Asker Yolu Beklemece

Sen böyle diyince korktum bnde telefonla girme dedim. Usta birliğinde daha rahat konuşuruz diye düşünüyodum bnde. Acemi birliği gibi olcaksa 5 ay çok zor geçcek
Sıkma canını gelip gecicek bu günler. 5ay sonra burdan yazicaz hemencik geçti diye:) belkide bi askere gitselerde kafa dinlesek felan deriz :)

off sevmedim ben bu ustabirliğini. Acemilikte ne güzel günde 3 arıyordu şimdi anca 1 kere bugun hala aramadı gözüm telde kalbim yerinden cıkcak içim sıkılıyor kafayı yicem arasın artık

off sevmedim ben bu ustabirliğini. Acemilikte ne güzel günde 3 arıyordu şimdi anca 1 kere bugun hala aramadı gözüm telde kalbim yerinden cıkcak içim sıkılıyor kafayı yicem arasın artık
Aynen canım bunada şükür günde bir kez olsada arıyorlar yaa bende çok özledim zaman geçmiyor ki

benimkine yeni geldikleri için hiç iş yaptırmıyolarmış. 1 hafta böyle geçcekmiş :) ondan sonra nasıl olur bilmiyorum. inş çok çalıştırmazlar ya hep dua ediyorum.
bide hala telefonu sokcam oraya filan diyo. orda eski askerler varmış. hepsinde telefon varmış. bişey demezler diyo. zaten istediğimiz zaman konuşabiliyoruz biz. ne gerek var diyorum.dinlemiyo. inş başına bişey gelmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…