- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
ıs bulmam o akdar cok zorkı(( bızım burda iş potansıyelı sıfır malesef alsanaalsanasmile
ıllakı torpılın olacak da ıyı bı yerde ışe gıresın oda bende yok -tatlicadiarzu-
canım benımkı ıstesede oyle pat dıye evlenelım dıyemez :bbo:
askerden seneye nısanda geelcek ama henuz bı ısı yok gelıp ıs bulacak para bırıkterecekk oooooooooooooooooooo kafamçokkarıştı belkı de o nedenlede bıraz rahatım eyvahedigeldismile
ıs bulmam o akdar cok zorkı(( bızım burda iş potansıyelı sıfır malesef alsanaalsanasmile
ıllakı torpılın olacak da ıyı bı yerde ışe gıresın oda bende yok -tatlicadiarzu-
ilk başta bnde öle düşünüodm ama şimdi netten görüünce bide duygununkileri görünce almsya karar verdim kız bu duygunun koydukları çk güzel sarev die gir bak hepsi birbirinden güzelllll
alma canım uyku seti gereksiz yukarı yazdım nedeniniben bi tane aldım uyku seti bi tane daha alıcam yeter yaa dimi?
oo bizim tayfa burdaymış ...(
bende öyleyim vala başladık bir yerden bakalım hayırlısıyeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar...bizde nasip olursa aşkım gelir gelmez evlenmeyi düşünüyoruz 3-4 ay içinde..bende çok meraklıyım bu çeyiz işlerine..:)
he he bende yeni geldim zaten naber kızlar :hulya:
bende öyleyim vala başladık bir yerden bakalım hayırlısı
aldın mı hiç birşeyler
üzülme canım ya sn giresunlu muusn bnde öleyim şebinkarahisarlıtyım:sırnaşık şey
Sanki biri sana beni anlattı sende genele soruosun gibi hissettim. Habure bişeler alıyorum aman eksik olmasın ilerde zorluk çekmeyelim diye borçtan çıkamıyorum yawwwww
anammmm burası tam benlikmiş
nişanlıyım alıyorum alıyorum bitmiyooooookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?