ayy canım naptın sennn.:))bizim bir arkadaşın başına eglmişti öyle bir olay ve soruşturma açılmıştı biliyor musun...Allahtan birşey olmamış seninkinde:))Ayyy ehliyet sınavında birisi bana yalvarmıştı ama ne yalvarma acıdım ben de ona kopya verdim meğer adam okuma yazma bilmiyormuş ve galiba ehliyeti aldı,pişmanım
aynen öyle ablacım, ben de bi şahini şikayet ettim. hem kaza yapmamıza yol açıyordu hem de tehdit etti eşimi, yanında kadın varken konuşma diye. ayy düşündükçe deli oluyorum eşimi zor tuttum, inip dövücek. adamlar iki kişi.
ben araba kullanırken elimin altında biber gazımı tutuyorum valla, cama yaklaşanı affetmem
aynen öyle ablacım, ben de bi şahini şikayet ettim. hem kaza yapmamıza yol açıyordu hem de tehdit etti eşimi, yanında kadın varken konuşma diye. ayy düşündükçe deli oluyorum eşimi zor tuttum, inip dövücek. adamlar iki kişi.
ben araba kullanırken elimin altında biber gazımı tutuyorum valla, cama yaklaşanı affetmem
tamam kızlar trafikte kesinlike iyi sürücü olmayan insalar var kazaya sebebiyet verebilecek kişiler yani..
ama bunun araba markasaıyla ne alakası var onu idrak edemedim
valla ben çok görüyorum altında mercedes ama nasıl araba kullanması gerektiğini bilmeyen insanları
zaten arabaya sözümüz yok canım , içindeki tipleri bir görsen resmen ehliyetine el konması gereken kişiler. trafik kuralı tanımıyorlar hiç. senin yazdığın gibi lüx araba ile gezenleri de yok değil
tamam kızlar trafikte kesinlike iyi sürücü olmayan insalar var kazaya sebebiyet verebilecek kişiler yani..
ama bunun araba markasaıyla ne alakası var onu idrak edemedim
valla ben çok görüyorum altında mercedes ama nasıl araba kullanması gerektiğini bilmeyen insanları
canım ankarada şöyle bi alakası var, genelde sanayide en ucuz, trafiğe bile çıkması yasak olması gereken hurda modundaki arabaları, işsiz güçsüz okuma yazma bilmeyen hödükcükler kullanıyor,sanırım oralarda çalışan tipler genelde.özellikle istanbul yolu sanayi bölgesi olduğundan ve trafik de yoğun olduğundan sürekli kaza yaşanıyor.arabayı vurmayı da umursamıyorlar zaten..bunlar trafikte cirit atıyor malesef. tabi ki her bu marka araba kullananları kastetmiyoruz. tipleme bakımından kastetmişti ablamız
canım ankarada şöyle bi alakası var, genelde sanayide en ucuz, trafiğe bile çıkması yasak olması gereken hurda modundaki arabaları, işsiz güçsüz okuma yazma bilmeyen hödükcükler kullanıyor,sanırım oralarda çalışan tipler genelde.özellikle istanbul yolu sanayi bölgesi olduğundan ve trafik de yoğun olduğundan sürekli kaza yaşanıyor.arabayı vurmayı da umursamıyorlar zaten..bunlar trafikte cirit atıyor malesef. tabi ki her bu marka araba kullananları kastetmiyoruz. tipleme bakımından kastetmişti ablamız
:13::13:özellikte trafikte görülen manzara bu. gürültülü bir egzos ve oyun havalarıda eklenince üstüne tuz biber oluyorrr. 2 gün önce sitenin etrafında sürekli aynı araba gürültü yapıyor. müzik son ses, fren sesi. hemen aradım 155 şikayet ettim. 15 dk sonra devriye ekibi geldi. indirdi içindekileri aynı tipler tabi.sonra karakola götürdüler.ama nafile sokaklarda bu tipler o kadar çok kitabiki markayla alakası yok canım arkadaş sanırım şu birsürü gencin sıkış tıkış bindiği müziği sonuna kadar açtığı tiplemelerden bahsediyordu...onlarda genelde hastalık boyutunda o araba markasına takıntıları var...o yüzden maalesef o marka onlarla anılıroldul
tabiki markayla alakası yok canım arkadaş sanırım şu birsürü gencin sıkış tıkış bindiği müziği sonuna kadar açtığı tiplemelerden bahsediyordu...onlarda genelde hastalık boyutunda o araba markasına takıntıları var...o yüzden maalesef o marka onlarla anılıroldul
neyse kızlar ,arabaları boş verelim dilerim hepimiz için huzurlu ve güzel ortamlar olur . hepinize iyi geceler diliyorum.
tuana8484 öyle uzak kalma gel sohpete
Evet kızlar buradada arabalar acip lüx ama içindekiler 5 para etmez hepsi birbirinden iğrençLüx delisi kırolar
hahahah evet ben de bundan bahsediyordum
kırolar ama para onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?