Asker sevgilisi asker eşi olmak?

kayiplarulkesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
3
5
1
19
Askerlerin yapısı hepsi aynı mı yapıları farklı geliyor donuk gibi robot gibi resmi olman gerekiyormuş gibi hemen agrasifleşiyo kızıyor konuşamıyoruz yeni mezun olacak okuldan diyor telefon yasak diye mezun olduktan sonra aynı mı olur hiç bilmiyorum igli göstermiyor zaman ayırmıyor diye ayrıldım sonra birkaç asker eşinin yazıdıklarını okudum geneli böyle mi diye çünkü daha önce böyle bir ilişkim olmadı boş nedenler olduğunu düşündüm geri barıştık

Asker eşi olmanın en kötü yanı eşinin herzaman bir görevi çıkabilmesi ama bence kişilik önemli askerlik zordur ama hangi meslek kolay işiyle evini ayırabilirse hiç sorun yaşamazsınız bir asker eşiyim ve ne agresifliktrn ne ilgisizlikten şikayetim var ama tayinci olmak zor görev zamanlarında tek ebeveyn olmak zor ama bu başka mesleklerde de olabiliyor kişiye güveniyorsanız asker olması sorun değil benim için hiç olmadı ama güvesin sorunu varsa hiç zaman kaybetmeyin derim. Şunu da ekleyim ben 20 yaşında üniversiteden başka derdim yoktu ve ‘asker eşi’ olduğumda 30 küsür yaşındaydım. Öncelik kendiniz olmalı

Askerlerin yapısı hepsi aynı mı yapıları farklı geliyor donuk gibi robot gibi resmi olman gerekiyormuş gibi hemen agrasifleşiyo kızıyor konuşamıyoruz yeni mezun olacak okuldan diyor telefon yasak diye mezun olduktan sonra aynı mı olur hiç bilmiyorum igli göstermiyor zaman ayırmıyor diye ayrıldım sonra birkaç asker eşinin yazıdıklarını okudum geneli böyle mi diye çünkü daha önce böyle bir ilişkim olmadı boş nedenler olduğunu düşündüm geri barıştık
Sana aşık olduktan sonra tavrı da değişir tarzı da. Hatta yanında çocuk bile olur seven erkek. Bunun meslekle alakası yok bence.

Bir tane asker vardı, unvanını bilmiyorum. Ama üniformayla kardeşinin nişanına gelmişti habersiz, geçenlerde de annesine öyle sürpriz yaptı kadın bayıldı falan. Sürprizli yani bunlar, dikkat et

Benim asker eşi olup çok mutlu olan tanıdıklarım da var. Ama geneli böyle, sürekli emir komuta halinde olmak ve üstlerinden azar işitmek psikolojik olarak bunaltıyor. Çoğu işini zorundalıktan seçiyor, ölümle yüz yüze geliyor, yakın arkadaşı ölüyor vs. Sizinkisi zaten açıklamış/yansıtmış kendini, başka kişilere bakın artık.

Son düzenleme:
1 yıllık asker eşi olarak yorum yapıyorum öncesinde de 3 sene sevgiliydik, çok severek aşık olarak evlendim hala çok seviyorum, ama çekilecek insan degiller hepsi aynımı dersen bence yüzde 90 böyle, öfke sorunu var agrasif sinirli, memnunda olmuyorlar o kadar maaş alıyorlar orduevlerinde nerdeyse bedava yararlanıyorlar lojmanda kalıyorlar ama sıfır memnununyet, mesela kalbini kırıyor o gün senin sonra pişman oluyor işten dolayı öyle davrandım diyor, geçmişe dönsem sevgili olmazdım ay çapkınlıkları var birde çünkü müthiş üniforma seven kadın var...

asker polis çok mobing görüyor ve bunu gelip eşinden çocuğundan çıkarıyor psikolojileri çoğunun iyi değil bence ayrıl gitsin ya

Back
X