- Konu Sahibi december90
-
- #1.881
tatlım bayıldım çok güzel çohoş duruyor gerçektenkızlarr nasıl sizcee gündelik kullanmak için kahvesi de varmış..almayı düşünüorum ne dersinizz hatunlarr
kaya maya setini ilk gördüğümde bitmiştim yanımda sevgilim de vardı kolundan çeke çeke onada göstermiştim çok iyi düşünmüşsün benimde aklımdan geçmiyor değilkızlar birde porlandda kaya maya aşkı serisini belki duymuşsunuzdur..işte o seriden de aşkım ve benim için,,iki kişilik kahvaltı takımı yapıcamm..istediğinin parçayı tek tek alabiliosunuzz..ben istediklerimi alıp takım yapıcamm..
canım bende beyazını canlı görmüştüm bir mağazada çok hoşuma gitmişti gündelik kullanmak için gayet sporr...en yakın zamanda alıcan duygucum bendee.esincim o taçın yatak örtüsünü bende aldım çok şık
tavsiye ederim ama kırık beyazı daha hoş duruyor bilgine :)
kızlar bugun ciciler aldım resimlerini eklerim akşam..
hatunlar birde bişey sorcamm uyku seti aldınız mı siz hiçç...benim yaklaşık 13-14 tane nevresim takımım fln var ama uyku seti hi almadım..annem gereksiz diyorr birde onların fırfırları fln oluomuş onlarda yeni yataklarda kullanılmıor zatennn?siz ne düşünüosunuz bu konuda..belki bulunsun diye bir çitf kişilk bir de tek kişilik alırım
canım annemle bizde almayı düşünmüyoruz açıkcasııı ama bakalım kimileri de uyku seti çok rahat oluor diyoosarilalem, ben uyku seti almıycam.
bundan sonraki ilk hedefim bunları aldırmak o zaman canımkaydirigubbakcemile3kelebek seven birisi olarak kelebekliyi tercih ederdim boshayallersmile
ama bunun desenleri de güzel yani ikisinden birisini alsanda piman olmazsın.
canım saraylardaki şeylere benziyor aynıızemuszemus..çok güzelmişş
kızlaarr bu da ablamın kahvaltı takımıı bunu da çok beğeniorum ben ama aynısından almak istemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?