- Konu Sahibi december90
-
hosbuldum:)
bitmiyor gercekten ya bide benim cevremdekiler askerden gelince hemen evlencez falan sanıyolarbilmiyorumkismile hep al al birden bire evlenirsin bak olmaz biseyin diyolar kafayı sıyırtcam valla yaboshayallersmile
hosbuldum:)
bitmiyor gercekten ya bide benim cevremdekiler askerden gelince hemen evlencez falan sanıyolarbilmiyorumkismile hep al al birden bire evlenirsin bak olmaz biseyin diyolar kafayı sıyırtcam valla yaboshayallersmile
bnim koyduğum nevresim takımlarını beğenmediniz mi yane:?:çok üzgünüm:
yaww yanlış anlamışım ben sorry:kedi:
sandım ki,önceden herşeyini alırsan,nazar değer evlenemezsin diyolar sandımdı:bbo:
al işte sen herbişeyi zamana yayarak,rahat rahat düşünerek..
veee evlen hemennn zatenn
bende bundan aldım
bende bundan aldım
bende mesajı anlamaya calısıyordumkaydirigubbakcemile3
ya ben 22 yim o 25 5 senedir cıkıyorus ama yaslar ufak ya erkek icinde artık kısmaet bakalım evlencegim zaman ilk sie haber vercemaklinialirimsmile
hemen yaziim dedim cevap, sen kaybolmadan ama anlayıp da yazsaydım bareekafamçokkarıştı
düzelttik neysemmzemuszemus
ama kaç sene daha ööle durcaksınız ki,çok erken yaşlar da diil bence evlilik için..
evlen gitsin,nasısa gene onla evlencen zemuszemusdimi yani..
Allah mutlu etsin inşallahh,önemli olan o:Saruboceq:
megcim hoşgeldin,iiki geldin:)benim çeyizlik fikirler pek de yaramıyo bu kızlara sen gibi biri lazımdı fikir verebilecek:)
mayısta gelicek ise girmesi falan derken zaten bir sene gecer onumuzdeki yaza olur allah kısmet ederse zaten 6 sene olucak ozamana iyi..o demisti bana soz falan yapalım izne gelince diyede annem bitirsin gelsin rahat rahat yapılır dedi
işte dönünce inşallah bi söz,yaza bi nişan..
sora artık dayanma gücünüze göre,evlilik tarihini alırsınız:lepi:
insallah:Saruboceq: nisan ertesi gun nikah kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?