- Konu Sahibi Pembemsi07
-
Sen böyle diyince korktum bnde telefonla girme dedim. Usta birliğinde daha rahat konuşuruz diye düşünüyodum bnde. Acemi birliği gibi olcaksa 5 ay çok zor geçcekYılını hatırlayamıyorum 84-4 du sanırım. Yalan olmasın ama cezaevi olayı net
Sıkma canını gelip gecicek bu günler. 5ay sonra burdan yazicaz hemencik geçti diye:) belkide bi askere gitselerde kafa dinlesek felan deriz :)Sen böyle diyince korktum bnde telefonla girme dedim. Usta birliğinde daha rahat konuşuruz diye düşünüyodum bnde. Acemi birliği gibi olcaksa 5 ay çok zor geçcek
Evet doğru diyosun :) ne onlarla ne onlarsız oluyo :)Sıkma canını gelip gecicek bu günler. 5ay sonra burdan yazicaz hemencik geçti diye:) belkide bi askere gitselerde kafa dinlesek felan deriz :)
Aynen canım bunada şükür günde bir kez olsada arıyorlar yaa bende çok özledim zaman geçmiyor kioff sevmedim ben bu ustabirliğini. Acemilikte ne güzel günde 3 arıyordu şimdi anca 1 kerebugun hala aramadı gözüm telde kalbim yerinden cıkcak içim sıkılıyor kafayı yicem arasın artık
benimkine yeni geldikleri için hiç iş yaptırmıyolarmış. 1 hafta böyle geçcekmiş :) ondan sonra nasıl olur bilmiyorum. inş çok çalıştırmazlar ya hep dua ediyorum.off sevmedim ben bu ustabirliğini. Acemilikte ne güzel günde 3 arıyordu şimdi anca 1 kerebugun hala aramadı gözüm telde kalbim yerinden cıkcak içim sıkılıyor kafayı yicem arasın artık
walla geçmiyor kuzum yaAynen canım bunada şükür günde bir kez olsada arıyorlar yaa bende çok özledim zaman geçmiyor ki
Bende bugün öyle dedim sevdiceğime sanki 100 lere gelsek daha çabuk geçecek gibiwalla geçmiyor kuzum yabi 100 lere gelsek
Allah kavuştursun canım :)Bende asker yolu bekliyorum
merhaba :) az kalmışşş :)herkese merhaba, bende nişanlımın yolunu gözlüyorum. Atarsa 205
merhaba :) az kalmışşş :)
200ler çabuk geçiyor be cankız :) 100ler eziyet sanki yıllardır 180lerde sayıyorum gibiyok be canım günler geçmiyor sanki
200ler çabuk geçiyor be cankız :) 100ler eziyet sanki yıllardır 180lerde sayıyorum gibi
senin asker nerde ?
200ler çabuk geçiyor be cankız :) 100ler eziyet sanki yıllardır 180lerde sayıyorum gibi
senin asker nerde ?
geçer tabi canım seneye bugünlerde yanımızda olacaklar :)Kars Sarıkamış
geçer tabi canım seneye bugünlerde yanımızda olacaklar :)
işte bu yazdıklarımıza gülümseyerek bakacagız:)
benim askerimde hakkari çukurcada
186 canım kesinlikle aynı fikirdeyim bu kadar zor olacağını beklemiyordum . .Allah yardımcımız olsun ya tahmin ettiğimden çok ama çok daha zorlanıyorum. Şafak kaç canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?