anam 4 gün kala mı nasıl dikcekmi beeee
canım çok önemli şu gelinlik işi ben provalara faan 2 ay önceden başladım
ama gelinlği düğün günü almaya gittim 2 gün öncesinden herşey tamamdı denedim vs..
ama ozaman özel günümdeydim ve tabi vücut şiş
düğün günü bir giydim bol geldi ama yapcak bişey yok
çünkü bizim düğün yazlık biyerde plajda oldu merkeze uzak
dikkatli ol:)
ay kızlar düğün gecemizde ordu evinde kalmıştık,tarlatanım kırıldığı için sabah onu orda bıraktık gelinliğin kutusuyla nasılsa asker atar diye,ay biz arabaya indik arkamızdan asker bağırıyo komutanım komutanım diye bi baktık elinde benim tarlatan,komutanım bunu unutmuşsunuz diyo:)
aman iyi ki başka bişeyi falan bırakmamışsınız
düşünsene elinde salladığını unutmuşsunuz diye
ay kızlar düğün gecemizde ordu evinde kalmıştık,tarlatanım kırıldığı için sabah onu orda bıraktık gelinliğin kutusuyla nasılsa asker atar diye,ay biz arabaya indik arkamızdan asker bağırıyo komutanım komutanım diye bi baktık elinde benim tarlatan,komutanım bunu unutmuşsunuz diyo:)
bacım tedbirliydik bırakırmıyızayrıca lüzumsuzsa herşeyi söndürmüştük de
iyi farklı seyler unutulmamış asker seslenirdi arkanızdan kaçardınız hemen
bizim değil derdik artık salağa yatıp
aaa ne münasebet bize ait değil o bizden öncekilerin sanırım biz geldiğimizde odadaydı derdiniz
okyanus bize yeniden düğün yaptırcan haaaayy nasıl güzel zamanlar kıymetini bil ve tadını çıkar
evlenmek için can atıyoruz güzel heyecanlar gelinliği giyince daha bir havaya girdim evimizi tuttuk 24ünde boşalcak bakalım yavaş yavaş başlıyoruz hazırlıklara hayırlısıyla atlatırız inş.:97:
canevimden vurdun beniben de bu aralar nissan juke hastasıyım ya çok istiyorum ama çok pahalı hele ki şu zamanda almamız imkansız ev borcu var çünkü
doğu dönüşü alcaz biz de yani 3 sene sonra ev borcuda biter hem, zzaten 3_4 sene sonra çocuk düşünüyoruz çocuk olunca arabasız olmaz
ama atanırsam her an alabilirim
selam kızlarrrrr vizem çıktı..... cuma günü pariss yolcusuyum anneme gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.... ama bugün de kocişimi hakkariye uğurluyorumm
slm kızlar ne var ne yok buün kan tahlili yaptırdım b12 vitamin eksikliğide yapıyormuş başdönmesi vertigomu neden bilmiyorum film çekmeye gerek yok bosuna radyasyon alma dedi iyileşicem inş.
bugün gelinlik denedim çok güzel bir duygu Allah herkeze nasip etsin çok güzel bir heyecan 1500 tl dediler diktirmeye başlıcam model netleşti gibi kafamda bi paşamlada gidelim bakalım karar vericez ama ben çok beğendimmkiralık düşünüyodum satın almaya karar verdim aralarında 200 tl fark var
okyanus bize yeniden düğün yaptırcan haaaayy nasıl güzel zamanlar kıymetini bil ve tadını çıkar
hem de ne güzeldi yaaa..o günlere dönmek için neler neler verirdim..
o da güsel walla hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah tatlıcım....canım evinizi almışsınız yaa süper olmuş..çok akıllıca.....teprik ederim
amin canim inşallah alırız:)
evet canım aldık çok şükür, teşekkür ederim:)
duvağım nasıl olsun,tacım böylemi olsun,gelinlik çokmu kabarık oldu acaba:93:hey gidi günler hey:97:balayına nereye gitsek
ben de iiice dağıtayım kafaları
kıızzllaaaar ben aşık oldumofff çok beğendim benim olsun istiyorum hem de çoooookkkkkk : dün oğluşla gezerkene bir arabanın yanından geçiyoduk...önce süzdük birbirimizi sonra da can yakıcı bakışlar attık resmen senin olayım diye yalvardı bana:98:.....hemen gelince netten araştırdım...bütçemizi zorlayacak hatta hiç yetmeyeceği bir fiyata sahipmiş fakat kendileri....bilmem nasıl olacak..ama onu gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor normalde ben spor arabalardan hoşlanırdım ama insanın zevkleri de ihtiyacçlarına göreymiş demek ki..favorilerim audi a3, golf vs. iken birden renault megane sport tourer hayranı oldum çıktım..oğluş olunca onun vırtı zırtı derken büyük bişi lazım bize...45bine falan geliyo ne süper benim de hayal gücüm seneye kadar yimeyip içmeyip biriktirsem yine gelmez bir araya neyse............
amin canim inşallah alırız:)
evet canım aldık çok şükür, teşekkür ederim:)
canevimden vurdun beniben de bu aralar nissan juke hastasıyım ya çok istiyorum ama çok pahalı hele ki şu zamanda almamız imkansız ev borcu var çünkü
doğu dönüşü alcaz biz de yani 3 sene sonra ev borcuda biter hem, zzaten 3_4 sene sonra çocuk düşünüyoruz çocuk olunca arabasız olmaz
ama atanırsam her an alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?