Asker Eşleri

Kilim Mobilya - Ürünler

kızlar bu mobilyanında kremini renk alternatifinden krem rengine bakın bi begendim kilim markası nasıl sizce çevremde kullanan hiç yok çok reklamı var ama

Son düzenleme:

zahmet olur zaten yaparlarsa...bizim kazandığımız davaları beğenmez mesela benim müdür hemen laf sokar kazanılacak davaydı belliydi o der mal

canım o nasıl iş yaaa bizim ödediğimiz vergilerle alıyo maaşını...bu kadadarına da pes.....şikayet falan edemez misin...yerinde olsam sinirden saçını başını yolasım gelirdi...madem öyle gitsin kendine abidik gubidik işi yapan büro açsın otursun

Kilim Mobilya - Ürünler

kızlar bu mobilyanında kremini renk alternatifinden krem rengine bakın bi begendim kilim markası nasıl sizce çevremde kullanan hiç yok çok reklamı var ama

canım rahat görünüyor ama kilimin sağlamlığından şüphe ederim ben, kullanan duymadım hiç.
koltuk konusunda ipek çok sağlamdır, yıllarca gider taşınmaya.

Kilim Mobilya - Ürünler

Canım benim oturma grubumda kilim
şimdilik memnunum daha 2,5 aylık mazisi var tabi
ama çevremde çok kullanan vardı tavsiye üzerine aldım
diğer mobilyalarımın hepsini cardin'den almıştım
herkes memnun
kilim ürünleri ile ilgili forumları araştırabilirsin
orada şikayetler ve beğenileri karşılaştırırsın

Son düzenleme:

canım zaten herkes şikayetçi, ama arkası sağlam sanırım kimse bişe demiyor.dalge geçiyor herkes,gidip evde çocuk baksın diye. kimse arayıp sormuyor da kadını.
ben 5 dk ayrılsam yerimden kesin bi amir çağırır çünkü işim vardır onlarda. kadında iş de olmadığı için kimse de sorgulamıyo. manyetik kart girişlerine baksalar yandı bi de gelip hava atmaz mı sürekli kocam doktor da,bilmem hangi ülkeye yerleşsek acaba da...

Son düzenleme:
evet kpss ile geçtim kuzum,onların zamanında devlete girmek kolaymış bide iş yokmuşki bu kadar denetleyen zaten yokmuş adam ondan hala böyle rahat...inşallaaah birtanemmmm valla nasıl dua ediyoruz anlatamam

valla ben kocamla böyle ayrı gayrı düşüp de zor hayata adım attığımdan beri bu tarz memurlara hakkımı helal etmiyorum kimisi günlerce dağda bağda yılan çiyan ve insan olmayan hayvanlarla uğraşıyo aç yorgun uykusuz...kimi de böyle.....ve devlet ikisine de aynı maaşı ödüyo...denetlesene kardeşim personelin var birimlerin var...ayyy çok sinir olmuşum yaaa inşş canım benim ben de inşallah minnoşumu büyütüp güvenceli iş sahibi olurum

bacım şikayet etsende işe yaramıyo,ben geçen sene müfettişe söyledim iç denetçiye ilettim tık yok....

ben beş yıldır çalışıyorum iki kere müfettiş geldi ikisinde de izne ayrıldı ben çıktım teftişe düşün adamı...ama 657 acayip bi zırh hiçbişey olmuyo

kızlar first lady nin elini sıkmayana ekmek yok, ona göre, yarın öbür gün karşılarışırsanız dikkat edin

inşallah birtanem,bizim için en iyisi devlette avukatlık,serbest her gittiğimiz yerde nasıl yapıcaz,habire büro açıp kapatacakmıyız o sorun var bide....bende helal etmiyorum valla ben geçen sene karnım burnumda cehennem sıcağında hacizlerdeydim bu ........ oturuyodu klimalı odada,hakkımı hiç helal etmiyorum..

ben de canım, eşlerimizi düşündükçe deli oluyorum böyle tipler ne maaşlar alıyor. bu bahsettiğim kadın kocamdan bin lira fazla kazanıyor. bak hala gelmedi işe, sorsan oruçluyum der şimdi. önce çalıştığın parayı hak ediceksin.
ben bugün wc ye gitmeye bile korkuyorum, müsteşarlık makamında yazım var. her an çağrır mı diye bekliyorum:18:

canım valla olana öyle bir oluyo ki...aman neyse yaaa..herkes bu dünyada olmasa da diğer tarafta düşünsün nasıl hesap vereceğini..bir de onlar için mi güzel kafamı yorayım

canım valla olana öyle bir oluyo ki...aman neyse yaaa..herkes bu dünyada olmasa da diğer tarafta düşünsün nasıl hesap vereceğini..bir de onlar için mi güzel kafamı yorayım

ya ben bu dünyada da görmek istiyorum belki bencilce ama deli oluyorum,düşünsen temyiz kaçırmış,savunma vermemiş bi b.k da olmadı afedersin...biz yanılıp şaşırıp kaçırsak tepemize binerler...

Kızlar geçen hafta indirimlere dayanamayıp ayakkabı almıştım
bugün 2. giyişim ve ayakkabının altı yarılmış şimdi farkettim
çok iyi bir markanın ayakkabısı birde öve öve bitirememişlerdi
sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…