- 26 Şubat 2013
- 2.471
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.846
- 333
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuştursun şimdidenMerhaba arkadaslar
Bugün askerlk yerleri belli oldu.
Nisanlimin acemi birliği Istanbul maltepe
Usta birliği kıbrıs çıktı.
Buralarla ilgili bilginiz var mi ?
Rabbim bütün askerlerimizi korusun sağ salim gidip gelsinler inşallah.
Usta birliği neresi çıktı ? Nisanliminki kısa dönem sizinki nasıl?Allah kavuştursun şimdidenBenim eşimede İzmir çıktı acemisi. Kıbrısta yapan arkadamışız vardı. Su sıkıntı demişti. Bide para çok harcıyorum demişti canım.
Allah kavuştursun tez zamanda :) gurur duyun üzülmeyin. Kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Hepsini korusun Allah.Merhaba arkadaslar
Bugün askerlk yerleri belli oldu.
Nisanlimin acemi birliği Istanbul maltepe
Usta birliği kıbrıs çıktı.
Buralarla ilgili bilginiz var mi ?
Rabbim bütün askerlerimizi korusun sağ salim gidip gelsinler inşallah.
Amin inşallah çok teşekkür ederim:-*Allah kavuştursun tez zamanda :) gurur duyun üzülmeyin. Kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Hepsini korusun Allah.
Benim erkek arkadaşım kaza yapmıştı askeri araç devrilmişti çok zor zamanlardı
Ama çok şükür hiç kimseye bişey olmamıştı.
Evet çok şükür Allah korudu. Allah razı olsun :) siz de tez zamanda kavuşursunuz inşallah :)Amin inşallah çok teşekkür ederim:-*
Çok zor olsa gerek Allah korumuş
Amin inşallah. Temmuz sonu ağustos başı gibi gelcek. 22 23 ağustos da dugunumuz var nasipseEvet çok şükür Allah korudu. Allah razı olsun :) siz de tez zamanda kavuşursunuz inşallah :)
Yaa çok sevindim, çok güzel :) hayırlısıyla inşallah. Darısı bizeeeAmin inşallah. Temmuz sonu ağustos başı gibi gelcek. 22 23 ağustos da dugunumuz var nasipse
Amin inşallah :-* güzel şeyler bunlar .yasamani çok isterimYaa çok sevindim, çok güzel :) hayırlısıyla inşallah. Darısı bizeee![]()
Bende çok istiyorum :) :) Allah'tan bişey olmazsa az kaldı inşallah. Öyle düşünüyoruz kısmet tabi :)Amin inşallah :-* güzel şeyler bunlar .yasamani çok isterim
Neresinde canımBenim nişanlım da Kıbrıs'ta asker. Allah kavuştursun.