- Konu Sahibi december90
-
- #1.901
canım ne kadar fiyatı?evet cnm ya mağazadada gördüğümde vuruldum du bakalım nişanlıcağzım gelsin foruma gidicez nasıl olsa bi delilik anımda belkide alırım kaydirigubbakcemile3
toplamda fiyat yüksek ama o biraz cnmı sıkıyor -tatlicadiarzu-
[ımg]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/29/900.jpg[/ımg] kızlarr nasıl sizcee gündelik kullanmak için kahvesi de varmış..almayı düşünüorum ne dersinizz hatunlarr
ben bu takımdan almalıyım. çoook beğeniyorum boshayallersmile
kızlar tupperwareler ıcın album yapıorum ordan bakabilirsnz
kızlar tupperwareler ıcın album yapıorum ordan bakabilirsnz
tatlıkısım evet yaa bende aynı durumdayım su an ama bısıler gorunce dayanamıorum ufak bısıler alıorum sonra ay sonunu zor edıorum :)
nevresim takımım 5 tane var daha bısuru almam lazım sanırım
bu ramazan ayında çok açıldım kendime kıyafet aldığuımdan değil hep yiğenime ve market için alışveriş yaoptım ama varya deli gibi çokda secverim eve yiyiecek konusunda alışveriş yapmayı annem diyor zaten senden güzel ev kadını olur herşeyi ince detayına kadar düşünüyorsun diyo ahh ahh o gün bir gelse diyorum bend eiçimden
canım bende çok istiyorum ama gerçekten bu ay çok açıldım yani bakalım önümüzdeki ay yüksek yatırcam telefon,notbookda almak istiyorum nevresim takımı,kıyafetde almak istiyorum ya
kizlar sizce bu nevresim takimi nasil.
tatlım albüm demişsin ama ben göremedim ? bilmiyorumkismile
kizlar sizce bu nevresim takimi nasil.
ne guzel ya bende ev ıcın alısverıs yapmaya bayılıorum..sureklı mutfakta durım yemek yapım falan bayılıorum :)
canım sorma ya bende cook sey almak ıstıorum ama işteeee
canım arkadaş listemde olmadıgın için olabilir ekliorum
aynen ya sürekl mutfakta durim yemek yapimnapıcaz canım biz böyle ya
tatlım güle güle kullan hepsi çok hoş opuyorumnanaktan
sana kalmış arkadasım..
Bana birakmayin ya bana kalirsa magzalarda bisi birakmam sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?