Asker Eşleri

yok cnm ne 4 günü adam manyk olmadı yoğunsak 8 ün önce başlarız diyor şaka gibi bende son gün alcm stresten kilo veriliyormuş :26:burası güzel sade bişi istiyorum çok abartı istemiyorum istediğim gibi dikebileceklerinede inanıyorum çok güzel bir yer

aman iyi ki başka bişeyi falan bırakmamışsınız

düşünsene elinde salladığını unutmuşsunuz diye

iyi farklı seyler unutulmamış asker seslenirdi arkanızdan kaçardınız hemen

okyanus bize yeniden düğün yaptırcan haaaayy nasıl güzel zamanlar kıymetini bil ve tadını çıkar

evlenmek için can atıyoruz güzel heyecanlar gelinliği giyince daha bir havaya girdim evimizi tuttuk 24ünde boşalcak bakalım yavaş yavaş başlıyoruz hazırlıklara hayırlısıyla atlatırız inş.:97:

evlenmek için can atıyoruz güzel heyecanlar gelinliği giyince daha bir havaya girdim evimizi tuttuk 24ünde boşalcak bakalım yavaş yavaş başlıyoruz hazırlıklara hayırlısıyla atlatırız inş.:97:

atlatırsınız meraklanma,harika anılar olarak kalıcak size tüm yaşadıklarınız...

o da güsel walla hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah tatlıcım....canım evinizi almışsınız yaa süper olmuş..çok akıllıca.....teprik ederim

selam kızlarrrrr vizem çıktı..... cuma günü pariss yolcusuyum anneme gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.... ama bugün de kocişimi hakkariye uğurluyorumm

hayırlısı canım evet gerçekten paristen hakkariye olacak tam sen de gideceksin nasılsa üzülme..ya bizim durumda olsaydın

bebişim geçmiş olsun... zayıfsın az yeeee can boğazdan gelir.....ayrıca eminim ki çok yakışmıştır

duvağım nasıl olsun,tacım böylemi olsun,gelinlik çokmu kabarık oldu acaba:93:hey gidi günler hey:97:balayına nereye gitsek

oooff düşünüyorum da o zaman bunlar ve benzer konular ne kadar da önemli geliyodu gözüme..ama şimdi evlensem kesin bazı şeyleri farklı düşünürdüm...cahillik işte zaman insanı nasıl da güzel olgunlaştırıyomuş

amin canim inşallah alırız:)

evet canım aldık çok şükür, teşekkür ederim:)
[/QUOTE]

canım sakınacsı yoksa kaç yıl kredi kullandınız ne kadara aldınız...ıvıra zıvıra gezmeye tozmaya harcayacağımızı ödeme yapsaydık da biz de alsaydık keşke

audilere ben de bayılıyorum...

amin canim inşallah alırız:)

evet canım aldık çok şükür, teşekkür ederim:)

canım sakınacsı yoksa kaç yıl kredi kullandınız ne kadara aldınız...ıvıra zıvıra gezmeye tozmaya harcayacağımızı ödeme yapsaydık da biz de alsaydık keşke [/QUOTE]

bence böyle düşünme birtane,gezmeye bir daha nasıl öyle rahat bi fırsatınız olacaktı ki?bence iyi yaptınız sizde

Evinizi nerde aldınız canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…