- 20 Mart 2008
- 141.932
- 213.857
- 1.423
- 60
çok sevindim canımmmşimdi önünde sağlıkla ve huzurla geçireceğin günler var. topiğimizin güzel anneleriii
kızlarr yazdıklarınızı okuyunca şok oldum.sanki gelin değil düşman almışlar. yaptıklarını okuyunca gelin aramalar, beraber yatmalar kesinlikle normal olmadıklarını düşünüyorummm
benim kayınvalidemde ( rahmetli )erkeğe hizmet etmeye bayılırdı. kayınpederi elleriyle beslerdi resmen. benden de aynısını bekledi. bir gün kahvaltıda " oğlumun yumurtasını soy " dedi. bende " eli yokmu kendi soysun " şokk oldu. o günden sonrada asla karışmadıeli maşalı gelin lazım bunlara. karşılarında ne kadar ezikk durulursa o kadar ezerler. saygı ise önce onlar büyüklüklerini göstermeliler. sonrasında saygıyı hak ederlerr
handancığımm bu senin yeni nikin miydi?hayırlı olsun canım. gerçekten gülümseten bir nik. seninde yüzün hep gülsünnn
işte budur. böylesi insanların ellerini öperim. kayınvalide dediğin seni evladından ayırmamalı. çok şanslısın canım![]()
Günaydınnn nilgüncümmm

Değiştirdimm sorma yaa beğendinmiii

günaydın herkese hayırlı cumalar ...handan ablacım nickini degiştirmişsin güle güle kullan hayırlı olsun neden degiştirdin kine..
Günaydınnn dilercimmm sanada hayırlı cumalar olsunn...Değiştirdim canımmm epeydir istiyordumm bunu nette görmiştüm hoşuma gitmiştiii ..