Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

hımmm bnde tefalin veya braunun almayı düşünüorum canımm kadınların en büyük çilesi ütü nefret etdiğim şeylerden biridir ütü yapmaklaelaelaelaelae

hımmm bnde tefalin veya braunun almayı düşünüorum canımm kadınların en büyük çilesi ütü nefret etdiğim şeylerden biridir ütü yapmaklaelaelaelaelae

ben bı ara buhar jenaratorlu utu almayı bıle duusndum ama baktım kocamn bırsye nerde saklıcam ben onu. sımdıde ne alacagımı ılmyıorum offfffffffffffff
elektronık esyalarından ıyı cıkagına garntısı yok ıste kullanmadan bılemıyorsun kı bızde ceyız ıcın alıyoruz ne zaman kullancagımız bellı dıelll sempatiksalakcinni

bende oyle dıyordum ama cok buukler ve ıstedıgın an utu yapamıyorsun once ısınması ıcn beklemek gerekıyomuss oyle dıyolarr delikafadulden

normalde de ütünün ısınmasını bekliyosun zaten
bilmem ben çok iyi diye biliyorum.
Ütü yapmayı da ben ço severim :teytey:

ben bi abone oliimm de şu konuya önceezemuszemus

kızz yazık bee herseyıde onlara yptrmayalım
benım askımda yapar hıc ıtıraz etmezz :asigim:

hiçde yazık deil canım bizde çalışıor olucaz yapmalı yardım etmeli temizliği yemepi yapıoz bii zahmet ütüyüde yapıversin ama sanmıorum yapmaz benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…