Asker yolu beklerken..

Asker yolu beklemek.. Herkese nasip olmaz onca acı özlem keder korku bunun yanında o heyecanlı tatlı bekleyis, belki de bir daha hic o kadar ayrı kalmıcaksınız o kadar özlem cekmiceksiniz hayatınızın 15 aylık dönemini kaplayan bi hatıra olarak kalıcak
İlk günler ölüyorum zannediceksin etinden et kopuyor gibi olucak canın yanıcak o acıyı iliklerine kadar hissediceksin en zorlu zamanlar ilk bir iki ay ,sonra zaten alısıyorsun asker yolu beklemeye ;acılı bekleyis gururlu bir bekleyise dönüsüyor .
Benim askerimde herhangi bir degisme olmadı , cok sukur kavgamız falan da olmadı ama tabi bize de cok is dusuyor bazı seyleri alttan almamız gerekiyor ne olursa olsun onlar orda emir altında onun baskısı cok kötü birsey..
Nereye düsücegine gelirse insallah hayırlı bi yere düser sag salim gelsinler de farketmez

çooookk doğru anlatmışsın..kalbinin acıdığını hissedio insan..mafoldumben

Beklemek, seni... bu güzel olsa gerek... beklenen sen isen... bekleyen ben isem... !!

:( 14 ay var.. geçermi... geçer de hayırlısıyla geçsin inşallah..... bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. bazen çok mutlu oluyorum.. beklediğime ve onun beni beklediğine değecekmi acaba diye... hayırlısı olsun hepimize.. kalana çok daha zor... ve benim sevgilim yurtdışında yapıyor askerliği :(

:( 14 ay var.. geçermi... geçer de hayırlısıyla geçsin inşallah..... bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. bazen çok mutlu oluyorum.. beklediğime ve onun beni beklediğine değecekmi acaba diye... hayırlısı olsun hepimize.. kalana çok daha zor... ve benim sevgilim yurtdışında yapıyor askerliği :(

canım benim elbette bitecek ve sevdiğine kavuşacaksın.
evet çok sancılı bir dönem çok ama çok zor. hiç bitmeyecek gibi geliyor insana.
ama geçen günlere dönüp bakınca insanın morali düzeliyor. kalana zor demişsin gerçekten kalana çok zor. onsuz onla her yerde anının olduğu şehirde onsuz yaşamak çok zor. sevgilim askere gittiğinden beri onla gezdiğimiz onunla anım olan hiçbiryere gitmiyorum gidemiyorum. ağlayasım geliyor. kendimi çok kötü hissediyorum.

sabretmek zorundayız sabredicez ve sabrımızın sonunda sevdiklerimize kavuşucaz bugünlerimizde sadece anı olarak kalacak.:1hug:

Kırılırsın...
canını yakar,

sonra onun bir kelimesiyle bütün kırgınlıgı unutursun...

askerde ya o, alttan alman gerekir, ondan ...

)=

kızlar bi sorum var size yemin töreninden sonra 3-4 günlük bi süre boşluğu varmış.yaşadığı yere çıktı askerliği.yemin töreninden sonra evci çıkmaya başlıcak yani her hafta sonu evinde olucak.
bu 3-4 gün bayrama denk gelio.bayramın 2. veya 3. günü günübirlik bile olsa yanıma gelmesi grkio dimi?
6 yıllık sevgilim buarada... ve askere gitmeden önce beni son kez görmeye gelmemişti aramz pek ii deildi.yani 2 aydır görüşmüoruz.
gelmezse siz olsanz napardınız?

kızlar bi sorum var size yemin töreninden sonra 3-4 günlük bi süre boşluğu varmış.yaşadığı yere çıktı askerliği.yemin töreninden sonra evci çıkmaya başlıcak yani her hafta sonu evinde olucak.
bu 3-4 gün bayrama denk gelio.bayramın 2. veya 3. günü günübirlik bile olsa yanıma gelmesi grkio dimi?
6 yıllık sevgilim buarada... ve askere gitmeden önce beni son kez görmeye gelmemişti aramz pek ii deildi.yani 2 aydır görüşmüoruz.
gelmezse siz olsanz napardınız?

evci olarak çıktıklarında bulundukları şehirden ayrılamazlar diye biliyorum.
ha çok isterse yolunu bulup gelebilir tabi.o sevgilinize kalmış.

hm ama bayram tatilinde şehir değiştirebilicek.bakalım işte,bekliyorum gelicek mi gelmiicek mi :(
tşk ederm yorumun için:asigim:

Ahh ahhh ben bu konuyu acali bir yili gecmis:) Ne günlerdi.. Gerci ben 2 hafta bekledim askerimi hemen gitti geldi:)) Simdiyse 3 hafta sonra kavusuyoruz.. 1.5 senenin ardindan.. Benim ömrüm gecmis onu beklemekle... Rabbim askerlerimizi korusun, sevdiklerinizi size bagislasin kizlar

Ahh ahhh ben bu konuyu acali bir yili gecmis:) Ne günlerdi.. Gerci ben 2 hafta bekledim askerimi hemen gitti geldi:)) Simdiyse 3 hafta sonra kavusuyoruz.. 1.5 senenin ardindan.. Benim ömrüm gecmis onu beklemekle... Rabbim askerlerimizi korusun, sevdiklerinizi size bagislasin kizlar

süper ya valla bende asker yolu gözlüyorum şırnakta yapıyo hemde :(
Allah size mutluluklar versin bize de dua edin cnm ....darısı başımıza inşş çokk özledm seni askerim çokk:16:

Back
X