- Konu Sahibi december90
-
mooncum senin düşünecek başka şeyin kalmamış olabilir mi :1shok:
çok fazla abartmışsın bence rahat ol biraz başka şeylerle ilgilen paranoyaya kadar gider bunun ucu. Yapma etme kitap oku ilgilenme
delimiyim ben yamafoldumben
delimiyim ben yamafoldumben
hayır güzelim yaa yaşadığın üzüntü ve biraz hayal krıklığı sonunda oluşan geçici bişi bence banada olmuştu ama herşey yoluna oturdu. bana banim evlenemeyecekmişim gibi gelmesi ne bilim işte psikolojik bişi heralde ömrümün sonuna kadar bu yaşta ve bekar kalcam hiç evlenemicem falan gibi geliyo
acaba deli olan benmiyim?
hayır güzelim yaa yaşadığın üzüntü ve biraz hayal krıklığı sonunda oluşan geçici bişi bence banada olmuştu ama herşey yoluna oturdu. bana banim evlenemeyecekmişim gibi gelmesi ne bilim işte psikolojik bişi heralde ömrümün sonuna kadar bu yaşta ve bekar kalcam hiç evlenemicem falan gibi geliyo
acaba deli olan benmiyim?
ol tabi daha rahat,rahatla..
senin bi yanlışın yok o olayda, ve olamaz da.. çünkü senin kalbin zaten dolu.. bu böyleyken,bile isteye hata yapmazsın sen..
aşkını özlediğin için,bu tip kuruntulara sarmışsın ama hepsi geçicek,çünkü geliyo bile seninki inşallahh,gün sayıyosun ne güzel az kaldı azz:teselli:
70 gun kaldı
NNNNayırrr delü olan benümm,aşkım arıcak diye telefonla telepatiye geçtümm,şaşı beş olucammmm-tatlicadiarzu-
ben kendi telefonumun melodisini kendim caldırıyodum o arıyor gibi normal degilis yasempatiksalakcinni
oh maşallah şafağına moon'umm
benim de 142 bugün
sende sağol ve hep anlatalım birbirimize dertlerimizi de rahatlayalım dimii
sadece eğlenmek için deiliz burda,paylaşmak güsel şey vesselamvereliniortak
hımm arar canım ya orası cok farklı ya imkanları olmayınca napsın onlarda insallah en kısa zamanda duyarsın sesiniben bir haftadır sesini duymadım mafoldumben gece yazaneden gelince mesajlaşıyoruz bir iki ama çok geç geliyo ben uykuyla uyanıklık arası oluyorum ne yazdığımı bile hatırlamıyorum...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ben seni 170 leri sayarken hatırlıyorum ya bir ay gecmis bak:) biran once kavusmak dilegiyle
aynen banada anlatabilirsiniz deli olduguma bakmayınkaydirigubbakcemile3 gusel akıl veririm /QUOTE]
evet ben bazen topiklerde rastlıorum senin yazdıklarına,çok beğeniorum ve diorum ki kendi kendime,moon'um yazar iştem bööle olleyyy:içelim:
ayrıcada deliysek,soradan olduk,'tezkere bekleyen delülerrrrr'' olaraktan-tatlicadiarzu-
evet kafaları iice sıyırmadan kavuşalım inşallahhh..
keşke benim şafakta o kadar düşseeeeeee
ben seni 170 leri sayarken hatırlıyorum ya bir ay gecmis bak:) biran once kavusmak dilegiyle
aynen banada anlatabilirsiniz deli olduguma bakmayınkaydirigubbakcemile3 gusel akıl veririm
/QUOTE]
evet ben bazen topiklerde rastlıorum senin yazdıklarına,çok beğeniorum ve diorum ki kendi kendime,moon'um yazar iştem bööle olleyyy:içelim:
ayrıcada deliysek,soradan olduk,'tezkere bekleyen delülerrrrr''-tatlicadiarzu-
akıllı delilersempatiksalakcinni bak tezkere yaklastıkca dahada deliriyosun ben dun kriz geciriyodum bitsin artık diyeohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?