- Konu Sahibi december90
-
onlar ayrı bir olay zaten az kalmıs dersin daha var der cok var dersin olurmu az kalmıs derler..
şafaklar itinayla yenilir arkadaşlar,burdaaa:lepi:
bn geldmmmmalkisalkisalkis
ya sen bunu bi kere daha yazmıştın bi yerde,denk gelmiştide okumuştum..
acaip güldüğüm bişe oldu bu laf benimmkaydirigubbakcemile3
Allah iyiliklerini versin,çatlak askerlerimizin inşallahhhh:lepi:
nerdesin yahuu
işlerim vardı canım bide kira yönetşm uzmanından fırça yendiiklava:
aa aa hayırdır noldu ki
slm kızlarr yaa ben uyku setı almayı dusunmuyorum onun yerıne nevresım takımları alim dıyorum uyku setı gereksız gıı gelıyo bana yaa
yanlıs mı dusunuyorum ??
ilk başta bnde öle düşünüodm ama şimdi netten görüünce bide duygununkileri görünce almsya karar verdim kız bu duygunun koydukları çk güzel sarev die gir bak hepsi birbirinden güzelllll
ewt gordum onları tatlım
sarevın gercekten hos modellerı var ama bıraz fıyatları farklı
off bı ısım olsa kımseden para ıstemek zorunda kalmasam hıc sorun deıll ama iştee bilmiyorumkismile
ben bi tane aldım uyku seti bi tane daha alıcam yeter yaa dimi?
83 milyon bn sarevi pahalı biilirdim ama taç ondan daha pahalı çıktı 110 milyon o kadar para veremem ama bi tane alırım belki çok beğenirsem ama gerçekten sarevınkilere girip baktım taçınkiler bişe deilmiş dedim ahh ahh şu çaycı biteydide sarevin n.takımını alsam valla yaa
ewet canım gerçekten o çok kötü oluo bnde ekimde işe girdim ocak ayında gidip aldım hemen yavaş yavaş almalı aileme kesinlikle yük olmak istemem herşeyimi kendim yapmalıyım ama dantelleri ablamla annem yapıcak örgü biliomda dantel öremiom yaf pikeye felan kendi paramla sardırcam inş.en yakın zamanda gönlüne göre bi iş bulursun canım
ay bılmyıroum bakalım canım acele etmek ıstemyıorum ama bı taraftanda almak ıstıyorum ay delı olacam
acele etme canım ama ağırdanda alma nişanlısın sonuçta pat die evlenelim derse istediğin gibi alamazsın taksiti uzat canım ufak ufak ödersin canım bn mesla çaycıyı aldım ağustsda bitio sanırım 19 milyon ödüorum ayda düşün yani
ay bılmyıroum bakalım canım acele etmek ıstemyıorum ama bı taraftanda almak ıstıyorum ay delı olacam
hayırlısıyla güzel bi iş bulda istediğini alır taksitle ödersin canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?