Asker Eşleri

oo canım hayırlı olsun ne güzel düğüünü atlatmışsın balayınıda yapmışsınız eviniz hazır değilmiydi benimde ekimde düğünüm bizz evi tamamlamaya çalışıyoruz düğün olmadan beyaz esyalarımı aldık geçen hafta boshtan dünde mobilyalarımı halılarımı aldık perde seçicem ölcü alıcaz ona göre onlar dikilcek mobilyalar eyülde gelicek evimize :97:

benim ki uzun hikaye . öğretmenim eş özrü tayinlerini bekleyip okula yakın ew tutalım die bekledik. balayından dönüşte eşimin bekar ewinde kalcaktık bi süre ama ew sahibiyle bi anşalmazlık olunca öle apar topar ew tuttuk . ewim çok güzel çok seviyorum ama okuluma biraz uzak olcak gibi:85:

Son düzenleme:
felicityy tebrik ederim canım, allah bir yastıkta kocatsın, hayırlı olsun düğününüz eviniz.
eşyaları dert etme mutlaka eksikler oluyor stres yapmaya değmez.
o halde bile olsa romantik ortamlar yaratmaya çalış evinde, en güzel günleriniz bunlar tatlım
kaynanayı allaha havale ettim, ne hali varsa görsün.benden ona kızıymışım gibi davranmasını asla beklemesin.
eşimin görev yaptığı yere yakın olmuş bugünkü olaylar, aklım orda. haber de alamıyorum.
evde dolaşıp duruyorum.

olsun canım gider gelirsin eşin yanında bak herşey yoluna girer hiç stres yapma ben çok stres yapıyordum inan hiç değmiyor Allah hiç ayırmasın inş. hep yanında olursun eşinin bir ömür boyu mutluluklar

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.bizim durum samannlık seyran olura yakın :)) kaynanatöre karşı da zerre kadar bile sevgim yok neyse boşverelim onları eşimiz bize yeter. sende içini ferah tutmaya çalış eşinden başka ulaşabilcen biyer birileri varsa onlara ulaşmaya çalış. yoksa saatler yıl olur. umarım bi an önce duyarsın sesini ...

teşekkür ederim okyonus darısı başına stresli oluyo insan ister istemez.düğününde gönlünce oyna eğlen ben öyle yaptım :)inş hep yanında olurum ayrılmadan ...

sağol canım, duydum sesini neyse ki.:98:
eşimin canı sağolsun da annesi ne derse desin artık, sinirlensem de yansıtmıyorum eşime.

merhaba canim sen burdan yaz ben bakarim yeniler cok uzak merkeze ve ne zaman bitecegi belli degil ben beklemeyin derim siz bilirsiniz ordu evinin karssisindaki lojmanlar iyi ve temiz biz abidede kaldik orasi kucuk ve fueloille isindigi i.in temiz olmuyordu pek.okul olayinida takma benim kadrom koyde idi ama hep gorevlendirme yapiyorlar asker eslerine karsida iyi millli egitim sen okulu yaz bir girdiginde oben bakayim cok kotu bir yer degil merkez korkmayin k/i/b hoscakalinnn

sağol canım eşimde merkezdekinden tutalım beklemeyelim ne olacağı belli değil diyor...batıkent lojmanları varmış eşimin işine yakınmış..orası olsun diyorum işe servisle gitmesini istemiyorum ama o yok diyor...okulum tam olarak pazartesi belli olacak ben özelden yazarım...eğer o okul olmazsa il emrine kalacağım zaten..bakalım hayrlısııı...l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…