Asker yolu beklerken..

ya yok cnm neden yanlis anliyim
sen benden tecrubelisin neticede.
ama yil donumumuz bile o askere gittigi zamana denk gelicek..
keza dogum gunu de..
ya neticede dayanilmicak bisi yok..
Allah omur verdigi muddetce beklerim.. beklicem baska yapcak bisi yok..
ama gonlum razi ddgil iste..

KIZLARIDA ASKERE ALSINLARturkbayragi
birer birer türk gençlerinin iki çapulcu uğruna harcandığı zamanda hala çocuklarını askere göndermekten çekinenlerin askine hazırım benide alsınlar kızlarıda alsınlar askere vatanımı son nefesime kadar savunurum yemek yaparım temzlk yaparım hem sevgilimede bakarım orda ii olurmirmirmirmir

onsuz doğum günüm
doğum günü
2+1 =3 şimdiki bayram
yıl başım
sevgililer günü
yıl dönümümüz
onsuzzz getiii!
amaa onun SAĞLIKLIOLDUĞUNU BıLMEKK herşeyi unutturdu varsın onsuz geçsin
onun yüreği senle mi seninle seninki onunla mı onunlaaa varsın o anlın birkaç aylık yanınd aolmasın
kii senin 5 ay çıkma olasılığında var ne güzel bişey!inş. 5 ay çıkarr :Saruboceq:

KIZLARIDA ASKERE ALSINLARturkbayragi
birer birer türk gençlerinin iki çapulcu uğruna harcandığı zamanda hala çocuklarını askere göndermekten çekinenlerin askine hazırım benide alsınlar kızlarıda alsınlar askere vatanımı son nefesime kadar savunurum yemek yaparım temzlk yaparım hem sevgilimede bakarım orda ii olurmirmirmirmir

turkbayragi:1rolleyes:turkbayragi

onsuz doğum günüm
doğum günü
2+1 =3 şimdiki bayram
yıl başım
sevgililer günü
yıl dönümümüz
onsuzzz getiii!
amaa onun SAĞLIKLIOLDUĞUNU BİLMEKK herşeyi unutturdu varsın onsuz geçsin
onun yüreği senle mi seninle seninki onunla mı onunlaaa varsın o anlın birkaç aylık yanınd aolmasın
kii senin 5 ay çıkma olasılığında var ne güzel bişey!inş. 5 ay çıkarr :Saruboceq:
insallah :sm_confused:
askere gitmeden evvel alisveris yaptiniz mi siz kizlar? neler alinmasi gerek ben pek bilmiyorum askerden mi veriyolar burdan mi almak lazim?

askerden verilmeyen şeylerde var benmki fermuarlı asker kilodu aldı cüzdanını koymak için havlu aldı lif aldı sabun traş jeli yeşil eşofman altlığı yeşil iç çamaşırı bot kilidi bot boyası traş bıçağı vs bide resminide alablr tabi:)ha bide asker cüzdanı hımm bide kirli temiz torbasımı ne varmış çamaşırhaneye götrmek için bunlar geldi aklıma

Son düzenleme:
insallah :sm_confused:
askere gitmeden evvel alisveris yaptiniz mi siz kizlar? neler alinmasi gerek ben pek bilmiyorum askerden mi veriyolar burdan mi almak lazim?

vallaha o konuda bende ilgisziim akannehir
çünkü bizim çok garipti
ev değiştirmişleri ama yeni adresi vermemişler..
diyordu gideyim bu yıl kii ben bu yıl git seneye bunun derdi olmasın dedim :tomato::tomato:
mayıs gibi gidiceğini konuştuk temmuzda dilekçe veriyo du sanırım
karakola gitti dilekçe için mi neee
bizde diyorduk kışın gider kaydirigubbakcemile
meğersem kaçak diyee aranıyomuşakannehirakannehir
kağıt çoktan gitmiş haberleri yok!
hemen tabi alıyolar içeri :kızgın:
ama sonra abisi gitmişti halledilmiştii olayyy
sonraa ki gün değil ertesi günün öğleni gitti akannehir
ne alıncak düşübme fırsatım olmadı:sinifsinif:

vallaha o konuda bende ilgisziim akannehir
çünkü bizim çok garipti
ev değiştirmişleri ama yeni adresi vermemişler..
diyordu gideyim bu yıl kii ben bu yıl git seneye bunun derdi olmasın dedim :tomato::tomato:
mayıs gibi gidiceğini konuştuk temmuzda dilekçe veriyo du sanırım
karakola gitti dilekçe için mi neee
bizde diyorduk kışın gider kaydirigubbakcemile
meğersem kaçak diyee aranıyomuşakannehirakannehir
kağıt çoktan gitmiş haberleri yok!
hemen tabi alıyolar içeri :kızgın:
ama sonra abisi gitmişti halledilmiştii olayyy
sonraa ki gün değil ertesi günün öğleni gitti akannehir
ne alıncak düşübme fırsatım olmadı:sinifsinif:

anladim canim.. su ihtiyac listesini diger basliktan sormaya devam edeyim en iyisi burda konu degismesin.
sagoliun kizlar.

Asker yolu beklemek.. Herkese nasip olmaz onca acı özlem keder korku bunun yanında o heyecanlı tatlı bekleyis, belki de bir daha hic o kadar ayrı kalmıcaksınız o kadar özlem cekmiceksiniz hayatınızın 15 aylık dönemini kaplayan bi hatıra olarak kalıcak
İlk günler ölüyorum zannediceksin etinden et kopuyor gibi olucak canın yanıcak o acıyı iliklerine kadar hissediceksin en zorlu zamanlar ilk bir iki ay ,sonra zaten alısıyorsun asker yolu beklemeye ;acılı bekleyis gururlu bir bekleyise dönüsüyor . Benim askerimde herhangi bir degisme olmadı , cok sukur kavgamız falan da olmadı ama tabi bize de cok is dusuyor bazı seyleri alttan almamız gerekiyor ne olursa olsun onlar orda emir altında onun baskısı cok kötü birsey..
Nereye düsücegine gelirse insallah hayırlı bi yere düser sag salim gelsinler de farketmez

selam canım bende asker bekliyorum 60 günümüz kaldı sanada allah sabırlar versin dua et başka çaresi yok gerçekten

Nisanlim aralikta askere gidiyormafoldumben
Daha cok var lakin simdiden beni tuhaf duygular sarmaya basladi.
Düsünmemeye calisiyorum, düsündükce kederleniyorum:delphin:
Biz zaten ayri ülkelerdeyiz, gözümün önünde degil, ama en azindan ailesinin yaninda oldugunu bildigim icin rahatim suan, asker ocagi bambaska bir yer.mafoldumben
Birde nereye gidecegide belli degil onuda düsünüyorum.:delphin:
4 yillik ünv mezunu ama 5 ay cikacagida belli degil, daha uzun sürede olabilir..
Of of.

Asker yolu beklemenin zor oldugunu yavas yavas anlar gibiyim...

Asker yolu beklerken dua etmekten baska ne yapilmali?
Tavsiyelerinize ihtiyacim var...

cnm bnm yaa demek asker yolu beklionnn.oyyy kıyamamm ben hemşomaa:teselli:
bol bol dua et kuzummm.aklına kötü şeyler getiripp canını sıkma bakemmm.

allah hayırlısıylaa gelmesini nasipp etsinnn kuzumm bnmm:Saruboceq:

ilk gün çok zor oluyor ben ağlamıştım evde 1 ay görüşemedik telde sonra içeri telfonunu sokmayı başardı hergün esajlaşıyorduk askerdeyken tabi bi sefer teli kaptırdı sonra yılmadı yine soktu içeri :D allah kovuştursun canım sizi dualarım sizlerle

büyük sabır,
bol bol dua, :Saruboceq:
kendine bir uğraş bul mümkünse iş olsun (askerlik bitti ben hala bulamadım :1no2: )
ben bol bol mutfağa girip yemek yaptım hemde o gelene kadar pratil oldu zemuszemus

Rabbim hayırlısı ile dönüşünü göstersin canım benim...

Benim sevglimde aralıkta gitti askere sanırım aynı dönem askerleri bizimkiler..
Çooook zorr canım çooooK.bunu asker yolu bekleyenler bilir sadeceee tek gereken şeyy sabırr sabırr..
bugun aşkımsız 42. günüm çoook azda olsa alıştım sayılırr ki başka çaremde yok zaten bu 460 gün öyle yada böyle geçicekk.. ben burada aşkım gelene kadar çeyizlerimi hazırlıyorum bu kasımda izne geldiginde söz askerlik bitincede nişan var :) onu bekliyorummmmm Hayırlısıyla olur inş..

Tüm asker yolu bekleyenlere Allaahım sabırlarrr wersin...

Bu aralar asker yolu beklemek bana eziyetten başka bişey değil bencil sorumsuz umursamaz bi sevgilisi olunca insan böyle oluyo.Önce bana ne kadar rahat olduğunu anlatıyo sonra en küçük bişeyde mızmızlık bişey olsa ben senin için burda nelere katlanıyorum oluyo sanki biz burda hergün eğlenceye gidiyoruz günümüzü gün ediyoruz off aman neyse ya

Bu aralar asker yolu beklemek bana eziyetten başka bişey değil bencil sorumsuz umursamaz bi sevgilisi olunca insan böyle oluyo.Önce bana ne kadar rahat olduğunu anlatıyo sonra en küçük bişeyde mızmızlık bişey olsa ben senin için burda nelere katlanıyorum oluyo sanki biz burda hergün eğlenceye gidiyoruz günümüzü gün ediyoruz off aman neyse ya

arada tartıştığımız zaman bizde de oluyor bu muhabbet.
tipik asker erkek sendromu kaydirigubbakcemile3
artık alıştım bende kavga başlıcağını anladığım anda susturuyorum tamam aşkım öyle aşkım böyle aşkım diye aklinialirimsmile
fayda ediyormu derseniz ehh idare ediyoruz işte
takma tatlım geçecek inşallah bu günler....
:Saruboceq:
gelince acısını bol bol çıkarırsınkaydirigubbakcemile3

Çok farklı askerlik psikolojisi çok ... olumunekankayizsmile

Back
X