laceycim gerçekten öyle ama işte insan hep en kötülerini getiriyor olayların içindeyken özlemimi okadar iyi anlıyorum kiki hepimiz anlıyoruzdur..
bu arada dün çıldırttı milli eğitim...akşam beşten sonra açtı bi zahmet...bir tane okul açıldı bana zaten..merkezde .bölümümle alakalı şanslıyım okonuda çok şükürki.ama taşımalıymış öğrencileri araştırdığım kadarıyla..olmazsa il emrini şaretledim.bakalım hayırlısı 15 inde belli olacak..:S
destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...kesin uyudu da duymuyordur telefonumu, en azından ben öyle olması için dua edicem, kara haber tez duyulur nasıl olsa...oooffff allahım sen aklımıza mukayyet ol bizlere sabır ver...
en azından merkezmiş canım. il emrinde de merkeze uzak bölgelere de verebilirler. yıllarca eş durumu tayinleriyle ordan oraya sürüklendik. hala da adı merkez ama merkeze uzak bir yerde çalışıyorum.hakkında hayırlısı olsun canım
inşllh laceyccim benm bölümde köylerde yok ama ilçelere vermezler umarım:Sbenden yüksek puanlı biri gelirseki ihtimaldir çünkü puanım 45 lerde benmilçelere nasıl gidip gelecem..hele doğubeyazıt eleşkirt tutak vs tarafları çok karışık hergün yollarda üffffffffff
inşallah olmaz canım. puan çok önemli. dilerim gönlünüzce olur
günaydın hanımlar,
özlemcim seni o kadar iyi anlıyorum ki... konuştunmu eşinle canım haberdar et bizi.
yılmaz özdil yine döktürmüş kızlar, tam da dünkü konunun üzerine.
Reina kapsnda promil fletmeye benzemez - Ylmaz ZDL - Hrriyet
bu arada umur talunun yazısını da çok beğendim,
gerçekten birilerinin farkında olması güzel.
alt kademe personelinin morali olmayan bi ordudan daha ne bekliyorlar bilmiyorum.
eşime "hoşgeldin" bile dememişler gittiği yerde.
cep telefonu yasak demişler.
adamı hem ailesinden ayır hem de yaptığın muameleye bak.
sonra başına bişe gelince de ahhlar vahlar...
günaydın hanımlar,
özlemcim seni o kadar iyi anlıyorum ki... konuştunmu eşinle canım haberdar et bizi.
günaydın hanımlar,
kızlar günaydın canım okudum gerçekten çok doğru 5 aylık bir eğitimle ne olur eşimden biliyorum şırnak ballı sınır taburundaydı ne şartlarda ne zorluklar çektiklerini hepimiz biliyoruz polis kısacık bir eğitimle bizim eşlerimizin yaptıklarını yapamazlar polisi askerin yerine koymak saçmalıktan başka bir şey değil
yok ya koysunlar vardır büyüklerimizin bi bildiği...
bir tek asker kalmasın mümkünse,çok doğru söylüyolar iç güvenlik askerin işi değilki polisin işi,savaş çıksın eşim gidince sesim çıkarsa ne olayım...klimalı karakoldaki abilerimizde biraz araziye iner,biber gazlarını orda denerler hem...bence de koysunlar canım, eşimi bana geri göndersinler, eşimin kaldığı yerde köpek bağlasan durmaz, bakalım nasıl dayanıcaklar. biz bayılıyoruz sanki allahın dağına
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?