Asker Eşleri

özebus canım geçmiş olsun bi öneride benden bu çok iyi gelio...
kara turp var kızmızı degil ama dışı kapkara olcak onun içini birazcık oy..içine bal koy 24 saat sonra onun kendi suyuyla bal iyice karışıo onu iç ...

Tesekkur ederım kızlar...
Ruyanazcım kara turpu komsumda söledı o yapcakmıs bakalım,
ah annecim ah nasıl arıyorum seniii..senağlama
Bekar arkadaslar yanınızdayken annenızın degerını bılın valla..

arkadaşlar nasılsınız ben çok yorgunum biraz temizlik yaptım camları falan sildim içeri temizlik dreken bu saat oldu üzerine birde arkadaş geldi bayağı yoruldum herkes iyidir inşallah

arkadaşlar nasılsınız ben çok yorgunum biraz temizlik yaptım camları falan sildim içeri temizlik dreken bu saat oldu üzerine birde arkadaş geldi bayağı yoruldum herkes iyidir inşallah

ohh miss gibi desene heryer canım aynen bende çok güzel temizlik yaptım btün işlerimi hallettim kocişim pazara kadar burda o zaman kadar iş yapmıycam valla...
eşimiş aşurelik almaya gönderdim aşure istedi akşama yapıcam kızlar resim çekerim sizlerede.............

ay benimde canım istedi aşure çok seviyorum bu sene yapmadım yapan olsada yesek

Ayy canım cektı vallahı,cok severım asureyı..Şimdiden ellerıne saglık bıtanem..
Ben annemı özledımsenağlama

ay benimde canım istedi aşure çok seviyorum bu sene yapmadım yapan olsada yesek

ayy keşke yakın olsak da getirsem sizlere kızlar hadi resimle yetinin bari...valla yaptım ama yorgunluktan bittim tan işlerim bitti annemler geldi süpriz yaptılar kızkardeşlerim falan hepsi çok sevindim ama çok yoruldum gittiler şimdi sizlere bakayım dedim bende..........

ellerine sağlık rüyanaz. vallahi canım çekti. geçiyordum uğradım arkadaşlar. malum yarın iş var. hepinize iyi geceler. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…