ya kızlar çok moralim bozuk havalar soğudu havuz başında ekim yapılcktı dış çekim artık sezon kapandı burda
çok geciktik düğün için eltim doğum yaptı haziranda düğüne oda gelebilsin die bu tarihe alındı gelemicekmiş hele bir gelmesin bak noluyor onun yüzünden düştüğümüz duruma bak 3 aylık bebekle nasıl gelck ki ordada düğün olck sonuçta şimdi hava soğudu o elemicek bende düğünümden bişi anlamıycam
duvağın ucu kıvrık falan oluyo ya öyle alma bence ya güpürlü olsun ucu yada düz...ama tabi senin tercihin canım..taze annecik teşekkürler en kısa zamanda hayırlısıyla gelinlikli fotolarımıda ekliycem:123: çarşamba günü gelinliğimi teslim alıcam duvak ve çiçeğimi seçicem
kıyamam sana ben az kaldı öyle düşün kışa girdik bile...canımm,farketmişsin ben bile farkında değilim inan. en mutlu olduğum halim o işte. eskişehirdeydik,okuldan arkadaşlarımla karşılaştım, sen sevdiğim arkadaşlarım hepsi. ama yok işte, olmuyor malesef...inşallah gelecek canım, tek isteğim o.
ya kızlar çok moralim bozuk havalar soğudu havuz başında ekim yapılcktı dış çekim artık sezon kapandı burda
çok geciktik düğün için eltim doğum yaptı haziranda düğüne oda gelebilsin die bu tarihe alındı gelemicekmiş hele bir gelmesin bak noluyor onun yüzünden düştüğümüz duruma bak 3 aylık bebekle nasıl gelck ki ordada düğün olck sonuçta şimdi hava soğudu o elemicek bende düğünümden bişi anlamıycam
canım geri alamayacağınıza göre hiç sıkma canını, artık olan olmuş almışsınız tarihinizi. inşallah havalar güzel olur, dış çekim için sıkıntı yaşayabilirsin ama boşwer o olmasa da olur. şart değil.
daha en baştan eltinle kötü olma.bu işler kısmet biraz da, temmuzda bile yağmur yağabiliyor.
duvağın ucu kıvrık falan oluyo ya öyle alma bence ya güpürlü olsun ucu yada düz...ama tabi senin tercihin canım..
duvağın ucunu düz istiyorum canım dediğin gibi çarşamba günü seçicem artık
kıyamam sana ben az kaldı öyle düşün kışa girdik bile...
şşşş sopamı çıkarıcam ama,iyi düşünki iyi olsun belki günlük güneşlik olacak hemen karamsar olma abla sözü dinle
inş. hava iyi olur ama çok kızıdm onaşansımıza artık hayırlısı olsun
aman okyonusum dış çekim falan hikaye bak benim düğün resimlerim stüdyoda bildiğin güreşen gelin ve damat pozu,bişey eksildimi hayatımdan yooo,onlara bakarken çokda eğleniyorum hatta...
bende artık canımı sıkmamaya çalışıyorum nikahımız oldu hayırlısıyla su iki düğünüde atlatıp balayona çıkmak istiyorum artık evimde olmak istiyorum
slm kızlarr nasılsınız benim düğün şafağı çok azaldı 12 gün kaldı:123: Haftasonu tanışma yemeğindeydk serbest kıyafetti gittik ama işin kötüsü kimseyle tanışamadık herkez masasında oturdu yemeğini yedi kokteyl tarzı olsa daha güzel olurdu çalgılı falanda oynadı herkez
Ihlastan aldığımız temizlik robotum geldi ilk temizliğimiz yaptım kocişimle
bende artık canımı sıkmamaya çalışıyorum nikahımız oldu hayırlısıyla su iki düğünüde atlatıp balayona çıkmak istiyorum artık evimde olmak istiyorum
selam kızlar nasılsınız nerde o topimiğimizin eski hareketli günleri...hadi made şenlendir biraz topiği yahuuuuben forrmasyon peşinde koşturuyorum inşallah alırım bu sene ve kpss ye hazırlanır sonra da atanırım bıktım artık kocişin "diplomalı ev hanımı" laflarından eşim de hastaydı raporlu evde yatıyordu pek giremiyorum bu ara...
haa bu arada kızlar derinle konuştuk ciddi bi hastalık geçirmiş,hastanede yatmış bi süre nerdeyse bebeğini alacaklarmış o kadar ciddi yani şimdi iyi ama izne ayrılacak bol bol dua edelim ona ve bebişine...sevgiler...
selam kızlar nasılsınız nerde o topimiğimizin eski hareketli günleri...hadi made şenlendir biraz topiği yahuuuuben forrmasyon peşinde koşturuyorum inşallah alırım bu sene ve kpss ye hazırlanır sonra da atanırım bıktım artık kocişin "diplomalı ev hanımı" laflarından eşim de hastaydı raporlu evde yatıyordu pek giremiyorum bu ara...
haa bu arada kızlar derinle konuştuk ciddi bi hastalık geçirmiş,hastanede yatmış bi süre nerdeyse bebeğini alacaklarmış o kadar ciddi yani şimdi iyi ama izne ayrılacak bol bol dua edelim ona ve bebişine...sevgiler...
günaydın hanımlar,
derinciğime çok üzüldüm,uzun zamandır gelmiyordu merak etmiştim zaten. telefonou yok malesef bende, konuşanlar selamımı iletebilir mi? dularım onunla ve bebişiyle...allah bir daha hastalık vermesin.
angel da iyidir umarım,:18:
özlemcim mataranicim siz de merakta bırakmayın, oralarda aklımız sizde. kendinize çok iyi bakın kızlar.
madecim sen nasılsın, eve internet bağlatana kadar bebiş gelicek hiç görüşemicez beşik sallıcaksın tatlım
selam kader arkadaşım
evet ya al şu formasyonu da önümüze bakalım aynı yere atanalım mümkünse
eşine de geçmiş olsun canım...
ben de konuştum bugün derinle canım benim ya allah yardımcısı olsun
ankaraya gidecekmiş neyseki orada daha rahat eder. dualarım onunla....
Merhaba herkese,
Ben de giriyorum bir kaç mesaj okuyabiliyorum bazen, bazen de hiç okuyamadan çıkıyorum, yazabildiğimse çok az, neyse...
Derincime çok üzüldüm, umarım kısa sürede toparlar, size de geçmiş olsun özlemcim.
Gerçekten çok merak ediyorum seni, ama günlerin nasıl geçiyor demeye parmaklarım varmıyor inan.
Bu arada eşimin gelmesine 7 gün kaldı kızlar, gelir gelmez de izne ayrılacak, önümüzdeki ayki nöbetini bile yazmışlar.Ama bu kez de ben çalışıyor olacağım. İlk defa böyle bir durumda kalıyoruz.:26:
günaydın hanımlar,
derinciğime çok üzüldüm,uzun zamandır gelmiyordu merak etmiştim zaten. telefonou yok malesef bende, konuşanlar selamımı iletebilir mi? dularım onunla ve bebişiyle...allah bir daha hastalık vermesin.
angel da iyidir umarım,:18:
özlemcim mataranicim siz de merakta bırakmayın, oralarda aklımız sizde. kendinize çok iyi bakın kızlar.
madecim sen nasılsın, eve internet bağlatana kadar bebiş gelicek hiç görüşemicez beşik sallıcaksın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?