- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
- #1.841
evet canım çok pahalı ama inan değiyor.
Ben bayrampaşa fabrika satış mağazasından aldım
orda bir tanıdık var çalışan iskontosuyla çok uygun fiyata getirdi.
Örneğin fiyatlarını yazayım sana
6500 Model Çaydanlık Takımları Perakende Fiyatı 285 TL. Personel fiyatı 185 TL.
Vakumlu Cam Saklama Kabı 8 cm. Perakende Fiyatı 52 TL. Personel Fiyatı 34 TL.
Vakumlu Cam Saklama Kabı 15 cm. Perakende Fiyatı 56 TL. Personel Fiyatı 37 TL.
Vakumlu Cam Saklama Kabı 22 cm. Perakende Fiyatı 60 TL. Personel Fiyatı 39 TL.
Vakumlu Cam Saklama Kabı 28 cm. Perakende Fiyatı 70 TL. Personel Fiyatı 46 TL.
bu fiyatlara geldi. Pahalı evet ama değiyor. Kapağı çelik olduğu için, camı da çok kalın kolaykolay kırılmaz. Eğer alacak olursanız yardımcı olabilirim.
duygucum bana yardımcı olabilir misin almaya kalksam peşin ödemek gerekiyor dimi böyle durumda
evet canım peşin alım yapman lazım
fiyatlar gerçekten yarı yarıya gibi..bayrampaşadan aldıysan bende oraya gidebilirim cnm yaa
duygu'cum bunların internet sitesi felan varmı?
gitmene gerek yok sen modellerini seç beğen telefonunu veririm sana eve getirtirsin ödemeyi kapıda yaparsın ben öyle yaptım tatlım zemuszemus
canım para biriktirince bana da yardımcı olur musun:sm_cool:gitmene gerek yok sen modellerini seç beğen telefonunu veririm sana eve getirtirsin ödemeyi kapıda yaparsın ben öyle yaptım tatlım zemuszemus
yok canım ya ben ordaki arkadaşımı ararım söyleriz ürün alıcaz diye o zaten personel indirimi yapıyor tanıdık var yaniarada 80 lira fark ediyo..personel indirimini herkese yaparlar mı ki eve getittirsek..yoksa orda pazarlık gibi yapınca mı personel indirimi yapıolar??
tabi tatlım ne demek :1hug:canım para biriktirince bana da yardımcı olur musun:sm_cool:
noble life diye bi marka var çatal bıçaklarını bide bi kaçtane yemek takımını model olarak çok
beyendim ama marka hakkında bi bilgim yok iyimidir kötümüdür.
Siz hiç duydunuz mu acepp bilmiyorumkismile
noble life diye bi marka var çatal bıçaklarını bide bi kaçtane yemek takımını model olarak çok
noble life duydum da
benim bu ara aklım royal bone china ya yatıyor
çin malı değil italya yapımıymış
içindeki kemik çinden alınan ünlü bir kemikmiş o yüzden fiyatları da oldukça pahalı
bir bak istesen çok şık modeller var
yok canım ya ben ordaki arkadaşımı ararım söyleriz ürün alıcaz diye o zaten personel indirimi yapıyor tanıdık var yani
tabi tatlım ne demek :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?