- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 323
- 33
- Konu Sahibi Pembemsi07
-
186 canım kesinlikle aynı fikirdeyim bu kadar zor olacağını beklemiyordum . .
ohh ne güzelbende 180'lere düşsem keşke.. Gerçi şafak 179 olduğunda benim sevdiceğim izne geliyor, 10 gün yanımda olacak
ohh ne güzel
bizde izin yok gelmiycek 1 sene görmüycem
bizimde 20 temmuz .)Bizim kavuşmamız 8 Ağustos... Önceden 29 Ağustos düğün planladığımız için izin kullanmayacaktık.. Ama düğün yerimizi ancak 12 Eylül ayarlayabildiğimizden barii hasret kalmayalım izinleri kullanalım dedik :))
bizimde 20 temmuz .)
Ayy hayırlısıyla inşallahhh :)
en doğru kararı vermişsiniz madem ertelenmiş yok yere uzak kalmaya gerek yoookkk kiii :)
hayırlısıyla inşallllahhhh :)inşallah gelinlikli resimlerimizi de görürüz buralarda... Off off..
hayırlısıyla inşallllahhhh :)
sizinkini görürüzde benimkide NASİPse inşallllahhh :)
Safak 101 rabbim hayirlisiyla gelmelerini nasip etsin insaallah
İstanbul cekmekoy canimaz kalmış canımm, Amiin inşallah? Nerede askerlik yapıyor?
İstanbul cekmekoy canim
Az kaldi da sanki 200ler daha cabuk gecmisti ya
Allahim oralarda soguk olur ya gerci bende sivastayim burada buz gibi ama yine de insanin akli kaliyor iste sizin safak kac ne olarak gorev yapiyor askerin?çekmeköy mü?
Allahımm benim sevdiceğzimin oturduğu yerde seninki askerlik yapıyor ://
Bende türkiye sınırları içerisinde gönderebileceğim en uzak yere gönderdim Kars((
Allahim oralarda soguk olur ya gerci bende sivastayim burada buz gibi ama yine de insanin akli kaliyor iste sizin safak kac ne olarak gorev yapiyor askerin?
Birak sozde kalsin kuzum ya:))havan çavuşu canım tabii sözde bu görevler :)) savaş olcak da emre havan topu atcak da onun çavuşu olcakşafak atarsa 205, geçmiyoor geçmiyooor
Birak sozde kalsin kuzum ya:))
Boğac da gece cavusu nobetlerle ilgileniyor.Gecmiyor gibi geliyor ama geciyor ya hele bi de sonunda tamamen kavusmak varsaa tamam iste:))
Aminn insaallah tatlmAllah nasip kısmet ederse var, hepimizin sonu askerlerimizla olsun İnşaallahh...
inşalllllllahhhh :)he senin teskere 20 temmuz ben düğün sandım
Allah söyletti belkide 20 temmuz 2016'da evlendiririz seniii
Canım bnce izin kullanmasın hiç. Benimki 1 gün geldi görüştük. Ayrılmak o kadar zor oldu kiBizim kavuşmamız 8 Ağustos... Önceden 29 Ağustos düğün planladığımız için izin kullanmayacaktık.. Ama düğün yerimizi ancak 12 Eylül ayarlayabildiğimizden barii hasret kalmayalım izinleri kullanalım dedik :))
Canım bnce izin kullanmasın hiç. Benimki 1 gün geldi görüştük. Ayrılmak o kadar zor oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?