Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

iste yani ben bisey yapmadıgım halde vicdan azabı cekiyorum belkide ondan:gitme: keske hic konusmasaydım cocukla diye cok fazla takıyorum herseyi sonum iyi degil gibi boyle gidersemafoldumben
erkek arkadasımıda ozluyorum of ya of:bbo:

mooncum senin düşünecek başka şeyin kalmamış olabilir mi :1shok:
çok fazla abartmışsın bence rahat ol biraz başka şeylerle ilgilen paranoyaya kadar gider bunun ucu. Yapma etme kitap oku ilgilenme

evet annemde oyle diyo dusuncek baska seyin yok senin diye:bbo: baska sseylerle ilgilenmeye calısıyorum bende korkuyorum paranoya falan olayları cıkacak diye ruyalarıma bile abul sabuk seyler giriyor ama artık daha rahat davranıcam

delimiyim ben yamafoldumben

hayır güzelim yaa yaşadığın üzüntü ve biraz hayal krıklığı sonunda oluşan geçici bişi bence banada olmuştu ama herşey yoluna oturdu. bana banim evlenemeyecekmişim gibi gelmesi ne bilim işte psikolojik bişi heralde ömrümün sonuna kadar bu yaşta ve bekar kalcam hiç evlenemicem falan gibi geliyo
acaba deli olan benmiyim?

ol tabi daha rahat,rahatla..
senin bi yanlışın yok o olayda, ve olamaz da.. çünkü senin kalbin zaten dolu.. bu böyleyken,bile isteye hata yapmazsın sen..

aşkını özlediğin için,bu tip kuruntulara sarmışsın ama hepsi geçicek,çünkü geliyo bile seninki inşallahh,gün sayıyosun ne güzel az kaldı azz:teselli:

delimiyim ben yamafoldumben

NNNNayırrr delü olan benümm,aşkım arıcak diye telefonla telepatiye geçtümm,şaşı beş olucammmm-tatlicadiarzu-

gecici olur umarım bundan sonra takılmam boyle salak seylere..
ikimizde delimiyis yoksakaydirigubbakcemile3 iste bende ilk boyle basladım sonra taka taka bu hale geldim hic dusunme bile ya en guseli zamanı gelince olucak zaten

evet belkide ondan gecsin su gunlerde bir an once bende rahatlıyım ya valla anlatmak iyi geldi ya sagolunopuyorumnanaktan

ben bir haftadır sesini duymadım mafoldumben gece yazaneden gelince mesajlaşıyoruz bir iki ama çok geç geliyo ben uykuyla uyanıklık arası oluyorum ne yazdığımı bile hatırlamıyorum...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

oh maşallah şafağına moon'umm
benim de 142 bugün

sende sağol ve hep anlatalım birbirimize dertlerimizi de rahatlayalım dimii
sadece eğlenmek için deiliz burda,paylaşmak güsel şey vesselamvereliniortak

ben kendi telefonumun melodisini kendim caldırıyodum o arıyor gibi normal degilis yasempatiksalakcinni

ben heçç deelim hemdekafamçokkarıştı
hmm iyi fikirmiş bu,ne güsel kendi kendine sevindirik olur insanhihoyyyt

oh maşallah şafağına moon'umm
benim de 142 bugün

sende sağol ve hep anlatalım birbirimize dertlerimizi de rahatlayalım dimii
sadece eğlenmek için deiliz burda,paylaşmak güsel şey vesselamvereliniortak

ben seni 170 leri sayarken hatırlıyorum ya bir ay gecmis bak:) biran once kavusmak dilegiyle

aynen banada anlatabilirsiniz deli olduguma bakmayınkaydirigubbakcemile3 gusel akıl veririm

hımm arar canım ya orası cok farklı ya imkanları olmayınca napsın onlarda insallah en kısa zamanda duyarsın sesini

Son düzenleme:
keşke benim şafakta o kadar düşseeeeeee

dusuyor valla ya ben 200 ler nasıl bitti anlamadım bile

akıllı deliler hee,tuttum bunukaydirigubbakcemile3
aman şafak azalsın da ben dahaaa da delirmeye rasıyım yaff-tatlicadiarzu-

en son izine gelmeden once 5 ay bekledim ben izine geldi gitti 1.5 ay gecti bile geciyor zaman ya seninde cok bisey yok zaten ikili sayılara gectinmi daha bi rahatlıyosun valla

düşmüyoooo yaaa bazen kafayı yicem bitsin artık diyorummm
oda diyoki sabahları yeter selçuk senin bukadar askerlik yaptığın gidebilirsin demelerini bekliyorum diyo kaydirigubbakcemile3
öldürür bu çocuk beni yaa
zemuszemus

şafaklar itinayla yenilir arkadaşlar,burdaaa:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…