- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
bu nasıl 140 milyona almış büşracım
İyimişş fiyatı valla uygun yaniii kaydirigubbakcemile2
34 parça canım
iyimii yanii ben anlamamdaa :roflol:
bütçeye göre değişir canlarım ev işi.10 bine de dizersiniz,100 bine de onu siz ayarlayacaksınız.ama 10 bini aşar kesin herşey tam olsun derseniz.
349 mlyona k.porselenin 85 parçasını alıosun düşün bakalım şimdi ii mi kötü mü die:)
Hmen hemen aynı gibi ama canımm, o yemek takımı değilkii günlük kullanılcak sanırıım boshayallersmile
bunun içinde tam olarak neler var canım
toplam 148 lira ediyomuş yanlış hatırlamışım canımaa bu takımm çok güzel amaaa en sevdigim renkler siyah - beyazz çok güzelll
ne kadr bu ??
ee yani orasıda doğru ama k.porselen yanında günlük yemek takımı heidye verio ama bn bunu tercih ederim mükemmel bişe siyah beyazın
kıslarrrr ben geldimm topik hayırlı olsunnn
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet günlük olarak düşündüm ben
Kütahyayı set almayacağım sadece 12 kişilik yemek takımını alacağım o yüzde bunu aldım. Çok şık duruyo yalnız gidip görün masada ben aşık oldum
çokta uygun fiyatı. Günlük için değer bence
bence 12 kişiliğe gerek yok diye düşünüyorumbncede değer yani çk şık bide masayı süslücen ayyy:))peki sayısını arttırma imkanımız var mı 12 parça alma gibi
ayyy bıxım topık pek bı tutmus
bız bunu nıye daha once dusunmedık kı :)))))))
kızlarr bu aralar aklıma en cok takılan soru utu meselesı
normalde evde tefal kullanıyoruz cok ta memnununz ama phılpsın utusunude pek bı met edıyolar
bu konuda fıkırlerınız varmııı
bızımkı yalan olmasın 6-7 yıldır falan tefal kullanıyoruz utumuz harkaydıdoğru sölüosun o kadar topik açmıştım ama en çok tutulan bu oldu:))ewet ütü en öenmlisi tefalınki çok güzel diolar ya bnim yengem aldı pek memnun ama tefal aletleri hemen bozuluomuş die duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?