Telefon götürdü fakat hiç aramadı. Arayamadı sanırım bilmiyorum.Uzasa bir şekilde haber vermez mi size?
Yok henüz yeni ilişkimiz tanışmadık. Beni aramayan onları da aramamıştır diye düşünüyorum bilmiyorum ama zaten tanımıyorum maalesef.Ortak arkadaşınız falan yok mu, onlara bir sorsan?
Olabilir bilmiyorum işteBedelli askerlikte sizi arayamama durumu gibi birşey olacağını sanmıyorum. Bilerek aramamıstır muhtemelen. Arkadaşım nişanlısıyla sık sık görüşüyordu telefonda.
Bilmem yukarda bi arkadaş bilerek aramıyordur normalde herkes konuşuyor demiş gurursuz gibi olur öyleyse ama bence telefonu f3lan arızalı olabilir çünkü mesaj atılınca boş mesaj çıkıyordu yeni aldı telefonu gitmeden tuşlu telefon. Arada kaldım bilmiyorumNiye aramıyorsunuz arayın öğrenin bedellide bi kısıtlama yada uzatılma yok
Akilli telefon götürmem yakalanıyorlar demişti ama başka şeyden de uzamış olabilir bilemedimAkıllı telefon götürmek yasak. Telefonu yakalattıysa ceza almıştır, uzamıştır askerliği.
Sevgilim gittiğinde akıllı telefonu olan birkaç kişi yakalanmış, haklarında tutanak tutulmuş. "Onlar bizden geç çıkacak" demişti.
Gerçekten geç mi çıktılar bilmiyorum ama böyle bir durum olabilir.
Maalesef hala durum aynıne yaptınız haber var mı?
Canım askerlik eskisi gibi değil. Hepsi telefon götürüyo. Uygun olduklarında da görüşmek istediklerini arıyorlar. Ayrıca zaten sizinle bağı sağlam olsa her yaptığından haberdar olursunuz emin olunKızlar sevgilim bedelli askerlik yapıyor fakat onun döneminde gidenler dün yemin töreninden sonra evlerine geldi. Sevgilimden hala haber yok. Ona en son giderken attigim whatsap mesajı da iletilmedi ki benimle konusmadigindan vs deyim. Kendisi de ticaretle uğraşan biri illaki interneti vs açıp maillerini mesajlarını kontrol etmek isteyecektir. Bir sorun olmuş olabilir mi? Aranızda dün askerden gelen tanıdıklarınız var mı? Sorun belki hastalık vs dır ama arayıp soramıyorum da askerliği felan uzadıysa telefonla aramak sıkıntı olur diye.
Kuzum benim geçen sene asker hemde uzun dönem yapan görüştüğüm biri vardı. Hergün arıyordu fırsat buldukça akıllı telefon bile götürmüştü Gizli gizli whatsapda konusuyordu benimle görüntülü falan konuşuyorduk. Çok zor değil yani iletişim kurmak askerler açısından onu demek istiyorum.Telefon götürdü fakat hiç aramadı. Arayamadı sanırım bilmiyorum.
Olmadı canım bilemiyorum belki de istemedi aramak ne diyebilirim kiŞimdi askerde o kadar ciddi bir iletişim kısıtlaması yok. Geçtiğimiz Nisan'da ben de erkek arkadaşımı gönderdim bedelli asker olarak ilk gün de dahil hemen her gün az da olsa haberlestik. Koca 20 günde hiç mi haberleşme olmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?