Asker Eşleri

kızlar burda kalıp o güzel sohbetinize katılmak isterdim ama göz kapaklarıma yenik düşüyorum.sizi seviyorum iyi geceler...

yok canım daha gitmedik tatile gidersek yani
:60:daha plan aşamasındasınız yani , yeni mi evlisiniz canım, aman dikkat nasıl alışırsa öyle istiyorlarr
yorgunum canım yaramaz yordu beni bugün:)
tam hareketli zamanı , sürekli ilgi alaka isterler,peşinden de ayrılamazsın malesef
çok güzel bir klavuz
kızlar burda kalıp o güzel sohbetinize katılmak isterdim ama göz kapaklarıma yenik düşüyorum.sizi seviyorum iyi geceler...
iyi geceler canım

vay vicdansıııııııııızbende kara kara binalara bakıyorum iğrenç görünüyobacım yatıp uyusana yaaa benim gözümden uyku akıyo yeminle

canım benim ah yatabilsem sabah sevgili goncamı işe uğurladım....tam kıçımı devirip yatacam arkamda anne ben kalktım günaydın diyen bir ses nasıl yatcan bacım...
denize sadece bakıyom giremiyom emin ol bu daha büyük eziyet((

haklısınbu çocuk milletinide anlamıyorum uyu kardeşim mis gibi derdin ne demi

günaydın kızlar iki gündür giremedim nete maşallah sayfalar almış başını gitmiş. birazcık hastaydım 2 tanecikte serum yedim. oruç tutamıyorum.dualarınızı bekliyorum inşallah yarın orucumu tutabilirim. inşallah bugün sorunsuz güzel bir gün olur hepimiz için. ayrıca Hayırlı cumalar kocaaaamaaaaaannnnn mucckkkssssssss

Günaydın canım geçmiş olsun
neyin var

günaydın canım geçmiş olsun....neyin var güzelim...

Günaydın canım geçmiş olsun
neyin var

sağol canımcım doktor gıda zehirlenmesine benziyo dedi sonrada oruçtan dolayı aç kalınca olmuş falan dedi bugün daha iyiyim çok şükür 2 gündür başımı kaldıramıyordum baş ağrısından

çok geçmiş olsun ciciş..acık dika edcen kendineeeeee

Canım dikkat et kendine sıcak ve oruç birleşince bünyeyi sağlam tutmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…