E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi december90
-
seninde fikirlerine ihtiyacımız var hangi ii hangisi kötü beklioz paylaşımlarını canımcımopuyorumnanaktan
gercı ewet benımkıde kesın oyle yaopar sırnaşık şey
cunku bazen kendı gomleklerını utuluyo askım bu nasıl utu yapma dıyorum cocugun moralıde bozuluyo sırnaşık şey
tamamdır tatlıkısımmm,ben bi okiim önce bakalım hepsini dee:lepi:
teşkürler efeeemmm bu aradaolumunekankayizsmile
ayy yok ben gene utu yaparımda bulasık yıkamaktan nefret ederım
ben ona sen bulasıkları yıkarsın dıyorumm
yaaa çok kötü oluyo hakikatten merak etme canım arar yine :teselli:of yaaaaaaa kızlar aşkım aramış ya bnde başka yerdeydim uyuz oldum şimdi varya hiç iş yapasım gelmiooooooo
yaaa çok kötü oluyo hakikatten merak etme canım arar yine :teselli:
off ya hiç bu saate arıcağı aklıma gelmemişti bi karakola döneydi o zaman rahatlıkla arıo saatleride belli oluo tahmin edebiliorum arıcağı saati hiç sanmıorum arasın merkezde şu anda bugün karakola döneceğini söledi dün akşam aradım arkadaşı öle söledi bakalım
tamam megcim sn düşün tekrardan yaz bizi aydınlatıver canımcımopuyorumnanaktan
tama işte bak arar yine telaş etme :1hug:
bi sen beni bi ben seni aynı durumdayız hep ya :kedi:
ne güzel tecrübelerinden faydalanıyoruztabak bardak çatal-kaşık bolca olsa iyi..
misafir yemek takımına özenilebilir ama,günlük yani mutfakta kullanılanlar için,özene bence gerek yok.. mesela şu ucuzluk dükkanlarında satılan tabaklar gayet şık,sağlam ve de ucuz.. çok sayıda alınıp rahat edilebilir..
siz de isterseniz sorun bana arkadaşlarımma.s
bilgim dahilindeyse,fikir paylaşımı yapabiliriss..
:bboiki aydınlatiimm
mesela,mutfakta rondo mutlaka olmalı elinizin altında,en çok kullanılanlardan..
sora sırayla blendır,kettle,tost makinesi,ekmek kızartma makinası çok iş görüyo..
bide imkanları zorlayıp,fırının yanısıra microdalga alınabilse süpper kolaylaşıyo mutfak hayatı kıslar için..
2 dak bişe ısıtılıveriliyo,ısıtma işi için tencere,tava kullanılmadan..
pişirme olayı da kolaylık ohh..
bu saydıklarımda marka önemsiz,diyorum ya simbo vs çok iş görüyo gerçekten,sağlam da,ucuz da..
Yarama bastınız kızlar yahu sözüm ona bende yarim askerdeyken hazırlıklara başlamaya niyetlenmiştim;
ama bi türlü işe giremedim ki köşeye üç beş kuruş atamadım:sinifsinif:
ne güzel tecrübelerinden faydalanıyoruz
sen aklına geldikçe yaz çok iyi oluyor
ben tüm nevresimlerimi sarevden aldım
bn zaten bütün mutfak eşyalarını almayı düşünüorum mutfağı çok seviorum ve herşeyim olsun istiorum biz ewe aldık sinbo ama ii çıkmadı arzumun almayı düşünüorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?