melakeleri yani
:60:daha plan aşamasındasınız yani , yeni mi evlisiniz canım, aman dikkat nasıl alışırsa öyle istiyorlarryok canım daha gitmedik tatile gidersek yani
tam hareketli zamanı , sürekli ilgi alaka isterler,peşinden de ayrılamazsın malesefyorgunum canım yaramaz yordu beni bugün:)
çok güzel bir klavuz
iyi geceler canımkızlar burda kalıp o güzel sohbetinize katılmak isterdim ama göz kapaklarıma yenik düşüyorum.sizi seviyorum iyi geceler...
Günaydın kızlarrr
günaydın kızlar sıcak bir gün daha başladı denize bakıyorum... oda güzel görünüyo burdan hımmm...
vay vicdansıııııııııızbende kara kara binalara bakıyorum iğrenç görünüyo bacım yatıp uyusana yaaa benim gözümden uyku akıyo yeminle
canım benim ah yatabilsem sabah sevgili goncamı işe uğurladım....tam kıçımı devirip yatacam arkamda anne ben kalktım günaydın diyen bir ses nasıl yatcan bacım...
denize sadece bakıyom giremiyom emin ol bu daha büyük eziyet((
günaydın kızlar iki gündür giremedim nete maşallah sayfalar almış başını gitmiş. birazcık hastaydım 2 tanecikte serum yedim. oruç tutamıyorum.dualarınızı bekliyorum inşallah yarın orucumu tutabilirim. inşallah bugün sorunsuz güzel bir gün olur hepimiz için. ayrıca Hayırlı cumalar kocaaaamaaaaaannnnn mucckkkssssssss
günaydın kızlar iki gündür giremedim nete maşallah sayfalar almış başını gitmiş. birazcık hastaydım 2 tanecikte serum yedim. oruç tutamıyorum.dualarınızı bekliyorum inşallah yarın orucumu tutabilirim. inşallah bugün sorunsuz güzel bir gün olur hepimiz için. ayrıca Hayırlı cumalar kocaaaamaaaaaannnnn mucckkkssssssss
Günaydın canım geçmiş olsun
neyin var
Günaydın canım geçmiş olsun
neyin var
sağol canımcım doktor gıda zehirlenmesine benziyo dedi sonrada oruçtan dolayı aç kalınca olmuş falan dedi bugün daha iyiyim çok şükür 2 gündür başımı kaldıramıyordum baş ağrısından
sağol canımcım doktor gıda zehirlenmesine benziyo dedi sonrada oruçtan dolayı aç kalınca olmuş falan dedi bugün daha iyiyim çok şükür 2 gündür başımı kaldıramıyordum baş ağrısından
çok geçmiş olsun ciciş..acık dika edcen kendineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?