Asker sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendi üslubumun bayağı olduğunu düşünmüyorum siz kabul ediyorsunuz gerçi bayağı üslubunuzu. Ne kadar uzattınız şu yazdıklarınızı okuyan her insan kimin yarasının ne olduğunu çok net anlar. Bir yaradır tutturmuşsunuz. Hukukçu olmanızı neden yargılayamazmışım pardon? Özel hayatınızla ilgili yorum görmeye tahammülünüz yoksa herkesin okuyabildiği hakarete varmadan yorum yazma özgürlüğünün olduğu bir sitede neden konu açıyorsunuz? İnsanlara liste verin isterseniz sizin belirlediğiniz sınırlar içinde sizin istediğiniz şekilde sizin istediğiniz yorumu yapsınlar. Biz kimiz sizin hayatınızda? Bu kadar mı önemliyiz ki açıklama yapmak için dakikalardır uğraşıyorsunuz. Doğru düşünsek ne yanlış düşünsek ne? Kendinden, ilişkisinden emin olan insanın umrunda olmaz ben neyin ne olduğunu biliyorum siz ne derseniz deyin der cevap vermeye bile zahmet etmez. Siz burda hiç tanımadığınız insanlara kendinizi kanıtlamak için uğraşıyorsunuz. Uzaktan bakın bakalım kimin yarası var?

Ben yorumları okudum baktım asker gelmiş sana da sen de beni aramadın demiş ordan yürüdüm ben de yani, asker henüz gelmemiş olsaydı gene eşim halen daha asker olduğu için şu bu sebeplerle uzamış olabilir diyecektim neyse ne mutluluklar geçmiş olsun

Hukukcu degilseniz yargilayamazsiniz bu kadar net. Ben buraya yazma nedenim konuda var ama konuyu saptirip hakarete asagilamaya vardigi icin cevap verdim ama gercekten anlamiyorsunuz bosa zaman kaybi. At gözlüğü ile bakmak bunu gerektirir..

Tamam iste ben tamamen bu tarz bir cevap bekliyorum yani sorumun tam karşılığı teşekkür ederim. Kırdıysam özür dilerim.

Bu kadar net kararı kim veriyor? Bu üslupla hukukçu olmanıza şaşırdım demek bir insanın hukukçuluğunu yargılamak anlamına gelmez. Ben sizin üslubunuzun aldığınız eğitimle bağdaşmadığını söylüyorum. Hani bir laf vardır eğitim cehaleti alır....
Kimse size hakaret etmedi aksine siz insanlarla kavga etmek için özel çaba gösterdiniz çünkü herkese yazdığınızı bende size yazayım ‘yaranız var’
Boşa zaman kaybetmeyin o zaman çıkış yap butonuna basarak veya sayfayı kapatarak cevap yazmayabilirsiniz

Tereciye tere satma derler bence öğrenin. Uslubumu gruptaki kadınlara borçluyum zira ben en başta gayet düzgün konuşuyordum fakat sorulan bir soruya cevap verilmesi gerektiğini bunun dışında konuşulanların lafı güzaf olduğunu bilmiyorsunuz. Benim üslubum karşımdakinin seviyesine göre değişir zira üstten konuşunca anlamıyorsunuz. Sen de bana ceva0 vermek zorunda değilsin eziklik hissedip hukukculuguma oynamaya çalışıyorsun. Eğitim cehaleti alır da sizin varsa eğitiminiz sizde onu da almamış alamamış be yazık ki. Herkes çuvaldızı kendine batırsın..

Mune israrla asagilaniyoruz
Burda kimse uslubu bozamaz siz de dahil zira bu sitenin kurallari var uslubu bozan tatile yollanir.

Yahu sen okumuşsun da nolmuş
Bana kullandığın o sıfatın kitabını yazıyorsun şu an zaten
Daha hiç görüşmediğin seni takmayan biri için sevgilim diyorsun ve siz bizim ilişkimizi anlayamazsınız diyorsun ya haklısın, olmayan birşeyi anlayamayız zaten

Arkadaşım sanane benim ilişkimden nerden biliyorsun gorusmedigimi hiç. Ben sorumda ilişkimi yorumlayın nolur demedim. Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokma. Sen benim okumuslugumu sorgulayacak kapasitede değilsin.

Mune Bu konuyu kapatın ben bu şahıslarla uğraşamayacağım zira durmadan sormadigim şeylere ısrarla yorum yapmaya çalışıyorlar.

Arkadaşım sanane benim ilişkimden nerden biliyorsun gorusmedigimi hiç. Ben sorumda ilişkimi yorumlayın nolur demedim. Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokma. Sen benim okumuslugumu sorgulayacak kapasitede değilsin.
Vaay kapasite ölçer de mi var sende
Hazır bunu icat etmişken arayıp sormayan sevgilinin akıbetiyle ilgili manyetik bir alet de yapsaydın da buraya konu açıp kendini harap etmeseydin tüh

Vaay kapasite ölçer de mi var sende
Hazır bunu icat etmişken arayıp sormayan sevgilinin akıbetiyle ilgili bir manyetik bir alet de yapsaydın da buraya konu açıp kendini harap etmeseydin tüh
Konuştuğunuz konulardan ve konu dışı boş konusmalarinizdan anlaşılıyor.Merak etme cihaza gerek yok beynim var zira . Tavsiye ederim sen de kullanmalısın. Istemiyorsan konuma cevap vermezsin olur biter buraya dert edinip de ilişkimin akibetini yorum yapmazsın.

Yeni galiba hayırlı olsun

Öyle bir durum Bile olsa size ulaşabilirdi başka biryerden. Bedelli askerlikte eski tlf serbest. Benim yeğenim gitti sürekli aradı bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…