Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende aranıza yeni katıldım ve benimde sevgilim kıbrısta asker :) gelmesine çok var ama olsun öyle böyle dayanıyorum :asigim: aLLah hepinize sabırlar wersın ve tum askerlerimizi korusun :)
şafak 152 yeter artık yaaa ben özledimmmmmmmmmmmm bebeşimiiii
Buralarda artık pek kimse yok ama yinede sevincimi paylaşmak istedim herkesle. Şafağımız 8 inanamıyorum artık sadece son 8 gün kaldı 15 ay bitti. şafak doğan güneş diyebilmeye çok az kaldı. Allah herkese nasip eder inşallah sağ salim sevdiğine ailesine kavuşmayı. Darısı herkesin başına.![]()
Benim bitanem gideli daha 39 gün oldu ama gerçekten çok zor geçiyo sıkılıyorum onsuz telefonlarım çalmıyo. Ama neyseki yinde yakın yere düştü adapazarı ayda 1 de olsa gidebilicem yanına hiç yoktan iyidir.
benim sözlümde askerde 90/2 tertipiz gercekten o kadar zor oldugunu tahmin etmiyordum ama bizim aramizda sehir degil ülkeler var ben almanyada o türkiye de gercekten cok zormus insan yasayinca anliyormus ama bır gün gelecek bır gün kalacak hem o günün umuduyla yasiyorum![]()
allah sabır versin canım sana da çok nerdeyse iki gündür konuşamıyoruz offf boyle çok zor bi gelse :2: Ama olsun her gün azalıyo asker bekleyen herkeze allah sabır versin ve birbirinize bağışlasın![]()