• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu beklemek...

bizim 4ayımız bitti canım , acemiliği bitsin herşey daha kolay olur yani benimkisinin öyle oldu , telefonda kullanabiliyor , mesajlaşıyoruz konuşuyoruz o yüzden bana pek zor gelmedi açıkçası. Allah kavuştursun herkesi :KK68:

bizim 4ayımız bitti canım , acemiliği bitsin herşey daha kolay olur yani benimkisinin öyle oldu , telefonda kullanabiliyor , mesajlaşıyoruz konuşuyoruz o yüzden bana pek zor gelmedi açıkçası. Allah kavuştursun herkesi :KK68:
aminnn :KK37: ya beni iki günde bir olsa da arıyor daha acemi de ama şimdi yönetici telefonların toplatılcanı söyledi ben veremem vermemem lazım ararsa ulaşamaz :KK42:

Canım benimki de 17 aralık da gitti acemi gerçekten çok zor oluyor ama usta birliğine geçip içeri telefon aldıgında her şey biraz daha kolaylasıyor ama elbette ki o özlem hep içinde oluyor insanın :( dagıtım izninden ayrı gecen hafta 7 günlük bi izin daha kullandı geri göndermek çok zor geldi valla daha da 7 bucuk ayımız var bitmesime off of :(

O konuda canını sıkma once orayi tanimasi komutanlara alismasi lazim ki cevreyi taniyip neler yapabilecegini.gozunde kestirsin :) olaylari cozmeye basladigi an o da daha rahat telefonunu kullanmaya baslar :)

Back
X