madecim benim de bi hatun üstadım var,
kadın zevkine çalışıyor. koca sabancı gibi maşallah, paranın haddi hesabı yok.
bi giydiğini bi daha görmedim. orjinal louis vuitton akıyor heryerinden.
çocuklarının okul ücretini bile bilmiyor, süper bi kolejdelermiş, babaları bilirmiş o ilgilenmezmiş
deli ediyo beni, 10da gelio,11 de kuaföre gidiyor, 3 te bi daha uğruyo.
kadının iş listesine baktım uyaptan, 2 aydır tek kalem iş yok.
madecim benim de bi hatun üstadım var,
kadın zevkine çalışıyor. koca sabancı gibi maşallah, paranın haddi hesabı yok.
bi giydiğini bi daha görmedim. orjinal louis vuitton akıyor heryerinden.
çocuklarının okul ücretini bile bilmiyor, süper bi kolejdelermiş, babaları bilirmiş o ilgilenmezmiş
deli ediyo beni, 10da gelio,11 de kuaföre gidiyor, 3 te bi daha uğruyo.
kadının iş listesine baktım uyaptan, 2 aydır tek kalem iş yok.
Kilim Mobilya - Ürünler
kızlar bu mobilyanında kremini renk alternatifinden krem rengine bakın bi begendim kilim markası nasıl sizce çevremde kullanan hiç yok çok reklamı var ama
Kilim Mobilya - Ürünler
kızlar bu mobilyanında kremini renk alternatifinden krem rengine bakın bi begendim kilim markası nasıl sizce çevremde kullanan hiç yok çok reklamı var ama
canım o nasıl iş yaaabizim ödediğimiz vergilerle alıyo maaşını...bu kadadarına da pes.....şikayet falan edemez misin...yerinde olsam sinirden saçını başını yolasım gelirdi...madem öyle gitsin kendine abidik gubidik işi yapan büro açsın otursun
evet kpss ile geçtim kuzum,onların zamanında devlete girmek kolaymış bide iş yokmuşki bu kadar denetleyen zaten yokmuş adam ondan hala böyle rahat...inşallaaah birtanemmmm valla nasıl dua ediyoruz anlatamam
canım o nasıl iş yaaabizim ödediğimiz vergilerle alıyo maaşını...bu kadadarına da pes.....şikayet falan edemez misin...yerinde olsam sinirden saçını başını yolasım gelirdi...madem öyle gitsin kendine abidik gubidik işi yapan büro açsın otursun
valla ben kocamla böyle ayrı gayrı düşüp de zor hayata adım attığımdan beri bu tarz memurlara hakkımı helal etmiyorumkimisi günlerce dağda bağda yılan çiyan ve insan olmayan hayvanlarla uğraşıyo aç yorgun uykusuz...kimi de böyle.....ve devlet ikisine de aynı maaşı ödüyo...denetlesene kardeşim personelin var birimlerin var...ayyy çok sinir olmuşum yaaa inşş canım benim ben de inşallah minnoşumu büyütüp güvenceli iş sahibi olurum
kızlar first lady nin elini sıkmayana ekmek yok, ona göre, yarın öbür gün karşılarışırsanız dikkat edin
valla ben kocamla böyle ayrı gayrı düşüp de zor hayata adım attığımdan beri bu tarz memurlara hakkımı helal etmiyorumkimisi günlerce dağda bağda yılan çiyan ve insan olmayan hayvanlarla uğraşıyo aç yorgun uykusuz...kimi de böyle.....ve devlet ikisine de aynı maaşı ödüyo...denetlesene kardeşim personelin var birimlerin var...ayyy çok sinir olmuşum yaaa inşş canım benim ben de inşallah minnoşumu büyütüp güvenceli iş sahibi olurum
bacım şikayet etsende işe yaramıyo,ben geçen sene müfettişe söyledim iç denetçiye ilettim tık yok....
ben beş yıldır çalışıyorum iki kere müfettiş geldi ikisinde de izne ayrıldı ben çıktım teftişe düşün adamı...ama 657 acayip bi zırh hiçbişey olmuyo
canım valla olana öyle bir oluyo ki...aman neyse yaaa..herkes bu dünyada olmasa da diğer tarafta düşünsün nasıl hesap vereceğini..bir de onlar için mi güzel kafamı yorayım
kızlar first lady nin elini sıkmayana ekmek yok, ona göre, yarın öbür gün karşılarışırsanız dikkat edin
ben çok karşolaştım ama bi halt olmuyo kızım eşinin mesleği yanlış
nasıll, hayrünnisa gül le mi karşılaştıın? abooowww
Kızlar geçen hafta indirimlere dayanamayıp ayakkabı almıştım
bugün 2. giyişim ve ayakkabının altı yarılmış şimdi farkettim
çok iyi bir markanın ayakkabısı birde öve öve bitirememişlerdi
sinir oldum
Kızlar geçen hafta indirimlere dayanamayıp ayakkabı almıştım
bugün 2. giyişim ve ayakkabının altı yarılmış şimdi farkettim
çok iyi bir markanın ayakkabısı birde öve öve bitirememişlerdi
sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?