Asker yolu beklemek...

bizim 4ayımız bitti canım , acemiliği bitsin herşey daha kolay olur yani benimkisinin öyle oldu , telefonda kullanabiliyor , mesajlaşıyoruz konuşuyoruz o yüzden bana pek zor gelmedi açıkçası. Allah kavuştursun herkesi

aminnn ya beni iki günde bir olsa da arıyor daha acemi de ama şimdi yönetici telefonların toplatılcanı söyledi ben veremem vermemem lazım ararsa ulaşamaz

Canım benimki de 17 aralık da gitti acemi gerçekten çok zor oluyor ama usta birliğine geçip içeri telefon aldıgında her şey biraz daha kolaylasıyor ama elbette ki o özlem hep içinde oluyor insanın dagıtım izninden ayrı gecen hafta 7 günlük bi izin daha kullandı geri göndermek çok zor geldi valla daha da 7 bucuk ayımız var bitmesime off of

O konuda canını sıkma once orayi tanimasi komutanlara alismasi lazim ki cevreyi taniyip neler yapabilecegini.gozunde kestirsin :) olaylari cozmeye basladigi an o da daha rahat telefonunu kullanmaya baslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…