Asker Eşleri

slm arkadaslar uzun zamandır gıremıyordum kzım ıçın ısım konusunda hala cok kararsızım bana ısım konusunda yardımcı olursanız sevınırım ısmı degişik vede anlamı guzel olsun ıstıyorum ama cok sey ıstıyorum galiba :)

günaydınnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar egem rüyanaz dilekay azra sıla nasılsınız rüyanaz erkencisin ben yeni başlıyacağım işlere
kül kedisi misali

canım benim iyiyim sen nasılsın dün erken kalkmıştım evet annemler gelmişti çünki kahvaltıya bugun geç kalktım şimdi kızımla güzel bir kahvaltı yapçaz canım..........

ii öğlenler arkadaşlar bende okuldan öğle arasına geldim bi bakiim dedim neler yazmışsınız:)
benim eşimde asker jandarma üsteğmen 2005 devresi olan birinin eşi olursa tanışmış oluruz ne güzel şu an elazığın palu die bi ilçesincdey,z görev younluğu cok fazla
ayda 10 gün görüyorum canımı
allah hepimizin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah

allh hepimizn ve tüm askerlerin yardımcısı olsun arkadaşım

tatlım merhaba. hem meslektaşmışız hem de komşu sayılırız. ben de malatyadayım ve öğle arasındayım. eşine ve sana kolaylıklar, sabırlar. a.s.

iim eylül ne olsun aynı devam hayata arasıra rahatsız olsakda urdayız canım sen nasılsın öptüm seni kocaman

Herkese iyi aksamlarrrr....
Ruyanazcım hakikaten topic hareketlenmiş..Ne kadar güzel,Elazığ,Malatya,Amasya,Bilecik..vs Allah hepimizin ve askerlerımızın yardımcısı olsun..

aşk olsun kız rüyanaz biz burdayız şeker bizsiz olmazki kk ve bu topinkdimi

selam arkadaşlar nasılsınız bende gezmekten yeni geldim bi bakayım dedim biraz stresimi attım evde sıkıldım kış olunca eve tıkılıp kalıyoruz gezmek iyi geldi vallah:sm_cool:

aşk olsun kız rüyanaz biz burdayız şeker bizsiz olmazki kk ve bu topinkdimi
canım sen benim enlerimdensin aşkolsun ..ama zeynep sürekli yazardı kuzum kimse yazmıo bugunlerde o yüzden ok.
selam arkadaşlar nasılsınız bende gezmekten yeni geldim bi bakayım dedim biraz stresimi attım evde sıkıldım kış olunca eve tıkılıp kalıyoruz gezmek iyi geldi vallah:sm_cool:

ohh gez bakalım ...........

slm sanada dilek evt kış sıktı bende geldim gezmeden bu gün bi an evvel yaz gelse ya eve tıkındım bide okul olunca yazılılar of yaaaaa çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…