Çünkü maalesef kimse söylediğimi anlamıyor ZIRA bayılabilirsiniz problem değil. Istediğin gibi de kullanırım zira Türkçe bir sözBiri daha mesajında ZİRA derse bayılıcim
kiskaniyorsunuz mu dedim arkadaşım saçma sapan konu dışı konuşup boş yapıyorsunuz. Size ne ben size benim ilişkim hakkında yorum yapma hakkı tanıdığımı hatırlamıyorum. Yaparsanız da boş beleş geveze bir cahilsinizdirHerkesin ilişkisine kimse karısamazherkesin yakınları ile hergün görüştüğü bedelli askerlikte, konu sahibinin sevgilisi hiç aramamıs da ne olmuş ? Adam seviyor yahu, kıskançsınız hanımlar, böylesi bir ilişkiyi! kıskanmakta da haklısınız. Keşke bizim olsa
Sizden öyle bir hak isteyen kim? Madem bu kadar hassassınız buraya konu açmayın, boş beleş insanlarla da muhattap olmayın.Ki
kiskaniyorsunuz mu dedim arkadaşım saçma sapan konu dışı konuşup boş yapıyorsunuz. Size ne ben size benim ilişkim hakkında yorum yapma hakkı tanıdığımı hatırlamıyorum. Yaparsanız da boş beleş geveze bir cahilsinizdir
Çünkü maalesef kimse söylediğimi anlamıyor ZIRA bayılabilirsiniz problem değil. Isted
iğin gibi de kullanırım zira Türkçe bir söz
Tereciye tere satma derler bence öğrenin. Uslubumu gruptaki kadınlara borçluyum zira ben en başta gayet düzgün konuşuyordum fakat sorulan bir soruya cevap verilmesi gerektiğini bunun dışında konuşulanların lafı güzaf olduğunu bilmiyorsunuz. Benim üslubum karşımdakinin seviyesine göre değişir zira üstten konuşunca anlamıyorsunuz. Sen de bana ceva0 vermek zorunda değilsin eziklik hissedip hukukculuguma oynamaya çalışıyorsun. Eğitim cehaleti alır da sizin varsa eğitiminiz sizde onu da almamış alamamış be yazık ki. Herkes çuvaldızı kendine batırsın..
Ay tam kamu spotu topiğine taşınacak konu olduUğraşmayın özel berkecan üniversitesi öğrencisi hukukçu ablayla. Yoksa size bi dava açar bi daha kendinize gelemezsiniz kocasının ayaklarını yıkayan kk kadınları.
Yapma kuzum gereksizin biri yüzünden mapus damlarına dusuceksinVaay kapasite ölçer de mi var sende
Hazır bunu icat etmişken arayıp sormayan sevgilinin akıbetiyle ilgili manyetik bir alet de yapsaydın da buraya konu açıp kendini harap etmeseydin tüh
Arkadaşım ben beni övün demedim konumda genel olarak askere giden birisi ceza alabilir mi veya başka bir sorun olabilir mi diye sordum. Iliskimden ve benden uzak bir durum ama burdaki kadınlar herşeyi kadın erkek ilişkisine çevirip insanların ilişkilerine burnunu sokmayı sevdikleri için karsi çıkıyorum. Ben ilişkim hakkında soru SORMADIM. Nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum.
1.5 yıldır düşmemiştim bi bakam gelemYapma kuzum gereksizin biri yüzünden mapus damlarına dusuceksin
O değilde mesajları okuyunca hak verdim insan kendini tutamaz yani1.5 yıldır düşmemiştim bi bakam gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?