• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker sevdiğim.. bi bakar mısınız

Ben bilecikliyim abim de bilecikte askeriyede doktordu baya kalmisligim var lojmanlarda ama duydugum kadariyla bilecik ve boluda askerlik zordur daha dogrusu biraz daha agir egitim acisindan onun disinda gayet olaysiz rahat kucucuk bi yer o bakimdan korkun olmasin benim gordugum ve tanidigim kadariyla askerlerin de keyfi yerindeydi :) Allah hayırlısıyla bitirp gelmesini nasip etsin insallah
İnşallah. Dağıtım oluyor değil mı. Şoför Seçildi

soforse rahat gecer emin ol tek sıkıntı komutanlar biraz egitim konusunda zorluyorlar ama abime sorarim bakalim bu konuyu o daha iyi biliyordur. bilecigin ilceleri de yakin oyle dag tepe yerler degil hepsi merkezi yerler dagitima gitse de sorun olamz korkma hatta daha huzurlu daha sakin bile olabilir

soforse rahat gecer emin ol tek sıkıntı komutanlar biraz egitim konusunda zorluyorlar ama abime sorarim bakalim bu konuyu o daha iyi biliyordur. bilecigin ilceleri de yakin oyle dag tepe yerler degil hepsi merkezi yerler dagitima gitse de sorun olamz korkma hatta daha huzurlu daha sakin bile olabilir
Ayy inşallah ya. O zaman senDn haber bekliyorum. İçimi rahatlattin biraz saol :)

Ne güzel doguya cıkmamıs küçük sakin yer bildiğim kadarıyla. Bende asker yolu bekleyecegim ama 2.celp dönemine kaldı ekimde Adanaya gidecek . Neresi olursa olsun insan yinede endişe duyuyor bu zamanda her yer karışık :( ama doğuya gitmemeleri bile sevindirici. Bir tanıdıgım şuan Tuncelide ailesine operasyona çıkmıyorum diyo ama hemen hemen her gün çıkıyolar. Kıyamam yazık annesi dayanamaz üzülür diye söyleyemiyor bile. Bende adak adadım bi sağsalim gidip gelse diye. Allahıım tüm askerlerimizi polislerimizi korusun

Ne güzel doguya cıkmamıs küçük sakin yer bildiğim kadarıyla. Bende asker yolu bekleyecegim ama 2.celp dönemine kaldı ekimde Adanaya gidecek . Neresi olursa olsun insan yinede endişe duyuyor bu zamanda her yer karışık :KK43: ama doğuya gitmemeleri bile sevindirici. Bir tanıdıgım şuan Tuncelide ailesine operasyona çıkmıyorum diyo ama hemen hemen her gün çıkıyolar. Kıyamam yazık annesi dayanamaz üzülür diye söyleyemiyor bile. Bende adak adadım bi sağsalim gidip gelse diye. Allahıım tüm askerlerimizi polislerimizi korusun
AMin. İnşallah. Dediğin gibi nerde olursa olsun nefesini tutup bekliyorsun

Benim arkadaşım orada uzmandı ve bir çok yere göre gayet rahat bir yer. Allah tüm askerlerimizin yanında olsun inşallah

Back
X