- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi Pembemsi07
-
Hepimiz yarın biraz olsun rahatlıcaz sanırım :)
Canim güle güle kavuş askerineAynen oyle . Ben tuvalete de gidiyorum telefonlA:) bu arada benim hazırlıklar başladı gece yola çıkıyoruz Allah nasip ederse. Yarın sevdicegimin yanındayım insallah
Aynen bilmiyorum ki canım ya çıksalar biran önceBugün saat kaçta çıkış yaparlar acaba bilgisi olan var mı
törenleri daha bitmedi galibaAynen bilmiyorum ki canım ya çıksalar biran önce
Kavuştum tatlım şükürler olsunKızlar durumlar ney sizi merak ettim. Kavustunuz mu sevdiceklerinizeee
Bende kavuştum ama şimdi ayrıldımKavuştum tatlım şükürler olsun
Yani şimdi telefonla rahat rahat konuşabiliyo musunuz? Telwfonun şarjı bittiğinde nasıl dolduruyo148 gun de bende var...zaman hizli aslinda ama ozlemk zor...neyse bugun cep telefonunu iceri soktuk sonunda da telefon yolu gozlemkten kurtuldm..bende 13 gun sonra bir kere gorcem sonra 4 ay yok(
Yok tabi oyle disardaki gibi rahat rahat konusamiyoruz...ajsam 5 ten sonra acip teli mesaj atiyor..mesajlasabiliyoruz..ictima sayim falan bitince de arkadaslarina kapiya dikkat edin deyip battaniyenin altindan ariyorr :)) ha haaa deli..yirmi kisilik bi yatakhane gelen olursa arkadaslari haber veriyor..yeri rahat biraz..oyle arama falan olmamis Su ana kadar..Yani şimdi telefonla rahat rahat konuşabiliyo musunuz? Telwfonun şarjı bittiğinde nasıl dolduruyo
Yok tabi oyle disardaki gibi rahat rahat konusamiyoruz...ajsam 5 ten sonra acip teli mesaj atiyor..mesajlasabiliyoruz..ictima sayim falan bitince de arkadaslarina kapiya dikkat edin deyip battaniyenin altindan ariyorr :)) ha haaa deli..yirmi kisilik bi yatakhane gelen olursa arkadaslari haber veriyor..yeri rahat biraz..oyle arama falan olmamis Su ana kadar..
Sarj konusunda da odada herkesin teli varmis zaten..onlar odada falan sarj ediyor herhalde bilmiyorum ama benimkinin sarj aleti yok..revirde bi arkadasina birakiyor o gizlice sarj ediyor.. ha haa :)) ne maceralar ne maceralar aman Allahim :))Yani şimdi telefonla rahat rahat konuşabiliyo musunuz? Telwfonun şarjı bittiğinde nasıl dolduruyo
Of serbest bıraksalar nolcak sanki. Herkesin gizli gizli telefon soktuğunu bilmiyolar mı? Aynı okullardaki mantık. Hoca yakalayınca telefonu alıyo ama burda yakalanırsa basit bi cezası olmaz heralde :-DSarj konusunda da odada herkesin teli varmis zaten..onlar odada falan sarj ediyor herhalde bilmiyorum ama benimkinin sarj aleti yok..revirde bi arkadasina birakiyor o gizlice sarj ediyor.. ha haa :)) ne maceralar ne maceralar aman Allahim :))
Canim senin askerin nerdeSarj konusunda da odada herkesin teli varmis zaten..onlar odada falan sarj ediyor herhalde bilmiyorum ama benimkinin sarj aleti yok..revirde bi arkadasina birakiyor o gizlice sarj ediyor.. ha haa :)) ne maceralar ne maceralar aman Allahim :))
Aynen canım benimkide götürmedi hattını aldı sadece yanınaBizimki goturmedi telefonu daha doğrusu götürecek ti tehdit ettim Abim askere goturdugunde yakalanmıştı telefonla ama bi işlem yapmamislardi aradan 1yil sonra cezaevinde yattı 10gun sonraAskerliğini beklerim ama telefonu la yakalanır cezaevine girersen beklemem dedim. Tabi oda götürmesi:)) Ben risk alması taraftarı değilim. Gelince bol bol goruscex 144gun santralden idare ederiz diye düşünüyorum. Ne bir uzasin askerliği nede cezaevi Allah korusun
Kalkacak yakinda bence askerlik...profesyonel askerlik sistemine gececek ams iste bize denk gelmedi ..Of serbest bıraksalar nolcak sanki. Herkesin gizli gizli telefon soktuğunu bilmiyolar mı? Aynı okullardaki mantık. Hoca yakalayınca telefonu alıyo ama burda yakalanırsa basit bi cezası olmaz heralde :-D
Kastamonu da canmCanim senin askerin nerde
Cezaevi mi? Abin kaç yılında yaptı askerliğini? Bu kadar katı kurallar olduğunu sanmıyorum. Ama tabi komutana bağlı herşeBizimki goturmedi telefonu daha doğrusu götürecek ti tehdit ettim Abim askere goturdugunde yakalanmıştı telefonla ama bi işlem yapmamislardi aradan 1yil sonra cezaevinde yattı 10gun sonraAskerliğini beklerim ama telefonu la yakalanır cezaevine girersen beklemem dedim. Tabi oda götürmesi:)) Ben risk alması taraftarı değilim. Gelince bol bol goruscex 144gun santralden idare ederiz diye düşünüyorum. Ne bir uzasin askerliği nede cezaevi Allah korusun
Yılını hatırlayamıyorum 84-4 du sanırım. Yalan olmasın ama cezaevi olayı netCezaevi mi? Abin kaç yılında yaptı askerliğini? Bu kadar katı kurallar olduğunu sanmıyorum. Ama tabi komutana bağlı herşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?