Asker yolu beklerken..

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Nisanlim aralikta askere gidiyormafoldumben
Daha cok var lakin simdiden beni tuhaf duygular sarmaya basladi.
Düsünmemeye calisiyorum, düsündükce kederleniyorum:delphin:
Biz zaten ayri ülkelerdeyiz, gözümün önünde degil, ama en azindan ailesinin yaninda oldugunu bildigim icin rahatim suan, asker ocagi bambaska bir yer.mafoldumben
Birde nereye gidecegide belli degil onuda düsünüyorum.:delphin:
4 yillik ünv mezunu ama 5 ay cikacagida belli degil, daha uzun sürede olabilir..
Of of.

Asker yolu beklemenin zor oldugunu yavas yavas anlar gibiyim...

Asker yolu beklerken dua etmekten baska ne yapilmali?
Tavsiyelerinize ihtiyacim var...

dua edeceksin a.s aklına kötü şeyler getirmeyeceksin a.s

bende aynı zamanda dua etmeye başlamış olacağm :dance:

sağ salim gider dönerler inşallah :teselli:

şimdiden düşünmesen iyi olur ,kafanı başka şeylerle meşgul et

Dert etme canım bende öyleydim gerçi ilk zamanlar ama kaydirigubbakcemile4 sayılı gün çabuk geçio benim aşkımın kaldı 6 ayı nereye düşeceği konusunu da takma kafana sadece dua et Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin :Saruboceq:

bende asker yolu bekliyorum yapılması gereken tek şey sabır etmek mafoldumben

en azından sole dusun
yurt dısındaymıssınız
oarada onu beklemek askerde beklemekten daha zordur canım
sakın uzulme
ağıt agıdı getırır unutma
benım tum arkadaslarım genelde 5,5 ay gıdıolar
rahat ol, Rabbıne guven

ben suan asker yolu bekliorum hemde sırnakta...cok zor cok ama sabretmek zorundasın nişanlına destek olmak zorundasın inan gittiginde cok farklı bi duygu içinde oluolar

aah aaah sensible cim
benim ki de aralikta askere gidiyor..
ondan evvel de memleket'ne gidecek.. annecigini de ozlemis..
5 ay cikar mi belli degil..
bizim hemen her gunumuz beraber gecerdi..
bu ayriliga nasil dayancam bilmiyorum.
aklima geldikce agliyorum ona uzuldugumu belli etmemeye calisiyorum..
dua etmekten baska elden ne gelir ki..mafoldumben

aah aaah sensible cim
benim ki de aralikta askere gidiyor..
ondan evvel de memleket'ne gidecek.. annecigini de ozlemis..
5 ay cikar mi belli degil..
bizim hemen her gunumuz beraber gecerdi..
bu ayriliga nasil dayancam bilmiyorum.
aklima geldikce agliyorum ona uzuldugumu belli etmemeye calisiyorum..
dua etmekten baska elden ne gelir ki..mafoldumben

bende senin gibiydim hergun aglıodum ona belli etmeden alısıosun zaman gecince ama icinden biseyler kopuo sadece dua edebiliosun caresizce bana simdi deselrki git onla skerlik yap hiç durmam burda

bende senin gibiydim hergun aglıodum ona belli etmeden alısıosun zaman gecince ama icinden biseyler kopuo sadece dua edebiliosun caresizce bana simdi deselrki git onla skerlik yap hiç durmam burda

onceden derdim saklarim seni gondermem birakmam diye..
arkadas ortaminda bu konular acila acila adamin aklina girdiler.
gideyim yapayim kurtulayim dedi,
sinir oluyorum ya
onu bekleyecek olan benim ozleyecek olan benim
tamam gitsin yapsin bir an evvel belki guzel birsey bu ama
insanin ici el vermiyor yine de..
ya uzun donem cikarsa
ya cok uzak bir yere duserse..
dusunmekten her gun bi hal oldum..
bunlari yazarken bile gozlerim doluyo ya.. gitmesin ya..:sinifsinif::sinifsinif:

onceden derdim saklarim seni gondermem birakmam diye..
arkadas ortaminda bu konular acila acila adamin aklina girdiler.
gideyim yapayim kurtulayim dedi,
sinir oluyorum ya
onu bekleyecek olan benim ozleyecek olan benim
tamam gitsin yapsin bir an evvel belki guzel birsey bu ama
insanin ici el vermiyor yine de..
ya uzun donem cikarsa
ya cok uzak bir yere duserse..
dusunmekten her gun bi hal oldum..
bunlari yazarken bile gozlerim doluyo ya.. gitmesin ya..:sinifsinif::sinifsinif:

elbet bigun gidicek cnm bırak gitsin...bak bnmki kaza gecirmişti kolu sargılıydı daha öncedende gcirmis yani saglık taramalarında hasarlı gözüküodu bende seviniodum kesin bunu yakın yerlere geri hizmete veririler die 10 agustos gecesi hiç beklemedigim bi haberle dünyam yıkıldı okadar kötü oldumki aklımı kaybediodum dayanamam die cok agladım cok parcaladım kendimi ya ona bisey olursa die...ama herkes aglamak aglamayı getirri aglama asker arkasından aglanmaz dediler hayırlısı neyse o olsun die dua ettiler ve bende susum gittikten sora hiç aglamadım hiç bukadar güçlü diildim normalde hakkaten sende aglama hayırlısı neyse o olsun die dua et

elbet bigun gidicek cnm bırak gitsin...bak bnmki kaza gecirmişti kolu sargılıydı daha öncedende gcirmis yani saglık taramalarında hasarlı gözüküodu bende seviniodum kesin bunu yakın yerlere geri hizmete veririler die 10 agustos gecesi hiç beklemedigim bi haberle dünyam yıkıldı okadar kötü oldumki aklımı kaybediodum dayanamam die cok agladım cok parcaladım kendimi ya ona bisey olursa die...ama herkes aglamak aglamayı getirri aglama asker arkasından aglanmaz dediler hayırlısı neyse o olsun die dua ettiler ve bende susum gittikten sora hiç aglamadım hiç bukadar güçlü diildim normalde hakkaten sende aglama hayırlısı neyse o olsun die dua et

ne bleyim canim ya biz hic ayrildmadik ki bguune kadar uzak kalmadik birbirimizden o yuzden uzaktan ve o askerde iken iliskimiz nasil olacak dahasi O nasil olacak bilmiyorum. ve cok korkuyorum degismesinden o sevdigim sefkatli yumusacik adamin gidip yeriine sert bir adamin gelmesinden aklina vesveseler gelmesinden. evelallah hepsini atlatiriz bu gunlerin ama guzel gecsin birbirimizi uzmeyelim istiyorum.
aklimin bir kosesinde beni kemirip duran birsey olcak hep uzakta oldugu muddetce.
askerden donunce nasil olur bilmiyorum..
acikcasi bunlarin bu dusuncelerin hepsi kafamda. ugurlarken dahi aglamicam kendime sozum var beni hep mutlu hatirlasin istiyorum uzgun hatirlamasini istemiyorum.
ama gel gor ki gonlum hic razi degil boyle gitmesine..

Geceyi güneş siler, beni senin hasretin
Tek başıma sanki mahşer yeriyim
Şu kalbimdeki heryer bu evde seni bekler
Hadi çat kapı gel sevineyim
Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz
Bir küser bir barışır kalbimiz
Seni nasıl özledi yüreğimdeli sanki
Kıskandığım için affet beni

Başka biri var dediler inanmadım sevgilim
Gözlerimle görmeden senden nasıl vazgeçerim
Sanki yıllar oldu gittin bir gün bitti sevgilim
Dört duvar üstüme yürür sensiz sanki sen mutlu musun bensiz

vaziyetimi anlatan şarkı

bende bekliyorum ki 460 günden bugün şafak 35 ama ceza aldık 60 :delphin:
415 gün yoktu:delphin:
sana tek tavsiyemm
sabırrrr!!
her konuştuğunda onu ne kadar sevdiğini söylee haykır...
o gittiğindee asla ağlama çünkü yanında olmasada kesinlikle hissediyor!
onun içni zaten ilk ay çok zor olucak sen SAKIN AMA SAKIN karamsarlığa düşme
her zaman güçlü pozitif ol!
unutmaa asker bekliyorsun bununla gurur duy turkbayragi
:1hug:

tüm asker bekliyenlere allahtan sabır diliyorum inş. zaman çabuk geçer ve biran önce kavuşursunuz turkbayragi

ne bleyim canim ya biz hic ayrildmadik ki bguune kadar uzak kalmadik birbirimizden o yuzden uzaktan ve o askerde iken iliskimiz nasil olacak dahasi O nasil olacak bilmiyorum. ve cok korkuyorum degismesinden o sevdigim sefkatli yumusacik adamin gidip yeriine sert bir adamin gelmesinden aklina vesveseler gelmesinden. evelallah hepsini atlatiriz bu gunlerin ama guzel gecsin birbirimizi uzmeyelim istiyorum.
aklimin bir kosesinde beni kemirip duran birsey olcak hep uzakta oldugu muddetce.
askerden donunce nasil olur bilmiyorum..
acikcasi bunlarin bu dusuncelerin hepsi kafamda. ugurlarken dahi aglamicam kendime sozum var beni hep mutlu hatirlasin istiyorum uzgun hatirlamasini istemiyorum.
ama gel gor ki gonlum hic razi degil boyle gitmesine..

degisicek ama emin ol ii yönde burda evlilik lafı acmayan sevgilim oraya gittiginden beri dönunce hemen evlenelim dio...burdayken bizde hiç ayrılmazdık ama kavga ederdik cok hepsine pişmanım dio bidaha kavga etmem senle etsemde hemen gelir yanına sarılırım gecer dio korkma sevgine inanıosan korkma ben hep ona inandım aramızdaki bağ bizi bugünlere getirdi simdi sölediğine göre hersabah bgeni özlediği için aglıomus ki bu adam asla aglamazdı tam tersi burdayken katıydı

degisicek ama emin ol ii yönde burda evlilik lafı acmayan sevgilim oraya gittiginden beri dönunce hemen evlenelim dio...burdayken bizde hiç ayrılmazdık ama kavga ederdik cok hepsine pişmanım dio bidaha kavga etmem senle etsemde hemen gelir yanına sarılırım gecer dio korkma sevgine inanıosan korkma ben hep ona inandım aramızdaki bağ bizi bugünlere getirdi simdi sölediğine göre hersabah bgeni özlediği için aglıomus ki bu adam asla aglamazdı tam tersi burdayken katıydı

yaaa... cok duygulandim.. bizim belki de bu tur ornekleri okumaya ihtiyacimiz var.. neden cunku bu forumda hic asker yolu beklerken iliskileri super giden ciftler okumadim.. ne zaman sorun olsa bi de bakiyorum nisanlim sevdigim askerde.. soyle soyle davraniyor..
sevdigim adama guveniyorum dahasi sevgime de guveniyorum. bunca zaman yuregim ondan baskasina hic isinmadi cunku. yillar olmus. umarim aramizdaki bag daha da guclenir.. umarim kotu yonde degil iyi yonde degisir askerde iken..
gideyim de adam etsinler beni der bizimki de..
adam olsun bakalim buyusun sevdigim..turkbayragi

yaaa... cok duygulandim.. bizim belki de bu tur ornekleri okumaya ihtiyacimiz var.. neden cunku bu forumda hic asker yolu beklerken iliskileri super giden ciftler okumadim.. ne zaman sorun olsa bi de bakiyorum nisanlim sevdigim askerde.. soyle soyle davraniyor..
sevdigim adama guveniyorum dahasi sevgime de guveniyorum. bunca zaman yuregim ondan baskasina hic isinmadi cunku. yillar olmus. umarim aramizdaki bag daha da guclenir.. umarim kotu yonde degil iyi yonde degisir askerde iken..

cnm bnm inan olsun ki askere gitmesi dahaçok sevgiyi güçlendirip birbirine bağlıyorr!!!
ara sıra atışmalar oluyor!
bi an gelior askerin orda o kadar bunalmış oluyor kiii anca o zaman atışıyosun
bende 400 küsür gün geçtii deidm yaa bunca zaman bizimde öle aşırı olmadı tartışmalarımız
hıı bazı aylar oldu örn mart vee ağustos tartışmalı geçti vee birkaç gün sonra geçicek:1ninca::1ninca:

ama şundan emin ol ufak ARA SIRA atışmada olsaaa askeriyede ONLARIN DıYıŞıYLE BÜYÜYORRLAR! gerçekten!

bu arada konuşmanıza daldım:kedi:

güçlü olcaksın ve dua ediceksin....emin ol ikinizde olgunlascaksınız ben simdiden kendiminde onunda olgunlastıgını görüyorum dahada 118 gün var

cnm bnm inan olsun ki askere gitmesi dahaçok sevgiyi güçlendirip birbirine bağlıyorr!!!
ara sıra atışmalar oluyor!
bi an gelior askerin orda o kadar bunalmış oluyor kiii anca o zaman atışıyosun
bende 400 küsür gün geçtii deidm yaa bunca zaman bizimde öle aşırı olmadı tartışmalarımız
hıı bazı aylar oldu örn mart vee ağustos tartışmalı geçti vee birkaç gün sonra geçicek:1ninca::1ninca:

ama şundan emin ol ufak ARA SIRA atışmada olsaaa askeriyede ONLARIN DİYİŞİYLE BÜYÜYORRLAR! gerçekten!

bu arada konuşmanıza daldım:kedi:
dal canim dal :)) ask olsun :))
iste insan korkularina yenik dusuyor canim ya
ona bisi olma korkusu var ya o beni yiyip bitiriyor iste.
gitsin gelsin degilse o da dert degil..
ama yuzunu bi kez daha goremeden ona bisi olursa bilmiyorum ya dayanmak cok ama cok zor olur buna sanirim..
Allah onu bana bagislasin..
tartisma konusunda pek korkmuyorum cunku cok fazla tartismiyoruz.. dahasi uzakta olunca kiyamam gibime geliyor. ama bilmiyorum belki de cok tartisiriz.. cunku yanimda olmayinca beni sakinlestiremez ben onu sakinlestiremem felan..
ooof ne cok dusunuyorum:çok üzgünüm:

yooo yooo tam tersii uzakta olunca geçrekten tartışılmıyor sadece arada bunaldığı olunca en büük DESTEKÇıSı SENSıN...
NE AıLESı NEDE BAŞKASI SADECE ''SEN''

VEE BU kadar düşüncelerde olmaa
allah onu sana bağışlıcak
hep mutlu olucaksanızzz
bunları düşünnnnn!!!
emin ol yanında yokken seni sevdiği için senin üzülüp üzülmediğini hissediyo
sevdiğinin bitanenin üzülmesinii helekiii o askerdeyken ister msiin
bence yanıtın KOCA BıR HAYIR AOLUR
oy üzden üzülme şimdiden içini ferah tut.
biliyorum knouşması kolay diceksin
ama bende geçirdim bu günleri 1 yıl 2 ay önce!!!
turkbayragi turkbayragi
geliiceğinizii knouşunn evinizii hayalleriiniziii bunlarıı düşün böle düşünceler değil!

Back
X