İnanamıyorm bu kadına insan nasıl sevinmez..
Hiç birşey haketmiyor, ne torununu görmeyi ne de sevmeyi..
hamileliğin boyunca arama birdaha.. haberlerini bile duymamaya çalış..
doğduğunda görmek isterse telefonda söylediklerinin aynen çarparsın yüzüne..
eşinde gelsin artık yaaa..bebek haberi alıp hala nasıl orda kalıyo koşarak sana gelmesi lazım..
şimdi eli ayagı tutuyorya hayat hep boyle sanıyor.. hele bi yaslansın dua etsınde elime kalmasın

oğlu bakmak isterse bakabılır elbet oğludur canıdır ciğeridir..ama benım oyle bi mecburiyetım yok .. benım için bitti artık kocam bile bi yere kadar canımdan canım için laf yıyemem artık..
canım eşim ege denızınde seyırde

arada sıarada tlf cekınce yada liman yaptıklarında ancak telden konusuyoruz.. k.validemın yanına sadece 1 haftalıgına gıtmıstı..
inanmıyorum ya ayyy kayınvalidelerin hepsi böyle gıcık sinir bozucu olmak zorunda mı üfff ya. aman bırak ne hali varsa görsün. keşkeeşinin yanında arasaydın o da annesinin böyle dediklerini duysaydı. vallahi bu erkekler kendileri annelerinin ağzından duymadıkları sürece bize yaptıklarını onların anneler kayanan olunca şeytanda olabilir tezini kabul edemiyorlar malesef
hiç sıkma canını hanımefendi kendisi bilir ona sorup doğuracak değilsin ya çocuğunu ona da benim çocuğumu sen bak sen doğur dediğin yok ne karışıyorsa ayyy çok sinir oldum. yemin ederim kayınvalidelerimiz kardeş falan çıkarsa hiç şaşırmam
tek diyecegım sey su ...zalımler için yasasın cehennem... baska bişey demıyorum..
kadın yakında muradına erecek kocamla aramı acacak baska bısey değil.. 2 oğlu olsa dıcemkı tmm kız evlat sahıbı değil ondan bılmıyor ama gorumcemde var yanı.. gorumcemde baska yerde -gelın-sıfatını tasıyor..hadi bunuda gectım kaynanam yaslanınca ne halt edecek hıc onu dusunmuyor ne hıkmetse..
kasvetli inanamıyorum canım şok oldum

nasıl bir kadın nasıl bir ann bu yarabbim, kıskançlığından ölecek. keşke aramasaymışsın diyeceğim ama bir yandan da iyi olmuş, eşine aynen anlat bunları. seni bu haline nasıl üzer ağlatır hiç mi korkusu yok allahtan? oğlu sevmezmiş, o mu karar verecekmiş buna da? yemin ediyorum hasta bu kadın, bi daha görüşmemeni tavsiye ederim. ben olsam büyük konuşmayayım ama bunlardan sonra torun yüzü göstermezdim.
canım msj cekmıstım ya msjımı gorur gormez aradı benı bende basladım ağalamaya,zaten ağlamaktan konusamadımkı

eşim sureklı ağlama annemi kaale alma herzamankı hali vs seyler dıyor yaa oyle dıyecegıne annesine karsı bıraz tavırlı olsa bu konuda kadın bıdaha yuz bulamaz zaten..yanı iş eşimde bıtıyor ve eşim hiçö oralı bile değil

(( eşim böyle yapıncada ondan nefret edesım gelıyor halıyle soguyorum.. kaynanamın ıstedıgınıde altın tepsıne suınuyorum boylece elımde olmayarak..
kasvetli cnm çok üzüldüm ne biçim insanmış hayret doğrusu ama aradığın çok iyi olmuş sen üstüne düşünei yaptın ayıp onun ayıbı artık.inş. sağlıkla kucağına alırsın evladını ona da ne gösterir ne sevdirisin istemiyorya torun bakalım doğduğunda dayanabilecek mi.eşini de inş. gerçek yüzlerini görür ailesinin ve sana destek olur cnm
inallah canım saglıklı bi şekılde kucagıma alayım yavrumu baska bişey istemıyorum.. eşimede dedim zaten torun istemıyormus annen dedım ona torun yuzu gostermıcem dedi hemen konuyu değiştirdi biliyor cunku annesının nasıl kıskanc,fesat bi insan oldugunun eşimde farkında ama işte her ne olursa olsun annesi oda ne yapsın diyorum bazen.. biliyorum artık bu evlılık daha uzun surmeyecek muradına erecek sevgılı kaynanam.. oğluda basını talara vursa fayda etmeyecek yani durum bu.
merhaba, ben de asker eşiyim. neredeyse 4 yıldır bu topiğe yazmıyorum. rüyanazın açtığı topicten önce yine asker eşleri diye bir topic vardı. hatta terörist olduğu tahmin edilen biri yüzünden kapatılmıştı topic. o zamanlar ben de asker eşleri topiğinin müdavimleri arasındaydım. ben de sizler gibi burada dertlerimi paylaştım. birçok arkadaşla tanıştım. yollarımız bir yerde kesişti ve benim burada paylaştığım dertlerim tanıştığım kişiler tarafından eşlerine anlatıldı ve daha sonra benim eşime yansıdı. rütbeliler arasında dedikodu konusu oldu. hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.
çok üzüldüm durumunuza

çekememezlıkten baska bısey değil..demek kendılerinin aile duzenlerı yokmus yada huzurları sızın evlılıgınıze goz dikmişler.. Allahta o insanları bildikleri gibi yapsın ınsallah..
sızın bu yazdıgınız bana bısey hatırlattı gecen sene ramazanda her gun bı arkadastayız bide bu arkadaslarla samımıyız..iftardan sonra erkekler mac haber vs genelde bizden ayrı otururlardı bizde kaynanalarımızı cekıstırmek için ya mutfak yada balkonu tercih ederdık :))) neyse bız dedikodu yaparken hızımızı alamayıp artık ses volumumuzu yukseltmişiz farkında olmadan ve kım ne dediyse eşlerımızde duymus haliyle :)) eve gelıyoruz eşim soruyor ne konustunuz ben dıyorum hiç havadan sudan .ee baska dıyor..ben dıyorum yaa sen anlamazsın kadınsal seyler işte diyip gecıstırıyordum :)) meger gorumcemle kaynanamı cekıstırıken duyuyomus herseferınde ama bana demıyomus :):) neyse bir iki üç..derken bigun yıne bı yerdeyız.. arkadasında bebegı vardı baska odaya yatırmıstı sonra kosa kosa geldi susun susun sesiniz oylece tv odasında erkeklerde mac yerıne bizi dinliyorlar bizz şoookk tabi ..

kocem gece 3te eve donuyoruz yine sordu ee ne konustunuz naptınız dıye bende sen daha iyi bılırsın sesımızı duymussundur dedım :))) yanı ben buraya yazıyorumya onuda bılıyor cunku sıfremı bılıyor bende bilerek yazıyorum cunku ona soyledıklerımle buraya yazdıklarımda bi fark olmadıgını gorsun ıstıyorum..
ama soyle durumlarda olmadıgı değil..eşimin haberı olmasını sıtemedıgım bişeyi bi arkadasa soyledıysem oda gidip yetıstırdıyse ben bidaha o arkadasla ilişkimi kesıyorum..bi kerede sey olmustu benım demediğim bişeyi eşime öyle lanse etmıs esımınde demedgi bi şeyi bana lanse etmıstı ve bosanıyorduk nerdeyse..gercekler ortaya cıkınca bidaha o ınsanlarla gorusmeme kararı almıstık..
uyarın için tşkler bu arada

sanal ortam dıyıp yazmamk gerek haklısın ama ben kendı arkadaslarımın kkdakı nıklerı bılmem onlarda benımkısını bılmez.. bazen vermemek daha iyi oluyor desem yedırır
merhaba dertsiz, hoşgeldin tekrar o zaman. çok şaşırdım doğrusu bilmiyordum,

umarım bi daha tatsız şeyler yaşamazsın canım eşinle.hepimiz dertleşiyoruz burda.
iyi geceler hanımlar, eşim geldi.
canım çok sıkkın, her hafta geldiğinde çantasında bir paket sigara buluyorum çöpe atıyorum. içmiyorum diyor paketler de dolu zaten tamamen bi iki tane eksik var ama kim alıştırmaya çalıştı eşimi bi bulsam çok fena yapıcam.

uyudu şimdi yanına bile gitmedim, bu kaçıncı oldu. kendisini zehirlemesini istemiyorum. üstelik benim astımım var, sigara içilemez benim evimde. doğuya gidince kesin alışır böyle giderse, napıcam ben
canım benım merak etme senın durumu bılıyor sonucta bıle bılede yapmaz yani..
benım eşim kesınlıkle karsı evde bile içirtmez balkonda yanı

senın eşinde belkı ozentıdır yanı.. gecer zmaanla cunku bi sigara gecmısı olmadgıu için bagımlı olmaz.. için rahat olsun
nurcuğummm şokk oldum ne yazacağımı biledim. böylesine kötü kalpli insanların olabileceğini düşünemiyorum. oğlunun bebeği olduğunuda düşünemiyor, ilerde bu kötü sözlerin kendisine neler kaybettireceğinide göremiyor galiba.
]
nilgün abla okadar cok gucume gittiki anlatamam... eşimede anlatırken (yenı huy edındım daha fazla zarar gormemek adına eşime herseyı anlatıyorum) ağlama krızınının ardındna panik atagım tuttu maalesef

eşimede sonradan msj cektım sen daha boyle hiç bişey olmamıs gibi davran anneni daha bo costur benı az aglattı az üzdü demi tam gaz devam etsın dedım.. bu gıdısle bebegımız düser zaten bu kadar uzuntuye dyaanamaz dedım..annende muradına erer sımdıden gozu aydın olsun dıye ara ıstersen dedım.. eşimdende soğudum gibi oldum bolee bı karmasık duygular.. kaynanamın ıstedıgını altın tepsıde sunuyorum farkında olmadan ama napayım .tmm eşimde haklı annesı sonucta ama en azından tavır koysun yaa.. nılgun abla emınım o kadının daha karnı bile inmemıstır daha bana dıyecegı cok sey vardıdrda ben hadi anne kapatıyorum iyi gunler dedim için lafları ağzına tıkadım yani..kımbılır daha ne dıcektıde canımı yakacaktı

eşimede annen yaslanınca elime dusmesın sakın diyerek msjıma son verdım.. eşimede kırgınım en azında yalandan olsa benı teselli etseydı keşke..

cocuk kandırır gibi benıde kandırsaydı keşke

avunurdum en azından