Asker Eşleri

slm bayanlar jandarmanın tayinleri açıklanmadı sabırsızlıkla bekliyoruz..
hayırlı olur umarım sizi n için
herkese yeni tayin yerleri hayırlı olsun,sağlıkla doldurup yeni yerler görelim inşallah...havacıların tayinleride belli olmadı henüz bizde merakla bekliyoruz
hayırlısı cnm
herkesinn hayırlı olsunnn tercih dışılardan biridee sözlümm sadece taburu değişmiş bide hemen kurs yazmışlarr izmire
hayırlı olsun cnm
herkeze hYIRLI UĞURLU OLSUN KİLİS SÜNGÜTEPEYE ÇIKTI BİZİM TAYİN HABERİ OLAN VARMI BİR BİLGİSİ OLAN
hayırlı olsun
sonunda bizimde belli oldu malatya oldu ben sevindim kendi adıma inşallah benim de tayinim çok beklemeden eşimin yanına çıkar. yalnız bu sene ilişki kesme tarihini öne çekmişler

canım sevindim sizin adınıza malatya harika biyer hadi gözünüz aydın

Eşin haklı söylediklerinde, merak ettiğin konularla ilgli vardır birtakım yönetmelikler muhakkak, bakmak ya da emsallerle karşılaştırmak gerekir. Ama bana da mantıklı gelmiyor. Asker eşleri güçlü olmalı. Karşılaştığın ilk zorlukta pes etmemelisin. Daha kimbilir neler bekliyor seni, bizleri... Ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim , bir de çocuğum var, bu 3 yılın aşağı-yukarı yarısı ayrı geçti. Ama sayılı gün deyip sayıyoruz şafakları. Sen de öyle yapmalısın. Arkadaşlar yazmış zaten, yazılan yaşanıyor, değiştiremezsin... Elbette zor birşey bu, ayrı kalmak , güvenliğinden endişe duymak. Hiç kimse çıkıp da diyemez ben endişelenmiyorum diye... Sabır işte.

Asker eşleri yalnızdır, yalnız olduğu kadar da sabır taşıdır.

ayni canim iste bildigin gibi.bir yil dolacak iste,seneye beraber tayin stresi yasayacagiz
Canım benim ya, zar geçti zor geçti ama bir yılı bitirdin sayılır. Az kaldı diyelim...

kızlar öncelikle tayinleriniz hayırlı olsun.bizim ardahan damal ilçesi oldu.orayla ilgili bilgisi olan varmı?

Ardahan da bulunmadım ama çok geçip geldim Kars'a. Gelişmemiş bir şehir. Hastahane ihtiyaçlarını bile bazen Kars'ın hastanelerinde karşıladıklarına şahit oldum. Ama Ardahan'ın Göle ilçesi var, 5 bölge olmasına rağmen çok tercih edilir. Hiç 5. bölge gibi değildir anlayacağın. Siz kaçıncı bölge için geldiniz oraya?

Hiç zamanı değil belki ama, şimdi buranın uğrayanı epey olur ben set üstü ocak ve elektrikli midi fırın almayı düşünüyorum, ocaklı fırınımdan da kurtulmak. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

selam canim
ben hic kullanmadim set ustu de midi firin da yardimci olurdum ama:-(
oglun nasil, her sey yolunda mi

Yolunda canım, teşekkür ederim. Oğlum 20. ayında, koşuyor, bazı kelimeleri söylüyor. Kendi kendine çatal kaşık kullanmaya bile çalışıyor. Herşey yolunda da sadece babamız yok yanımızda. Bu arada biz de İstanbul yolcusuyuz. Ben de eş durumu tayinlerini bekliyorum. Bakalım.

canım eşin nerde yurt dışı görevi bitmemiş miydi

ben ikisini de arçelik almıştım bundan üç yıl önce. özellikle fırınımdan çok memnunum. tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım,
Ocaklar genelde sorun çıkarmıyor zaten, fırın seçimi daha zor.
Arçelikten memnun olan başka bir arkadaşım daha var benim. Hangi model acaba sendeki canım? Anneler gününe denk getirip bu sıra alabilirim, en azından ocağı.

benimkinin modeli mf6 midi fırın kısa sürede ısınıyor o yüzden ben beyeniyorum .

set üstü ve midi fırında bosch kullanıyorum özellikle midi fırında baya araştırıp aldım.börek yemek ne istersen tam kıvamında pişiriyor. tavsiye ederim.HKP 110120 sanırım ürün no

uçuk mavi, sizin de görev yeriniz edirne orhaniyeymiş
sizinde küçük yer sanırım. eşinizin görevi nedir.

set üstü ocağım arçelik şu model. STO 814 Set Üstü Ocaklar - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Set Üstü Ocak > Gazlı Ocaklar ön sol gözü daha büyük kızartmalarda felan çok iyi oluyo,gaz emniyeli ben memnunum,midi fırınım da bosch un şu modeli http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...odalga-cihazlar/HKP110150F.html?source=browse .fırınımdanda memnunum alt üstü pişirimi güzel,döner şişi de var ama hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…