- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Çok zor oldu diyemem canım kv kp sağolsun benim de oğlumun da bi dediğimizi iki etmediler.. hasretlik başka şey her gece agliyordum ama ona asla belli etmedim uzun dönem yaptı acemi birliğinden izne geldiğinde gördüm sonra tam 12 ay hiç görmedim sadece tlfda görüştük.. o iyi olsun yeter ki ağlama lütfen üzme sevdicegini senin yanında ailen var ama o yalnız öyle düşün kendinden çok da seni dusunuyordur emin ol.. sen pozitif ol ki onun da günleri cabucak geçsin. .Sizin için daha da zormus uzun dönem mi yaptı kısa dönem mi ahh bi bilseniz hep dualar dilimde geçen aradığında ağladım tutamadım kendimi gitmeye çok hevesliydi gelince evlenicez diye ama giderken agliyo gibiydi benden saklandı
Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah maşallah az kalmışrabbim sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin.
bende kardeşimin yolunu bekliyorum kısmetse dört ay kaldı.
Biliyorum ama işte ben en başından beri bu konuda çok sulugözümÇok zor oldu diyemem canım kv kp sağolsun benim de oğlumun da bi dediğimizi iki etmediler.. hasretlik başka şey her gece agliyordum ama ona asla belli etmedim uzun dönem yaptı acemi birliğinden izne geldiğinde gördüm sonra tam 12 ay hiç görmedim sadece tlfda görüştük.. o iyi olsun yeter ki ağlama lütfen üzme sevdicegini senin yanında ailen var ama o yalnız öyle düşün kendinden çok da seni dusunuyordur emin ol.. sen pozitif ol ki onun da günleri cabucak geçsin. .
Hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi. Nişanlıydık, 7 senedir de beraberdik. Ağrı'da yaptı eşim askerliğini. Tabi onla beraber bende:)) 3 ayrı ajandadan şafak tutardım:) bide çok yoğun çalışacağım bi iş bulmuştum kendime. O orda -48 derecede askerlik yaparken tabi ki hiçbişeyden zevk almadım. Ama geçtiiiii gittiii:) en güzeli kavuşmalar:) şimdi evliyiz ve çocuğumuz var. Gülerek yadediyoruz o günleri:) Asker bekleyen herkesi Allah kavuştursun, sabır versin.
Benim ki uzun dönemtam bir yılımız doldu kutladık beraber ve erkek arkadaşım askere gitti.
kısa dönem şükür ki. esas birliğine geçene kadar her gün beni ankesörlü telefondan aradı.
sonra kendi telefonu olunca bir nebze rahatladık en azından ben de arayabiliyorum kimi zaman.
diğer türlü aramayı kaçırırım diye ödüm kopuyordu ki bi iki kez başıma geldi çok üzülmüştüm.
o burada yokken konuşmalarımızı bazen de yaptıklarımı ve onu ne kadar özlediğimi anlattığım bir günlük tutuyorum.
özlem dinmiyor maalesef ama bu süreç beraberliğe bir şeyler katıyor gerçekten. ne kadar değer verdiğini sevdiğini anlıyor insan karşılıklı olarak.
ve en önemlisi beraber geçirilen zamanların ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsun.
Benim ki uzun dönemsizin ne güzel kısa dönem rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi inşallah bizim 4 sene kocaman dolu dolu 4 sene iyisiyle kötüsüyle onun elinde büyüdüm resmen diyo zaten ben seni aldığımda çocuktun diyo kendisi çok büyük sanki :) bu arada ben 20 o 21 yaşında
aynen çalışıyorum o zaten en büyük iyilik sağlayan şey bana bende iki kişilik çalışıyorum ama hiç gözümde yok sevdiğim gelsin de bakalım ne kadar desteği olcak biriktirdiklerimiz aslında ben askerden önce istiyordum ailem müsade etmedi ailesi haber bile yolladı gelmek için ama işteöncelikle Allah kavuşt ursun tatlım, su gibi anlamadan geçsin zaman inşallahaslında her gün ayrı bir geçirerekten geçiyor günlerrr :))
ben de asker yolu bekliyorum 4 ayımız kaldı nasipse bitecek inşallahbiz de sizin gibi askerden sonraya bıraktık söz nişan vs. kavuşmayı bekliyoruzz Rabbim cümlemize nasip etsin
okuduğum kadarıyla çalışıyormuşsun, ben de çalışıyorum birlikte geçiniyoruz yük bana kaldı ama napalımm seve seve katlanıcaz :)) işten kalan zamanlarda da bir uğraş bulabilirsen zamanın daha hızlı geçtiğini anlayacaksın tatlım
aynen çalışıyorum o zaten en büyük iyilik sağlayan şey bana bende iki kişilik çalışıyorum ama hiç gözümde yok sevdiğim gelsin de bakalım ne kadar desteği olcak biriktirdiklerimiz aslında ben askerden önce istiyordum ailem müsade etmedi ailesi haber bile yolladı gelmek için ama işteaminnn bu arada her duanız için bizim daha 11 aydan fazla kendim avrupa yakasında işim anadolu yakasında yani aslında hiç zamanım kalmıyor ama aklımdan çıkmıyor ki bazen durup ağlıyorum oyy oyy sessiz sessiz
herşeyde vardır bi hayır tatlım her zaman için böyle düşünmeni öneririm :)) biz aileleri tanıştırdık sadece, bizde askere gitmeyen adama kız verilmez bunu bildikleri için gelmeye yeltenmediler :))
zaten şimdiden alışman çok çok olağanüstü bi durum olur tatlım şöyle bir 3 4 ay geçsin bak gör durup durup ağlamalar geçecek, daha bi sabırlı daha bi güçlü hissedeceksin kendini ( deneyimlenmiştir, şuan senin için imkansız gibi gözükse de )sen çeyizini yap sevdiceğine destek ol
aslında şu çeyiz yapma olayı biraz değişik nasıl desem ben herşeyi onla seçmek istiyorum ondan para biriktirmeye çalışayım diyorum birde bu ay telefon aldım baya da pahalı tek seferde ödedim o da baya yordu işyerindekiler şaşkınlıkla bakıyor bana nasıl çabalıyorum bir bilseniz bizim tanışma olmadı aslında oldu olmadı nasıl derseniz tesadüf eseri onun annesiyle babasıyla benim annem karşılaştı öyle tanıştılar ayaküstü tanışma yemeğine çağırmadılar ama annemler beni onun tüm sülalesi tanıyor şimdiden gelin diyorlar bana ve bu çok güzel bir his gerçekten
başta belirteyimki sen diye hitap edebilirsin daha rahat hissedicem :))
çeyiz olayına gelirsek,, evet annem çeyiz yap yap al bişeyler diye beni dürtese de sevdiceğimi bekliyorum daha hiçbir şey almadım desem yeridir ( sevdiceğim de birlikte almamızı istiyor )
izin kullanacağınız vakit bir tanışma yemeği düzenlersiniz tatlım önemli olan ailelerin sizi ve birbirlerini bilmeleri :)) bizde de öyle daha söz yok nişan yok ama kayınvalidem annemleri dünüşlerim diye tanıştıyor gerçekten çok başka bir hisss:))
ne kadar güzel ben daha 1 aylık sevgiliyken söylemiştim babama yarın öbür gün başkasından duymasınlar diye benim sağolsun kayınpederim bana daha düşkün askerden sonra olsun madem bıraktılar o zaman olsun ki herşey kısa sürede gerçekleşsin allahın izniyle çocuk 5 sene olcak beni bekliyo olcak istersen özelden konuşalım
Çok teşekkür ederim öncelikle inşallah bakalım bende başladım aslında istemeye gelceklerdi ailem askerden önce müsade etmedi aklı bende kaldı hep şimdi iki kişilik çalışıyorum inşallah gecicek
biz yine de çok isterdik hani hayırlısıyla en azından bir söz yapmayıailen en doğrusunu yapmış..sabrın sonu selamettir..emin ol geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?