Asker sevgilim zaman istedi?

Askerde millete bir şeyler oluyor :)
Sevgilim bedelli yaptı ama o 20 gün burnumdan geldi :)
Sen evlenince çalışma boşver ne yapacaksın çalışma falan diyordu ki bu adamın ailesindeki bütün kadınlar çalışıyor. Modern bir ailede yetişmiş.
Gereksiz kıskançlık yapıyordu. Belli yani orda değişik tipte insanlar görünce ayarı şaştı.
Şimdi evleniyoruz, hep çalıştım çalışmaya da devam edeceğim. Bir daha da ağzından çalışmasan lafı çıkmadı.
Oradaki ortam etkilemiş olabilir yani
İkinci ihtimal ise hayatında başka biri olabileceği ama umarım öyle değildir
Sürekli asker olduğu için ortam etkiler mi bilmiyorum maalesef yorumun için teşekkür ederim inşallah hep mutlu olursunuz. :)

Büyük ihtimal öyle erkekler yedekte bekletir o olmazsa sen nasılsa senden emin
15 gün bekle az kalmış
Yine kötü düşünmek istemiyorum ama her şey olabilir görücez 15 gün sonra bakalım ne olacak geldiğinde bana yazacak mı ya da yanıma gelecek mi çok merak ediyorum

Benim eski sevgilimde bunalımda olduğu zaman aşırı ilgisiz alakasız bir döneme girerdi. Askerde tam tersi olmuştu ama bunaldığı için bana sürekli yazıyordu bu ortamdan kaçmak seninle mesajda bile olsa birlikte olmak iyi geliyordu derdi. Bence zaman istiyorsa ortada bir sıkıntı var. Ayrılın adamın önünde bir ömürlük zaman dilimi olsun. Güle güle de kullansın

Benim eski sevgilimde bunalımda olduğu zaman aşırı ilgisiz alakasız bir döneme girerdi. Askerde tam tersi olmuştu ama bunaldığı için bana sürekli yazıyordu bu ortamdan kaçmak seninle mesajda bile olsa birlikte olmak iyi geliyordu derdi. Bence zaman istiyorsa ortada bir sıkıntı var. Ayrılın adamın önünde bir ömürlük zaman dilimi olsun. Güle güle de kullansın
15 gün sonra izne gelecek o zaman her şey belli olur durum güncellemesi yaparım :)

15 gün sonra izne gelecek o zaman her şey belli olur durum güncellemesi yaparım :)
Gerçekten sana bu kadar değersiz davranan adamla izne geldiğinde buluşacak mısın? Güncelleme yaparsın bana çok iyi davrandı düzeldik dersin sonra yeni konu açar orda da acil yardım edin sevgilim bana çok kötü davranıyor dersin. Bazı şeyler tecrübeyle sabittir. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Adam seninle iletişime geçmeden mutlu olabiliyorsa ömrünü de sensiz geçirirse mutlu olur.

Back
X