Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

hosbuldum:)
bitmiyor gercekten ya bide benim cevremdekiler askerden gelince hemen evlencez falan sanıyolarbilmiyorumkismile hep al al birden bire evlenirsin bak olmaz biseyin diyolar kafayı sıyırtcam valla yaboshayallersmile

yaw batıl onlar,takma bile kafana,almaya bak sen..
düşüne düşüne al işte eksiklerini..
hani şu ucuzcu dükkanlar var ya,bi girince zaten neyin yok hemen görüp alıyosun orda:))

bnim koyduğum nevresim takımlarını beğenmediniz mi yane:?:çok üzgünüm:

ya kızlar size bişe sorcam şimdi bnim abim ewlenio sözlenicek bikaç ay sonra nişan yapılcak size yapılan bohçada makyaj takımı nasıldı ne markaydı ne koymuşlardı

hosbuldum:)
bitmiyor gercekten ya bide benim cevremdekiler askerden gelince hemen evlencez falan sanıyolarbilmiyorumkismile hep al al birden bire evlenirsin bak olmaz biseyin diyolar kafayı sıyırtcam valla yaboshayallersmile

yaww yanlış anlamışım ben sorry:kedi:
sandım ki,önceden herşeyini alırsan,nazar değer evlenemezsin diyolar sandımdı,ondan batıl düşünceler onlar dedimdii:bbo:
al işte sen herbişeyi zamana yayarak,rahat rahat düşünerek..
veee evlen hemennn zatenn

bende mesajı anlamaya calısıyordumkaydirigubbakcemile3
ya ben 22 yim o 25 5 senedir cıkıyorus ama yaslar ufak ya erkek icinde artık kısmet bakalım evlencegim zaman ilk size haber vercemaklinialirimsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
bende mesajı anlamaya calısıyordumkaydirigubbakcemile3
ya ben 22 yim o 25 5 senedir cıkıyorus ama yaslar ufak ya erkek icinde artık kısmaet bakalım evlencegim zaman ilk sie haber vercemaklinialirimsmile

hemen yaziim dedim cevap, sen kaybolmadan ama anlayıp da yazsaydım bareekafamçokkarıştı
düzelttik neysemmzemuszemus

ama kaç sene daha ööle durcaksınız ki,çok erken yaşlar da diil bence evlilik için..
evlen gitsin,nasısa gene onla evlencen zemuszemusdimi yani..
Allah mutlu etsin inşallahh,önemli olan o:Saruboceq:

tesekkur ederimopuyorumnanaktan ilk once cok begenmdim ama acınca falan renkler cok canlı duruyo hosuma gitti

megcim hoşgeldin,iiki geldin:)benim çeyizlik fikirler pek de yaramıyo bu kızlara sen gibi biri lazımdı fikir verebilecek:)

mayısta gelicek ise girmesi falan derken zaten bir sene gecer onumuzdeki yaza olur allah kısmet ederse zaten 6 sene olucak ozamana iyi..o demisti bana soz falan yapalım izne gelince diyede annem bitirsin gelsin rahat rahat yapılır dedi

megcim hoşgeldin,iiki geldin:)benim çeyizlik fikirler pek de yaramıyo bu kızlara sen gibi biri lazımdı fikir verebilecek:)

hoşbuldum,teşekkürler arkadaşımmopuyorumnanaktan
yoo öyle deme, kafa kafaya veriyoruz ya buluruz güzel fikirler berabercekaydirigubbakcemile5

mayısta gelicek ise girmesi falan derken zaten bir sene gecer onumuzdeki yaza olur allah kısmet ederse zaten 6 sene olucak ozamana iyi..o demisti bana soz falan yapalım izne gelince diyede annem bitirsin gelsin rahat rahat yapılır dedi

işte dönünce inşallah bi söz,yaza bi nişan..
sora artık dayanma gücünüze göre,evlilik tarihini alırsınız:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…