günaydın arkadaşlar egem rüyanaz dilekay azra sıla nasılsınız rüyanaz erkencisin ben yeni başlıyacağım işlerekül kedisi misali
ii öğlenler arkadaşlar bende okuldan öğle arasına geldim bi bakiim dedim neler yazmışsınız:)
benim eşimde asker jandarma üsteğmen 2005 devresi olan birinin eşi olursa tanışmış oluruz ne güzel şu an elazığın palu die bi ilçesincdey,z görev younluğu cok fazla
ayda 10 gün görüyorum canımı
allah hepimizin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah
tatlım merhaba. hem meslektaşmışız hem de komşu sayılırız. ben de malatyadayım ve öğle arasındayım. eşine ve sana kolaylıklar, sabırlar. a.s.ii öğlenler arkadaşlar bende okuldan öğle arasına geldim bi bakiim dedim neler yazmışsınız:)
benim eşimde asker jandarma üsteğmen 2005 devresi olan birinin eşi olursa tanışmış oluruz ne güzel şu an elazığın palu die bi ilçesincdey,z görev younluğu cok fazla
ayda 10 gün görüyorum canımı
allah hepimizin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah
Herkese iyi aksamlarrrr....
Ruyanazcım hakikaten topic hareketlenmiş..Ne kadar güzel,Elazığ,Malatya,Amasya,Bilecik..vs Allah hepimizin ve askerlerımızın yardımcısı olsun..
canım sen benim enlerimdensin aşkolsun ..ama zeynep sürekli yazardı kuzum kimse yazmıo bugunlerde o yüzden ok.aşk olsun kız rüyanaz biz burdayız şeker bizsiz olmazki kk ve bu topinkdimi
selam arkadaşlar nasılsınız bende gezmekten yeni geldim bi bakayım dedim biraz stresimi attım evde sıkıldım kış olunca eve tıkılıp kalıyoruz gezmek iyi geldi vallah:sm_cool:
selam arkadaşlar nasılsınız bende gezmekten yeni geldim bi bakayım dedim biraz stresimi attım evde sıkıldım kış olunca eve tıkılıp kalıyoruz gezmek iyi geldi vallah:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?