Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

bütçeye göre değişir canlarım ev işi.10 bine de dizersiniz,100 bine de onu siz ayarlayacaksınız.ama 10 bini aşar kesin herşey tam olsun derseniz.

bütçeye göre değişir canlarım ev işi.10 bine de dizersiniz,100 bine de onu siz ayarlayacaksınız.ama 10 bini aşar kesin herşey tam olsun derseniz.

tabi canım o zaman bnmki aşıcağı kesin herşeyim olsun elimin altında olsun isterim mutfak delisiyim bn

Hmen hemen aynı gibi ama canımm, o yemek takımı değilkii günlük kullanılcak sanırıım boshayallersmile

ee yani orasıda doğru ama k.porselen yanında günlük yemek takımı heidye verio ama bn bunu tercih ederim mükemmel bişe siyah beyazın

bunun içinde tam olarak neler var canım

bunun içinde canım
30 Parça
6 adet Servis Tabağı
6 adet Çukur Tabak
6 adet Pasta Tabağı
6 adet Çay Fincanı ve Tabağı
Toplam 119 lira

4 tane ayritten kadehleri ben aldım onlarda
4 adet Kadeh 29 lira

aa bu takımm çok güzel amaaa en sevdigim renkler siyah - beyazz çok güzelll
ne kadr bu ??
toplam 148 lira ediyomuş yanlış hatırlamışım canım

kıslarrrr ben geldimm topik hayırlı olsunnn
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ee yani orasıda doğru ama k.porselen yanında günlük yemek takımı heidye verio ama bn bunu tercih ederim mükemmel bişe siyah beyazın

evet günlük olarak düşündüm ben
Kütahyayı set almayacağım sadece 12 kişilik yemek takımını alacağım o yüzde bunu aldım. Çok şık duruyo yalnız gidip görün masada ben aşık oldum
çokta uygun fiyatı. Günlük için değer bence

bncede değer yani çk şık bide masayı süslücen ayyy:))peki sayısını arttırma imkanımız var mı 12 parça alma gibi

ayyy bıxım topık pek bı tutmus
bız bunu nıye daha once dusunmedık kı :)))))))
kızlarr bu aralar aklıma en cok takılan soru utu meselesı
normalde evde tefal kullanıyoruz cok ta memnununz ama phılpsın utusunude pek bı met edıyolar
bu konuda fıkırlerınız varmııı

kıslarrrr ben geldimm topik hayırlı olsunnn
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bncede değer yani çk şık bide masayı süslücen ayyy:))peki sayısını arttırma imkanımız var mı 12 parça alma gibi
bence 12 kişiliğe gerek yok diye düşünüyorum
12 kişi misafirin gelse ağır yemek takımı çıkartırsın sonuçta hepsinin yeri ayrı
sanmıyorum o zaman aynı takımdan 2 tane alman lazım

cümletten hoşbulduk
kızlar benimde günlük yemek takımı yok ne kadar mış onların fiyatı?

doğru sölüosun o kadar topik açmıştım ama en çok tutulan bu oldu:))ewet ütü en öenmlisi tefalınki çok güzel diolar ya bnim yengem aldı pek memnun ama tefal aletleri hemen bozuluomuş die duydum

doğru sölüosun o kadar topik açmıştım ama en çok tutulan bu oldu:))ewet ütü en öenmlisi tefalınki çok güzel diolar ya bnim yengem aldı pek memnun ama tefal aletleri hemen bozuluomuş die duydum
bızımkı yalan olmasın 6-7 yıldır falan tefal kullanıyoruz utumuz harkaydı
gercı aynı utuden tansılarda aldı onların kı hıc ıyı cıkmamıstı :1shok:
bızımkı ıyı hoştuda annem bırgun yanından gecerken utu masasına carpmıs malum utude yere dusmus tmıre gıttı ondan sonra eskısı kadar super dıel ama dıger utulere gore genede ıyı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…