Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

benimki de ütü yapamaz,bir gömlek ütüler hiç ütülemezse daha düz durur sanki:)
ben de sevmiyorum ütüyü ama yapılıyor mecbur kalınca.

seninde fikirlerine ihtiyacımız var hangi ii hangisi kötü beklioz paylaşımlarını canımcımopuyorumnanaktan

tamamdır tatlıkısımmm,ben bi okiim önce bakalım hepsini dee:lepi:
teşkürler efeeemmm bu aradaolumunekankayizsmile

gercı ewet benımkıde kesın oyle yaopar sırnaşık şey
cunku bazen kendı gomleklerını utuluyo askım bu nasıl utu yapma dıyorum cocugun moralıde bozuluyo sırnaşık şey

heehehe söle annene güzel öğretsin ütülemeyi ewlendiğimizde ütü sana ait de:roflol:

ayy yok ben gene utu yaparımda bulasık yıkamaktan nefret ederım
ben ona sen bulasıkları yıkarsın dıyorumm

ayy yok ben gene utu yaparımda bulasık yıkamaktan nefret ederım
ben ona sen bulasıkları yıkarsın dıyorumm

he yaaa bulaşık çok kötü bizim makina bozulmuştu geçen gün kıyamadım annemede bi giriştim bulaşığa ama bitirip çıktığımda ilk iş kendimi yatağa attım emekleyerek gidiyodum nerdeyse gerçi evlenince 2 kişinin bulaşığı az olur ama olsun bulaşığıda o yıkasın yaa

of yaaaaaaa kızlar aşkım aramış ya bnde başka yerdeydim uyuz oldum şimdi varya hiç iş yapasım gelmiooooooo

kıslar;
beyaz eşyada benim bir numaram,siemens markasıdır..
çamaşır,bulaşık,çamaşır kurutma,buzdolabı olayları çok kaliteli..
küçük ev aletlerinde,marka çok da önemli diil bence,servisi olsun çokça yeterli yani.. mesela simbo da bayaa iş görüyor vede çok ucuz..
ütüde de,tefal süpperdir mesela:)

nevresimde hepimiz ucuza kaçıyoruz ama,aslında ucuz olanların dokuması seyrek oluyo ve çabuk bozuluyo bikaç yıkamada.. sık dokumalı,nispeten kaliteli olanları seçmek lazım yani.. sonuçta sık yıkanmak zorundalar çünkü..
havlu bollca,akla estikçe alınmalı,mutfak ve banyo için çok gerekliler..

düşüniim gene yazarım arkadaşlarımmmkaydirigubbakcemile5

yaaa çok kötü oluyo hakikatten merak etme canım arar yine :teselli:

off ya hiç bu saate arıcağı aklıma gelmemişti bi karakola döneydi o zaman rahatlıkla arıo saatleride belli oluo tahmin edebiliorum arıcağı saati hiç sanmıorum arasın merkezde şu anda bugün karakola döneceğini söledi dün akşam aradım arkadaşı öle söledi bakalım

tamam megcim sn düşün tekrardan yaz bizi aydınlatıver canımcımopuyorumnanaktan

tama işte bak arar yine telaş etme :1hug:
bi sen beni bi ben seni aynı durumdayız hep ya :kedi:

tamam megcim sn düşün tekrardan yaz bizi aydınlatıver canımcımopuyorumnanaktan

:bboiki aydınlatiimm

mesela,mutfakta rondo mutlaka olmalı elinizin altında,en çok kullanılanlardan..
sora sırayla blendır,kettle,tost makinesi,ekmek kızartma makinası çok iş görüyo..
bide imkanları zorlayıp,fırının yanısıra microdalga alınabilse süpper kolaylaşıyo mutfak hayatı kıslar için..
2 dak bişe ısıtılıveriliyo,ısıtma işi için tencere,tava kullanılmadan..
pişirme olayı da kolaylık ohh..
bu saydıklarımda marka önemsiz,diyorum ya simbo vs çok iş görüyo gerçekten,sağlam da,ucuz da..

Yarama bastınız kızlar yahu sözüm ona bende yarim askerdeyken hazırlıklara başlamaya niyetlenmiştim;
ama bi türlü işe giremedim ki köşeye üç beş kuruş atamadım:sinifsinif:

tabak bardak çatal-kaşık bolca olsa iyi..
misafir yemek takımına özenilebilir ama,günlük yani mutfakta kullanılanlar için,özene bence gerek yok.. mesela şu ucuzluk dükkanlarında satılan tabaklar gayet şık,sağlam ve de ucuz.. çok sayıda alınıp rahat edilebilir..
bu arada şu plastik saklama kaplarına burun kıvırmayın sakın:)))
biçok ebatta alın dursun,nası işe yaradıklarına inanamıcaksınıs

siz de isterseniz sorun bana arkadaşlarımma.s
bilgim dahilindeyse,fikir paylaşımı yapabiliriss..

Son düzenleme:
ne güzel tecrübelerinden faydalanıyoruz
sen aklına geldikçe yaz çok iyi oluyor
ben tüm nevresimlerimi sarevden aldım

bn zaten bütün mutfak eşyalarını almayı düşünüorum mutfağı çok seviorum ve herşeyim olsun istiorum biz ewe aldık sinbo ama ii çıkmadı arzumun almayı düşünüorum hepsini

Yarama bastınız kızlar yahu sözüm ona bende yarim askerdeyken hazırlıklara başlamaya niyetlenmiştim;
ama bi türlü işe giremedim ki köşeye üç beş kuruş atamadım:sinifsinif:

ayy canım inş.yakın zamanda girersin işe biyerdedir kısmetin mutlaka seni bulucaktır bn haziran ayından beri iş arıodum o kadar çağırdılar gittim konuşmaya dönüş olmadı ve ekimde girdim konuşmaya gitdim ve o gün alındım hayırlısını iste canım

ne güzel tecrübelerinden faydalanıyoruz
sen aklına geldikçe yaz çok iyi oluyor
ben tüm nevresimlerimi sarevden aldım

tatlımm,nevresim takımı nispeten kaliteli olursa iyi olur ..
çok sık yıkandıkları için,uzun ömürlü olmaları gerekiyo çünkü..
dokumasının sık olmasına dikkat edelim alırkena.s

bn zaten bütün mutfak eşyalarını almayı düşünüorum mutfağı çok seviorum ve herşeyim olsun istiorum biz ewe aldık sinbo ama ii çıkmadı arzumun almayı düşünüorum hepsini

sinbo iidir ama yaa,annemler de ben de kullanıp duruyoruz ne zamandır.. hatta microdalga bile sinbo benim,tık demişlii yok..
ama arzumun da türk kahvesi makinesinden memnunum sööliim,ohh köpüklü köpüklü hep kahveler:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…