Asker Eşleri

güzel günlerrrrrrr..

dünakşam arenada şehit eşini izledimm.. öle duygulandımki.. rabbim dayanma gücü versin.. Rabim herkese hayırlıs ölümler versinnn.

kızlar iyi geceler nasılsınz ben izleyemedim esim izletmedi daha doğrusu ağlarım diye yüce abbim kimseye öyle acı vermesinnn

kızlar duydunuz mu 2010 da jandarma polise geciyomus uzman çavuslar ve assubaylar polis olacaklamıs subaylarda piyadeye gececeklermiss

gülcan canım hosgeldinnn

kızlar sizler duydunuzmu tam kesin değilmis ama öyle biseyler söyleniyooo

slm bayanlar bende asker esiyim
hg canım aramıza....

duymadım canım ama benim eşimi alakadar etmio o zaman jandarma dedigine göre...........

Günaydınnn güzel hanımlarr....
Ya ben cok hastayım ya,hıcbırsey ıyı gelmıyor boğazım yırtılıyor sankı devamlı öksürük öksürük.. Gecelerı uykuyu unuttum yaa..Herseyı denedım,ilaca döndüm ama hala aynıyım..Baska napsam ...

sanada günaydın OZEBUS_41 tatlım çok geçmiş olsun.sürekli ilık su iç boğazındaki tahribat çok canını yakıyordur tahmin ederim.kıyamam gülüm ballı karabiber yut aklıma başka bişey gelmiyor.bol bol dinlen kendine iyi bak

Ay canım benım ballı karabiber denememiştim..Ballı limonlu ıhlamur ıc dedıler, yok anacım bana mısın demedı..Tesekkur ederım canımcımm,şimdi yutayım o karışımı..

a.s.geçmiş olsun canım bide elmalı sirkeyle gargara yap hatta ballla karıştır iç ii gelir:teselli::teselli:

günaydın kızlar nasılısnz birazdan pogaca yapıcammm esimi bekliyorum yumurta getirecekk :))

özlemcim canım geçmis olsun aynı öksüürk ardadan bana geçti tatlımmmmm

kızlar duydunuz mu 2010 da jandarma polise geciyomus uzman çavuslar ve assubaylar polis olacaklamıs subaylarda piyadeye gececeklermiss öyle bi söylentiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…