• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yareni

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Merhaba arkadaslar

Bugün askerlk yerleri belli oldu.

Nisanlimin acemi birliği Istanbul maltepe
Usta birliği kıbrıs çıktı.

Buralarla ilgili bilginiz var mi ?
Rabbim bütün askerlerimizi korusun sağ salim gidip gelsinler inşallah.

Merhaba arkadaslar

Allah kavuştursun şimdiden:KK74:Benim eşimede İzmir çıktı acemisi. Kıbrısta yapan arkadamışız vardı. Su sıkıntı demişti. Bide para çok harcıyorum demişti canım.

Allah kavuştursun şimdiden:KK74:Benim eşimede İzmir çıktı acemisi. Kıbrısta yapan arkadamışız vardı. Su sıkıntı demişti. Bide para çok harcıyorum demişti canım.
Usta birliği neresi çıktı ? Nisanliminki kısa dönem sizinki nasıl?
Hepsinin Hakkında hayırlısı olsun İnşallah.
Bana bu kadar zor geliyor senin esinmis nasıl zordur kim bilir rabbim yardımcımız olsun

Merhaba arkadaslar

Allah kavuştursun tez zamanda :) gurur duyun üzülmeyin. Kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Hepsini korusun Allah.

Benim erkek arkadaşım kaza yapmıştı askeri araç devrilmişti çok zor zamanlardı :(
Ama çok şükür hiç kimseye bişey olmamıştı.

Allah kavuştursun tez zamanda :) gurur duyun üzülmeyin. Kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Hepsini korusun Allah.

Benim erkek arkadaşım kaza yapmıştı askeri araç devrilmişti çok zor zamanlardı :KK43:
Ama çok şükür hiç kimseye bişey olmamıştı.
Amin inşallah çok teşekkür ederim:-*

Çok zor olsa gerek Allah korumuş

Evet çok şükür Allah korudu. Allah razı olsun :) siz de tez zamanda kavuşursunuz inşallah :)
Amin inşallah. Temmuz sonu ağustos başı gibi gelcek. 22 23 ağustos da dugunumuz var nasipse

Back
X