- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
cevap veripte seviyesine düşme tatlım benim
kimseye kendimizi ispat etmek drumunda değiliz
evet çookkk ama çokkk mutluyuz opuyorumnanaktan
çhoooook komik.karşınıza zengini kariyerlisi çıksa bu yazdıklarınızı hemen yalayıp yutarsınız
lüks arabalarınıza atlayıp taksit ödememeniz gereken lüks mağazalarda size hizmet edilmesinin
keyfini çıkarırsınız.siz bilirsiniz ben sizin iyiliğiniz için söylüyorm
bizim iyiliğimizi düşünmek sana düşmez
fikirlerini knd üzerinde uygula :dilcikar:
boşver nisancım ya
kızlar bu siteye sağlık ve estetikle ilgili bikaç konuda yardım almak için girmiştim ama yazışmalarda gezerken halinizin komikliğine dayanamadım baktımki yazıyorum yani..............................kızlar tencere tabak çaycı falan filan ne ya neki taksitle alyosunuz.demekki ailenizinde sizinde maddi durumunuz kötü. eee sevgililer askerde olduğuna göre onlarda daha işini gücünü kariyerini geliştirmemiş.aşk maşk ayağına gidiyosunuz ama benden söylemesi hayatın gerçekleri acı.ya zengin ya kariyerli birini tercih etmediğiniz sürece geçiniz kardeşim ya. zengin tipsiz olabilir kariyerli yaşlı yada dul olabilir ama yok taksit ödedim yok tencere seçtim komikliğini yaşamazsınız.evleneceğiniz ay gider herşeyi en alasıyla alır evinize dizer çıkarsınız.çeyiz hikayesi geçmiş yüzyıllarda bide arap ülkelerinde kaldı hindistanda bile yok.kendinize yazık etmeyin komikde olmayın ablalar. benimde kusuruma bakmayın saflığınıza dayanamadım yani.
evet biz fakiris hepimiz kendimiz gibi fakir olan insanlarla evleniyorus sempatiksalakcinni senin soylediginde kolay yol zengin adam alıp keyif surmek hatta dede olsun hic farketmes yeterki parası olsun ruhunu seytana satar gibi paraya satmak..
evet biz fakiris hepimiz kendimiz gibi fakir olan insanlarla evleniyorus sempatiksalakcinni senin soylediginde kolay yol zengin adam alıp keyif surmek hatta dede olsun hic farketmes yeterki parası olsun ruhunu seytana satar gibi paraya satmak..
ay şunlara bayılıyorum ya
çok istiyorum bulsam hiç düşünmeden alıcam
kaşığı mıknatıslı olanlardan yani
ya ben ufak tefek seyler alıyım ama sonra modası gecer mi diye dusunuyorum
çhoooook komik.karşınıza zengini kariyerlisi çıksa bu yazdıklarınızı hemen yalayıp yutarsınız
lüks arabalarınıza atlayıp taksit ödememeniz gereken lüks mağazalarda size hizmet edilmesinin
offf off çok eksik var alınacak!!![/QUOTeksik olan ne biliyomusun mantık mantııııık.
sen o bildiğin sapkın yoldan git tatlım biz böyle çok mutluyuz.
eksik olan tek şeyin mantık olduğunu demişsin ya he valla sende mantık denen şeyin zerresi yok minicik beyninle bize gelmiş tepeden bakmaya çalışıyorsun ama sana ne yazık ki asıl tepede olan bizler senin gibi küçük insanlara kuş bakışı bakıyoruz şekillerinize anlam veremeden.
senin gibiler için bir de çok güzel bir söz var
"aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış"
şimdi git kendine kart zengin bir zampara bul...sengözlerimebaksanab
boşver nisancım ya
nisancım senin istediğinden mıknatıslı ama ufak bunlar sanki ya ama güzeller fiyatıda çk uygun ya 23.50 tl hiçbişe deil
burcu bunu nereden buldun yaaa bende böyle istiyorum yaaadelikafadulden
tabiki kabul ederler de kargoyu hemen iade etseydin keşke.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydın
hemen olaya gırmek isityorum bırazdan yoksa sınır krızı gecırcem
gecenlerde hatrlarsanız eger markafonıden nevresım takımı sıparıs vermsıtım hatta braya resmınıde koymustım neyse
bu sabah kargom geldı ama şok oldum resmen
resımdekı gıbı deıl rengı guya kremdı renk idi
allah askına krem renk nasıl oluyo????? ben mı yanlıs bılıyorum
bu baya bı kahveyı andıran bı renk
bej mı denıyo oyle bırsey ama hıc begenmedım
hemen markafonıye ıdade mesajı attım sorunuda acıkladım
offff sızce kabul ederlermı delı olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?