Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLARIDA ASKERE ALSINLARturkbayragi
birer birer türk gençlerinin iki çapulcu uğruna harcandığı zamanda hala çocuklarını askere göndermekten çekinenlerin askine hazırım benide alsınlar kızlarıda alsınlar askere vatanımı son nefesime kadar savunurum yemek yaparım temzlk yaparım hem sevgilimede bakarım orda ii olurmirmirmirmir
insallah :sm_confused:onsuz doğum günüm
doğum günü
2+1 =3 şimdiki bayram
yıl başım
sevgililer günü
yıl dönümümüz
onsuzzz getiii!
amaa onun SAĞLIKLIOLDUĞUNU BİLMEKK herşeyi unutturdu varsın onsuz geçsin
onun yüreği senle mi seninle seninki onunla mı onunlaaa varsın o anlın birkaç aylık yanınd aolmasın
kii senin 5 ay çıkma olasılığında var ne güzel bişey!inş. 5 ay çıkarr :Saruboceq:
insallah :sm_confused:
askere gitmeden evvel alisveris yaptiniz mi siz kizlar? neler alinmasi gerek ben pek bilmiyorum askerden mi veriyolar burdan mi almak lazim?
vallaha o konuda bende ilgisziim akannehir
çünkü bizim çok garipti
ev değiştirmişleri ama yeni adresi vermemişler..
diyordu gideyim bu yıl kii ben bu yıl git seneye bunun derdi olmasın dedim :tomato::tomato:
mayıs gibi gidiceğini konuştuk temmuzda dilekçe veriyo du sanırım
karakola gitti dilekçe için mi neee
bizde diyorduk kışın gider kaydirigubbakcemile
meğersem kaçak diyee aranıyomuşakannehirakannehir
kağıt çoktan gitmiş haberleri yok!
hemen tabi alıyolar içeri
ama sonra abisi gitmişti halledilmiştii olayyy
sonraa ki gün değil ertesi günün öğleni gitti akannehir
ne alıncak düşübme fırsatım olmadı:sinifsinif:
Nisanlim aralikta askere gidiyormafoldumben
Daha cok var lakin simdiden beni tuhaf duygular sarmaya basladi.
Düsünmemeye calisiyorum, düsündükce kederleniyorum
Biz zaten ayri ülkelerdeyiz, gözümün önünde degil, ama en azindan ailesinin yaninda oldugunu bildigim icin rahatim suan, asker ocagi bambaska bir yer.mafoldumben
Birde nereye gidecegide belli degil onuda düsünüyorum.
4 yillik ünv mezunu ama 5 ay cikacagida belli degil, daha uzun sürede olabilir..
Of of.
Asker yolu beklemenin zor oldugunu yavas yavas anlar gibiyim...
Asker yolu beklerken dua etmekten baska ne yapilmali?
Tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Bu aralar asker yolu beklemek bana eziyetten başka bişey değil bencil sorumsuz umursamaz bi sevgilisi olunca insan böyle oluyo.Önce bana ne kadar rahat olduğunu anlatıyo sonra en küçük bişeyde mızmızlık bişey olsa ben senin için burda nelere katlanıyorum oluyo sanki biz burda hergün eğlenceye gidiyoruz günümüzü gün ediyoruz off aman neyse ya
Bu aralar asker yolu beklemek bana eziyetten başka bişey değil bencil sorumsuz umursamaz bi sevgilisi olunca insan böyle oluyo.Önce bana ne kadar rahat olduğunu anlatıyo sonra en küçük bişeyde mızmızlık bişey olsa ben senin için burda nelere katlanıyorum oluyo sanki biz burda hergün eğlenceye gidiyoruz günümüzü gün ediyoruz off aman neyse ya