kızlar bişe danışmak istiyorum size.
ben bu duruma çok dayanabileceğimi sanmıyorum. psikiyatra gitmeye karar verdim. gideceğim yeri de buldum ama emin değilim. ilaç verip yollar mı ne yapar ki? daha önce hiç gideniniz oldu mu? ağır ilaçlar içip kilo almak ya da uyumak istemiyorum ben, sabahları işe gelmek zorundayım. ama sanırım bişeyler kullanmam lazım.
kızlar sizden dua istiyorum bi arkadaşım pazartesi günü doğum yapacak ve eşi hakkaride görev yapıyor...gelebilmesi için
allah yardımcısı olsun, eşi ordayken doğum yapacakinşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz.
madecim sağol yorumun için, ne anlatıcam onu da bilmiyorum ki, halden anlayacak mı, ilaç yazıp postalayacak mı:44:
canım bi arkadasım 2aylık evlıydı eşi doguda kendı burda kız perişan oldu sonra kafaya taktak hasta oldu acaba esım neyapıyor demekten ..sonra depresyona gırdı ve psikologa gitti..adam onu dınlemek soyle dursun ilaç verıp postalamıs..o ilaçlarda arkadasımı bitkisel hayata sokmus gıbıydı cunku sureklı uyutuyordu ,uyanmak istesemde uyanamıyorum demıstı bana..kızlar bişe danışmak istiyorum size.
ben bu duruma çok dayanabileceğimi sanmıyorum. psikiyatra gitmeye karar verdim. gideceğim yeri de buldum ama emin değilim. ilaç verip yollar mı ne yapar ki? daha önce hiç gideniniz oldu mu? ağır ilaçlar içip kilo almak ya da uyumak istemiyorum ben, sabahları işe gelmek zorundayım. ama sanırım bişeyler kullanmam lazım.
kızlar sizden dua istiyorum bi arkadaşım pazartesi günü doğum yapacak ve eşi hakkaride görev yapıyor...gelebilmesi için
merhaba derindeniz,
öncelikle yğreğimiz bu kadar yangın yeriyken sizin tutupta barıs konusundaki dusuncelerinizi ifade etmeniz beni/bizi kızdırdı acıkcası.. gecmişe bir göz atıp okusaydınız emınım bu tur cumleler sarfetmezdınız bile.. oz_lem_ arkadasımız orada sonra emınım topıkte baska arkadasların tanıdıklarıda vardır..benım dayımın oğlu orada askerlık yapıyor yani sureklı olarak zaten kızgınız endişeliyiz acaba durumları nasıl haber alamıyoruz streslıyız burada bırbırımızı teskin etmeye calısıyoruz . tıkandım..bişeyler yazmak istiyorum ama kalbim çok öfkeli oldugu için o ibnelerin bütün ne var ne yok hırsını sizden çıkarmak istemıyorum yani.
barıs derken hukumetler vaktınde apoyla yok karayılanla yok bdp ile sözde ateskesler ilan edilmedi mi edildi.. ee peki sözünde durmayan yine kim oldu??? kaç kişinin evine ates dustu .. şunuda soylemeden gecemıcem 30 mayısta dusuk yaptım ve sadece kalb sesini duydugum yavrumun arkadasından hala yas tutarım peki o şehit anası babası ne yapsın kendini öldürsün mü hı?? onun kalbi nasıl tekrar tekrar kül olup yandı bilirmisiniz,, o cocuklar ne yapsın babasının naasını gorunce , ya eşi ne yapsın hayat arkadası bu dunyada biricik sevgılısının naasını gorunce ne yapsın.. şimdi ahim de aponun kellesinin gitmemesi için ugrasacagına burdaki bagrı yanık anaları nıye gormuyor bende bunu anlamıyorum..işlerine gelınce pek guzel insanlık dersı verırler tazmınat ödettirirler ee hani niye sımdı sesleri çıkmıyor
barıs yapılacak bi durum yok ortada bende bunu soyluyorum.. cunku ulkemıze denk bi topluluk yokki onu kaale alıpta barıs yapayım ben.. bu bir isyandır bile dıyemıyorum cunku oradaki kürt halkına meyil ediliyor,ettiriliyor.. size sadece su yonden katılıyorum onceden sagcı solcu dıye iç karısıklık cıkmıstı şimdide türk-kürt ayrımı yapma derdindeler . ülkesini seven kürt vatandaslarımızda bu pkk illetinden zan altında kalıyor.kürt olupta askeri pesonel olan arkadas ve eşleri var öyle olsaydı neden orduya neden ulkemize canlarını feda edecekleri bi hizmette calıssınlarki..aynı zamanda bu tüm guvenlık güc ve kuvvetleır için gecerli..
son olarak konuyu çok uzattım ama yazmazsam içimde kalacak özellikle bazı sag partiler bu işi çok guzel yapıyorlar daha 18inde toy olan gecnlerımizi kıskırtarak kürtler bu ulkeden gitsin vs.. pkklılar denmiyor yani kürtlerın kökünü kazıtmak gibi özelıkle cumleler kullanılıyor yanı demek istediğim basta bizim milletin meclise sectiği adamlar bu cennet vatanın parcalanmasını saglamak için calısıp cabalıyor
sonuc olarak bu ülkenin ekmeğini ;kürdü ermenisi yahudisi ne bilim azınlık kım ne varsa bizimle sorunsuz gecınebılıyorsa diğer aklı kıt olan hainlik yapanlarda demekki gecınebılır.. demekki AHİMin iç işlerımıze diğer dıs devletlerın karısmasına gerek yokmus.savasta değilizki barıs yapalım.. birde kaybeden taraf biz değilizki barıs önerecez..hoş buzamana kadar kaybedeni iyi oynadık..
son birsey daha bu pkk denılen piç toplugu hepsi paralı asker yurtıdısndan ithal... ülkemizde bulunanlarda yaltakcı oluyor.
tam kendimi ifade etmek için klavyeme sarıldım bilgisayarımda bi sorun çıktı ve maalesef çok olumsuz ithamlar ima edilmiş,düzeltmek isterim.
tartışma çıkarmak gibi bir niyetim asla yoktu, bu foruma provoke etmek için de asla gelmedim. bilakis hava operasyonunu öğrenir öğrenmek aklıma ilk, eski arkadaşlarım geldi ve destek mesajı yazmaya uğradım ki maalesef uslubumdan ötürü çok yanlış yerlere gitmiş zihninizdeki yerim.
kimseye kızmadım elbette, daha farklı bi psikolojiyi yaşıyorsunuz bu nedenle benim yanlış anlaşılmamı anlayışla karşılıyorum.(matarani'cim seni hayal kırıklığına uğratttığım için üzgünüm inan istemediğim bir yere gitti)
elbette barış diyorum çünkü korkuyorum; 30 yıldır süren ve devam etmesinden korktuğum bir sorunun çözümlenmesini istiyorum ingilterede ispanyada nasıl hallolduysa.
dün hava harekatı olduğunda aklıma gelenler yine yollara mayın döşeyecekler yine canlı bombalarla şehir merkezlerinde insanları yok edecekler...bu kısır döngü sarmal gibi devam edecek diye düşünmek oldu.
daha da kötüsü ben izmir'de yaşıyorum ve yaşadığım şehirde rahatlıkla farkedebiliyorum artık insanlar birbirine düşman oldular,allah korusun bu ülkeyi uluslararası hukuk nezdinde bölünmeye götürecek süreç iç savaşlardır.ve benim gözlemlediğim en basit ajanın bile kolayca galeyana getirip birbirinin üzerine süreceği kadar öfkeli herkes...ve bu gibi senaryoları kafamda çoğaltmaktan da yaşadığımız her şehit haberinden yoruldum. kastım da tıpkı ira sorunu çözen ingilizler gibi, ya da bask'ı bitiren ispanyollar gibi barışın hemen gelmesiydi.
kafasında benimle ilgili soru işareti olan arkadaşları nasıl ikna edebileceğimi bilmiyorum ama kendi duruşumu, kafamdan neler geçerek yazdığımı anlatmak istiyorum
özii iyimisin?:26::26:
valiz topluyorum 2-3 güne kadar gitcem...dün geceki ruh durumumdan dolayı biletimi erken almış kocişim...sabaha kadar titremişim..bizi bulacaklar sessiz konuş demişim
derindeniz...önce ne düşünürsen düşün ne hissedersen hisset bir insanı sevmemek için sebebim yok..bu düşüncelerim sana bir tepki değildir söyleyeceklerim bizim düşüncelerimizdir....çanakkale savaşını hatırla...parça parça bölündü..biz ne yaptık...bugünkü istanbul erkek lisesi ozamanki tıp fakültesi mezun vermedi..neden mi...hepsi vatanı bölünmesin diye savaşarak öldü..birtane bile mezun olan çıkmadı..hepsi hepsi savaşta öldü..meydanda aşiretlere kaldı...şimdi söylüyorum vatanımın tek bir toprağımının bile satılmaması için vatanda tek kişi bile kalsa bu ülke için savaşırım...anladın mı...türkiyede 20 tane etnik köken var..size kalsak biz bölünmüş toprak parçalarından birşey olmayacağız...en az 6 çocuk doğurup doğurup bize sayımız çok naraları atmayın..çünkü köpek gibi doğurmak bi iş değil...insan gibi yaşamak bir iş..! sokaktaki kaçak sigara kaçak uyuşturucu gaps çetelerinin pkk ırkçılarının olduğunu çok iyi biliyoruz.bu şekil güçlenip güçlenip bize bunları ısıtıp önümüze getiriyorsunuz.demokrasniz batsın!
benim gibi bi insana bu şekilde cevap verdiğiniz, beni terörist yerine koyduğunuz ve yine çok ağrıma gidecek bir şekilde benim, anlattığınız tarihi anektodun cahili olabileceğimi düşündüğünüz için kalbimi nasıl kırdığınızı ve satırlarınızı okurken titrediğimi anlatamam.
başka bişey söylemeyeceğim size ama özür dilemenizi bekliyorum siz yada bir başkası bana pkk'lı diyemezsiniz.bunu ima bile edemezsiniz.
ne münasebet hanımefendi...gerçekten kötü niyetli biri olsam kendimi ifade etmek için sabahtan beri kendimi paralar mıyım. sinirlerinizi bozar çeker giderdim. teker teker kalbini kırmış olduğumu düşündüğüm insanlara izahat yapıyorum. yaptığınız beni çok yaraladı. bunu kullanmak istemiyordum ama ben eski bir asker eşiyim ve bana isnat ettiğiniz şeylerin kenarından bile geçmiyorum ben.
benim gibi bi insana bu şekilde cevap verdiğiniz, beni terörist yerine koyduğunuz ve yine çok ağrıma gidecek bir şekilde benim, anlattığınız tarihi anektodun cahili olabileceğimi düşündüğünüz için kalbimi nasıl kırdığınızı ve satırlarınızı okurken titrediğimi anlatamam.
başka bişey söylemeyeceğim size ama özür dilemenizi bekliyorum siz yada bir başkası bana pkk'lı diyemezsiniz.bunu ima bile edemezsiniz.
ne münasebet hanımefendi...gerçekten kötü niyetli biri olsam kendimi ifade etmek için sabahtan beri kendimi paralar mıyım. sinirlerinizi bozar çeker giderdim. teker teker kalbini kırmış olduğumu düşündüğüm insanlara izahat yapıyorum. yaptığınız beni çok yaraladı. bunu kullanmak istemiyordum ama ben eski bir asker eşiyim ve bana isnat ettiğiniz şeylerin kenarından bile geçmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?