Asker Eşleri

günaydınn.facebookta ekleyemediğim arkadaşlarım varsa ... pelin emre ant yazın ve benide ekleyin lütfenn.

kızlar hiçmi denizlide yaşayan asker eşi yok..denizlide varsa arkadaşlarınız tanışayım

eşlerinizin görevleri nedir? eşleri karacı subay olanlar var mı hiç? Bu subayların tayinlere nereye çıkar?Doğu hizmetleri 2 kere olurmuş sanırım.doğru mu?Gidilen yerlerde bayan olarak ne kadar mesleklerinizi yapabiliyorsunuz?

hayırdır tatlım gönlünü bir askeremi kaptırdın. benim eşim karacı.kıbrıs hariç her yerde mesleğini yaparsın. karacılar g doğuya 3 kez gidiyolar piyadeise eğer.aşıksan gerisini boşver:asigim:

hehhe ilahi pelin aşıksan diyar diyar gezmeye razısın yuvasız kuşlar gibi ordan oraya uçmaya belli bir yere sahip olamama en insan koyanda tam alıştığın arkadaş ortamına elveda demek ayrılıklar eşya toplama sılaya özlem her yörenin geleneklerine göreneklerine alışasıya kadar geçen zamna razıysan evlen diycena.s.:1hug:

ben gönlümü kaptırmıştımm ewt..tokata tayini çokmıştı şimdi orada..ama 2 ay önce ayrılmıştıkk..şimdi ise ne olduğumuzu ben bile bilmiorummm...öyle havada asılıyız sankii..

ewt kuzum ;karacı piyadee...nedense büyüklerin ilk tepkisi piyade mi? hahaha bitliii diolar.. ne bitlisi ; benden ala şampuan mı yapan olur?ben paklarım onu diorumm...

ben bir kimyagerim ve mesleğimi yapabilmem için az da olsa gelişmiş sanayisi olması lazımm...Bu da doğuda zor gibi gözüküyor...3 kere fazla değil mi ya..ben 2 kere diye biliordumm...Peki kaçar yıl kalınıyorr...Doğu harici hiç mi tayin yok şöle Türkiyenin sanayisi gelişik şehirlerine..

:1hug:azra_sila bidenem sanada iyi geceler. güzel kızını öp benimiçin

suayaz memleketin nire
tatlım memleket şöyle. ben doğma büyüme ankaralıyım. ama anneciğim ve rahmetli babam şu an bulunduğun yerden. bolu'dan. ah güzel anneannem rahmetli oldu geçtiğimiz yaz. olmasaydı bir ayağımız oradaydı. sen şehirdeki lojmanlarda mısın? hani şu valiliğin ordakiler? gerçi başka ask. loj. varmı ki? sevgiler. a.s.

iyi geceler canlarım
kızlar ank06 nerede haberiniz varmı????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…