Jelyb bir gün mutlaka git canım
ben ilk defa bu yıl gidemiyorum burada olduğum için
ramazanın tadını orada alıyorsun
Haber Seyret'in Videoları: HIRSIZA "KLİPLİ" ÇAĞRI [HQ] | Facebook
kızlar şarkıyı dinleyin insan bu kadarmı güzel yapar ...karına sevgiline yaz desen yazamazlar...
Haber Seyret'in Videoları: HIRSIZA "KLİPLİ" ÇAĞRI [HQ] | Facebook
kızlar şarkıyı dinleyin insan bu kadarmı güzel yapar ...karına sevgiline yaz desen yazamazlar...
geçen gün bende kartımı unuttum bankamatikte.döndüm gidiyordum bir Allahın kuluda demiyorki kartını unuttun diye.adamın biride erketeye yatmış bekliyo uzaklaşmamı.Allahım biip biip diye sesi duyar duymaz dank etti Allahtan.adam öylee bakıyo arkamdan.sinir oldum valla.gidiyordu benimkide.
ay canım işte insan bazen gerçekten çok dalgın oluyor....
selam kızlar.. günaydın..
kardeşim gitti bu sabah depresyondayım
made avatarını yüzümde bir tebessüm ettirdi
sağol canım..canım benim günaydın,allah kavuştursun...tebessüm ettirebildiysem ne güzelerkeğin özünü koydum işte
sağol canım..
erkeğin özünün bu oluğunu eşlerimiz görüp kafalarımızı kırmayı özümsemesinler sonra
günaydın gençlik nasılsınız
sağol canım..
erkeğin özünün bu oluğunu eşlerimiz görüp kafalarımızı kırmayı özümsemesinler sonra
ah canım ya eve bi gelse de bütün maçoluklarını yapsa keşkeayaklarını bile yıkarım valla
ehi ehii
ayak demişken kızımın havuzuna ayağımı sokayım dedim az önce bir çığlık kopardı tirbiyesizzne war ben de faydalansam
hoşgeldin canım..
al işte anası kızına bağ bağışlamış kızı bir salkım üzümü çok görmüş misaliiiiiiiiiiiiiyeni nesil feci monşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?