- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Hg :) teşekkür ederim.. Nasıl geçiyor evde zaman bende inş aynı duyguları yaşayacağımda korkarım gibime geliyor evde bir başımao yoğunluğa göre değişiyor galiba bizim 4 nöbet benim eşim de uzman.
(sizin yönlendirmenizle geldim bu topiğe)
Nasılsıniz gorusmeyeliHg :) teşekkür ederim.. Nasıl geçiyor evde zaman bende inş aynı duyguları yaşayacağımda korkarım gibime geliyor evde bir başıma
Sağolun iyiyim siz nasılsınızNasılsıniz gorusmeyeli
Ben de iyim Sağol canımSağolun iyiyim siz nasılsınız
Ne var ne yok ne yapıyorsun bakayımBen de iyim Sağol canım
Evdeyim kizimla oturuyorum çekirdek ciltiyoz hava soğuk sende ne var ne yokNe var ne yok ne yapıyorsun bakayım
Ohh ne güze :) bende ne yapayım can sıkıntısı öyle konulara bakıyordum..Evdeyim kizimla oturuyorum çekirdek ciltiyoz hava soğuk sende ne var ne yok
Hayırdır canın neye sıkılıyor bişe mi olduOhh ne güze :) bende ne yapayım can sıkıntısı öyle konulara bakıyordum..
Pazar sendromu havada kötü bunaldım evde canım yaHayırdır canın neye sıkılıyor bişe mi oldu
Haklısın canım hava burda da çok kötü yağmur yağacak gibi ayaklarım sizliyorPazar sendromu havada kötü bunaldım evde canım ya
Hg :) teşekkür ederim.. Nasıl geçiyor evde zaman bende inş aynı duyguları yaşayacağımda korkarım gibime geliyor evde bir başıma
Teşekkür ederim iyiyim... Demek ki büyütülecek bir şey yokmuş daa bende sanırım ilk zamanlar sabaha kadar nöbet tutarım evin içinde hahah :) alışınca düzene girer elbet.. Ayyy birde görev derdi var o en beteriyok ışıkları açık bırakınca bir şey olmuyor :) ben ama yatakta uyuyamıyorum eşim yokken salonda koltuğu açıyorum tv karşısında uyuyorum.
nöbetler iyi göreve çıktığında birkaç gün yalnız kalıyorsun...
bugün nöbetten geç geldi öğlene doğruydu.
şimdiye kadar ıvır zıvırları koyduğum odamı boşalttık kızım için dolabını kurduk :) yoruldum baya yemeği yedik dinleniyorum şimdi...
siz nasılsınız?
Cnm nbr ne yapıyorsun bakayımmHaklısın canım hava burda da çok kötü yağmur yağacak gibi ayaklarım sizliyor
Hala ayni kuzum ya patliyoruz evde bir ben bir seda bir tlfonCnm nbr ne yapıyorsun bakayımm
Sen napiyorsun kuzum bu arada bi açıklama yapayım ben kızım diye kardeşime diyorum kızım olarak ben bakıyorum öyle kabul ettim yoksa dogurmus değilim çelişki olmasın diye söyledimCnm nbr ne yapıyorsun bakayımm
Al benden de o kadar hangii konuu :)Hala ayni kuzum ya patliyoruz evde bir ben bir seda bir tlfonmsjini yeni gördüm bir konu okuyordum kavga çıkmış
Yok cnm biliyorum kardeşin olduğunu :)Sen napiyorsun kuzum bu arada bi açıklama yapayım ben kızım diye kardeşime diyorum kızım olarak ben bakıyorum öyle kabul ettim yoksa dogurmus değilim çelişki olmasın diye söyledim
Bir bakirelik konusu benim yazdığım msjin üstüne tıklayarak konuya girebilirsin kusura bakma beklettim seni AfedersinAl benden de o kadar hangii konuu :)
Sağol kuzum o benim öz kızım gibi annesi babası benimYok cnm biliyorum kardeşin olduğunu :)
Ö.d :) bakıyorum şimdiBir bakirelik konusu benim yazdığım msjin üstüne tıklayarak konuya girebilirsin kusura bakma beklettim seni Afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?