Asker sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin ilişkisine kimse karısamaz herkesin yakınları ile hergün görüştüğü bedelli askerlikte, konu sahibinin sevgilisi hiç aramamıs da ne olmuş ? Adam seviyor yahu, kıskançsınız hanımlar, böylesi bir ilişkiyi! kıskanmakta da haklısınız. Keşke bizim olsa

Ki
kiskaniyorsunuz mu dedim arkadaşım saçma sapan konu dışı konuşup boş yapıyorsunuz. Size ne ben size benim ilişkim hakkında yorum yapma hakkı tanıdığımı hatırlamıyorum. Yaparsanız da boş beleş geveze bir cahilsinizdir

Sizden öyle bir hak isteyen kim? Madem bu kadar hassassınız buraya konu açmayın, boş beleş insanlarla da muhattap olmayın.

Benim üslubum sizin aksinize karşımdakinin seviyesine göre değişmez herkese aynıdır. Uyarmış olmama rağmen hala sen yazıyorsunuz. Cevap vermek istediğim için cevap veriyorum boşa zaman harcama vurgusu yapan sizsiniz. Ben kendi eğitimimin ne olduğumu biliyorum yine sizin aksinize kendimi karşımdakine hele ki önemsemediği kişilere kanıtlamak gibi bir çaba içine girmeye gerek duymuyorum

Bildiğim kadarı ile asker hattı diye birşey var akıllı TLF goturmediyse sıkıntı olmuyor diye biliyorum

Telefon yasak dahi olsa ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşırdı diye düşünüyorum ben.

Vaay kapasite ölçer de mi var sende
Hazır bunu icat etmişken arayıp sormayan sevgilinin akıbetiyle ilgili manyetik bir alet de yapsaydın da buraya konu açıp kendini harap etmeseydin tüh
Yapma kuzum gereksizin biri yüzünden mapus damlarına dusuceksin

Siz bu durumu nasıl algılıyorsunuz bunu sorgulayın önce.
Adam 20 gün aramamış sizi. Ortada bir ilişki mi var sizce?
Sizi zerre umursamayan adamı şurada savunmak için ne paraladınız kendinizi hayret yani.
Böyle acıklı bir çaba olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…