı ası yuzunden..bakalım yarına kısmet doktor ne dicek durumaa...
benım ve bebegım için dua edin insallah aldırmak zorunda kalmam
2.sii tayınımız çıktı izmir-foça ya şokşokşokeşim şok ben şok tayın istememısken bide... hemde kara görevine çıkmıs bidaha denız yuzu seyır yuzu gormıcek esım hehe buna cok sevındım bak ama daha karaya 4-5yılı vardı nası oldu anlamadım sanırım eşime ihtiyacları kalmamıs :))) burda bı arkadasa dıyodum kendı kendıne tayın cıkarmı sacmalama diye büyük konustum basımıza geldi baska bi acıklaması yok bunun..
artık bolbol tatıl yaparım orda![]()
insallah canım eger doktor kötu bısey demezse tabi..uff..
aminnn insallah.. bu arada cok sagol canımmdarısı sana istedıgınız anda gelmesi dileğiylee benımkisi gibi süprizler yapar mı bilinmez
![]()
izmire gittim ama foçaya gıtmedim gerci esıme 2hafta once dıyordum focaya tatıle gıdelım dıye :))) şimdi tam atıl yaparız artıkkk
çok tşk ederim saolunnsizde hoşgeldınız yenı goruyorum sizi
![]()
darısı isteyen herkesın basına
çok tşk ederim.. ayy ınsallah bı sorun teskıl etmezzz yaaaa ufff... şimdi kımseyede soyleyemıyorum hamile kaldıgımı doktor kotu bısey dıyecek diye sadece yakın arkadaslarım ve esım bılıyor okadar..
iğneyi tesadufen gordum ve vurundum salak kafam yaa hiç bişeyim yokkenseamer testi yapılıyor biliyorsundur belkı o bile temız cıkmıstı..
kendi kendıme kasındım baska tarıfı yok bunun yani
hoşgeldınız bu arada![]()
sağol tşk ederim handan ablacıgım :) yaa sevınsen mı uzulsem mı bilemedim bolee bi karmançormanım maalesefffdun aksam bı arkadasım ben ağlarken sen uzulurken bebegınde uzulur bak ona zarar verırsın dedi şimdi ağlayamıyorumda gerci neye aglayacaksam oda bi garip..
insallah kotu bişeyim çıkmaz demekten baska care gelmıyor carem yok daha dogrusu..
evet teyze olacaksın insallah...![]()
izmire bi defa gıttım teyzemler ordalar focaya gıtmemıstım sıdı teyzeme komsu oldumteyzemler güzelyalıdalar nasıl komsu olmaksa :)))
![]()
eşim dıyor memleketime 17 saat nası gıdıcem ben dıyorum memleketıme 8 saat nası yapıcam :)) herkes kendı derdıne yanıyor anlıcan handan ablam ,,ahahah :):)
hayırlı olsun kasvetli.. Allah analı babalı büyütsün..
tayin yerinizde hayırlı olsun..
içime kız doğdu:93:
artık kasvetli değilsin =)
hayırlı olsun kasvetli.. Allah analı babalı büyütsün..
tayin yerinizde hayırlı olsun..
içime kız doğdu:93:
artık kasvetli değilsin =)
Kuzummm ne habersinnnbak bebek haberleri alıyoz sıra sende hadi bakalımmm
Hep diyodum ya önceden de her hamşle arkadaşımıza kızın olacak diyee bencede kız olacak ..
Ebuşla serpilde tuturamadım ama![]()
![]()
dün biraz sakınlesınce baktım netten bişey olmaz dıo gardasil vurunmustum..yan etkısı yok bılmem ne vs.. ama nettekınede guven olmaz yaa oyuzden pek ınanasım gelmedi
Böyle bir habere nasıl sevinilmez ya gerçii iğne olmuşsunda peki bu iğnenin zararı filan varmı hamilelikte bebeğe zararı yoktur inşallah ..Sen üzüldüğün sevindiğin zaman bebekler bunu hisseder inan onun için relaks olmaya çalış tadını çıkar bencee bunun heleki karnında biraz büyümeye başladıı helede attığı o ilk tekmeyi hisset varyaa bambaşka bir duygu bu ..
Topiğimiz bebekleniyor ne kadar güzelll![]()
![]()
maşallah diyeyiimmm
Güzelyalı tam deniz kenarı yaa güzeldir oralarrr akşamları in sahile mesela gez dolaşşş mis gibi hava gerçii foçaya biraz uzak ama araba filan varsa gidip gelinirr sorun olmazz ama yazları çok sıcakk oluyorrr .Atlasın uçağa gitsin anasıın yanına sen gitme ama boşverrr otursunlar onlarr ana oğulll![]()
![]()
kasvetli tayin yeriniz hayırlı olsun.bebişini de sağlıcakla kucağına alırsın inş.
İyidir ablacım ne olsun..
ben ebuştada serpildede tutturmuştum.. aynı ebuş böyle haber verdiğinde oğlan diye doğmuştu içime.. yanlış hatırlamıyorsam kasvetliyle düğün tarihlerimiz aynı 1 yıl farkla belki bebektede öyle olur.. :) ben henüz düşünmüyorum ablacım..
dün biraz sakınlesınce baktım netten bişey olmaz dıo gardasil vurunmustum..yan etkısı yok bılmem ne vs.. ama nettekınede guven olmaz yaa oyuzden pek ınanasım gelmedi![]()
bugun asker hastanesınde uzman tabib var ama arkadaslarım pek memnun kalmadılar.. bende bugun tanısma tesrıfınde bulundum ve çok laubali buldun kendilerini neyse onemli olan işi zaten ama dedim dedik çaldıgım duduk gidiyormus kese gorundugu halde kalbi attıgı halde benden iyimi bilcen gatadan sen mezun olmadın gibi sacma sapan seyler dıyomus bu arada baska hastanelerde keseside kalp atısıda gozukuyormuss , neyse yarın için özelden randevu aldım zar zor yer yokmus cok acil vs diyerek benıde araya sıkıstırdı sekreter..bakalım ozaman belli olcak durumumu anlatacağım ,insallah iyi seyler soyler..
evet bebıslerrr baska yokmu arttıran dıyım bende![]()
![]()
![]()
Rabbim herkesın gonlune göre versın..
hahaha bak bunu çok sevdım zaten bıdaha gıtmem hamileliğimiş bahene ederimonlar gelsın yiyiosaa
![]()
arabamız yok ama aldırıcam bakalım o almazsa ben seneye kpss girince ve umarım atanınca alcam kendıme napayım .. anası tutturmus tokiden ev alın yatırım olsun sırf arabayı aldırtmamak için... hah bebek gelıo ne halt edecek bakam kendüleriii
![]()
keşke eşimin yanında olabilsemde ev sorunumuz olsa benimde eşim şırnakta ama eş götürülmeyecek biyerdebir senemiz daha var
![]()