- Konu Sahibi december90
-
en iyi sarev diye biliyorum bentatlımm,nevresim takımı nispeten kaliteli olursa iyi olur tatlım..
çok sık yıkandıkları için,uzun ömürlü olmaları gerekiyo çünkü..
dokumasının sık olmasına dikkat edelim alırkena.s
ayy canım inş.yakın zamanda girersin işe biyerdedir kısmetin mutlaka seni bulucaktır bn haziran ayından beri iş arıodum o kadar çağırdılar gittim konuşmaya dönüş olmadı ve ekimde girdim konuşmaya gitdim ve o gün alındım hayırlısını iste canım
tatlımm,nevresim takımı nispeten kaliteli olursa iyi olur ..
çok sık yıkandıkları için,uzun ömürlü olmaları gerekiyo çünkü..
dokumasının sık olmasına dikkat edelim alırkena.s
sinbo iidir ama yaa,annemler de ben de kullanıp duruyoruz ne zamandır.. hatta microdalga bile sinbo benim,tık demişlii yok..
ama arzumun da türk kahvesi makinesinden memnunum sööliim,ohh köpüklü köpüklü hep kahveler:lepi:
en iyi sarev diye biliyorum ben
aldım da aldım valla kaydirigubbakcemile3
valla bizimki bozuldu ewet arzumun kahve makines çk güzel işyerinden biliorum 3 fincan içerim günde bnde nevresim takımını taçın almayı düşünüorum
en iyi sarev diye biliyorum ben
aldım da aldım valla kaydirigubbakcemile3
valla bizimki bozuldu ewet arzumun kahve makines çk güzel işyerinden biliorum 3 fincan içerim günde bnde nevresim takımını taçın almayı düşünüorum
schaferden yemek takımı,catal kasık bıcak takımı,tencere seti,uyku seti,nevresim falan filan iste daha var eksik ya
ohh iyi etmişsin canımm,güle güle kullanopuyorumnanaktan
bi tanenin bozulmasına aldanma,sinbo iidir tatlıkısımma.s
kahve çok içiorum ben yaa,kaç üç acabakafamçokkarıştı
kahve sinir yapıomuş bizimkiler bana fazla içme sinir yapıo bunu içerek daha sinirli olup çıkacan başımıza diolar:roflol::roflol:
ya ben ööle sinirli bi tip hiç diilimdir..
ama sölenir kahve sinir yapar diye..
ben sinirlerimi aldırttım bi ara sanurumm:teytey:
nerde aldırdın kız bnde gidip aldırım vala en ufak şeye kızıp bağırıorum valla:)
ay canım moonum gelmiş,hoşgelmişopuyorumnanaktan
eksikler bitmiyo ki valla..
gazoz açıcaana kadar düşünmeli-tatlicadiarzu-
bende çok sinirliyimdir yaaa
teşekkür ederim canım :1hug:vayyyyy çok güzelmiş canım güle güle kullan ayy şu ağustosda bitsede bikaç bişeyde daha alsam özeniom valla ya
yatak örtüsü kız o kaydirigubbakcemile3Duygucumm,nevresim takımı harikaymış,güle güle kullan aşkınla inşallah canım aklinialirimsmile
teşekkür ederim. :1hug:Duygucum güle güle kullun bende çok beğendim çok şıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?