• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

benim aşkım hayatım bitanem herşeyim sahip oldugum en güzel varlıkta gidiyo askere ve ben napıcagımı bilmiyorum onsuz nasıl geçicek zaman bi gün görmeyince hüngür hüngür agladıgımı bilirim nasıl geçiçek 15 ay çok korkuyorum ona bişey olur diye ya üşürse orda ya hasta olursa ya canı sıkkın olursa nasıl yanında olucam ben onsuz kalmak istemiyorum:çok üzgünüm:senağlama

benimde sevdiğim insann askerde :(:( gerçktn çok zor ama geçiyo günlerr allah herkezee sevdiklerini askerlerini kavuştursun.

Allah Hepinize Sabir Versin.hala Asker Deyince Ciyerlerim Parçalaniyor.bende Asker Yolu Bekledim.hergünüm Azap Içindeydi çok Zordu.çok şükürki Istanbuldaydi Askerliği.şimdi Geldi Evlendik.her Zman Yanindayim.çok Mutluyum.allah Hepinize Nasip Etsin Bu Mutluluğu.
ay inşallah darısı başıma. nişanlım gelince biz de eveleneceğiz.

15 ay çabuk geçer dimi:(
bugün yolcu ettim bi tanemi...

Ayyy canım benim seninle aynı kaderi paylaşıyoruz:çok üzgünüm: Bugün bütün gün aşkımlaydım yarın sabah 11 arabası ile çanakkaleye gidiyorsenağlama15 ay nasıl geçecek bir fikrin var mı?senağlama Çoooookk seviyorum herşeyimi daha şimdiden özledimmmm:çok üzgünüm:

hayırlı teskereler kıslar bende asker bekledim mayısta nişnlım geldi askerden.ilk zamanlar çok zordu fakat zaman herşeyin ilacı insan herşeye alışıyor. bir de bakmışsınki teskeresini alıp gelmişler..hiç sıkmayın canınızı asıl askerden geldikten sonra daha da çok telaşlar başlıyor bizler için

merhabalar öncelikle herkesi allah askerlerine kawuştursun benim kocamda askerde edirnede yapıor gecen sene 23 mayısta yolladım bebegımı allah izin werirse agustos23 de yanımda olucak...o zamanlar bende diyordum 15 ay nasıl gececek dıye su gıbı gecıyor arkadaslar yeterkı dua edın ona tesellı werın destek olun...

benim aşkımda Mayıs 17 de burda kısmetse
cray.gif

onu o kadar çok özledim ki benneyaptımki

ya bende çok fenayım annem aglaa aglaya 5 tane oglum gitti dedi bana dedim inanmıyorum bende hemen kostum tw basına gıttı 5 tane türkün eşşiz güzel gençleri.allah pkk nın kökünü kurutsun

bende yeni evliyim ama eşim askerliğini daha yapmadı,şimdiden bende kara kara düşünüyorum ne yapacağımı o gittiğinde,senide allah kavuştursun canım...içini ferah tutmaya çalış yoksa daha da zolanırsın...

allah hepimize kolaylık wersın benım sımdıkı derdım şehit olanlar... elleri kırılsın askerlerimize kurşun sıkanların....

bende asker yolu beklıyorum ama esımı yada sewgılımı degıl kardesımıı:roflol:3 aycık kaldıı.allah butuun askerlerımızı hayırlısıyla evlerıne donmelerını nasıp etsın ınsallaha.s.kızlar sızde sewdıklerınıze kavusun bu aradaayerimseniben

Evet bende biricik kardesimi bekliyorum odaha gideli 7-8 ay filan oldu ama Mardin'de benim gozumde buyumeyen kardesim:1closedeyes:,Allahim hayirlisi ile donmesini nasip etsin butun askerlerimizin,su siralar cok tedirgin ve uzgunum,dogu baya hareketli su anlar birde kardesimleri Sirnak'a gonderme ihtimalleri varmis duydugumda cok uzuldum :1no2:insaallah yollamazlarsenağlamaDua bol,bol dua elimizden gelen RABBIM KORUSUN CANLARIMIZI ONLARLA GURUR DUYYORUZ....a.s.

KARA HAREKATI BASLAYALI SADECE 2 GUN OLDU VE 5 ASKERLE BASLADIK SEHIT VERMEYE:( ALLAH SONUNU HAYIR ETSIN COK UZUCU BIR DURUM RABBIM SEVDIKLERINE SABIRLAR VERSIN ASKERLERIMIZIN....LANET OLSUN TERORE.

ayy bu yazıLarı okuyup o kadar kötü oLdumkii demek bende sizLer gibi oLucam 3 gun sonra gidiyo erkek arkadasım Ankara etimesgut zırhLı birLıkLer okuLunda yapıcaak

benim canımın ateşide askerde.nefes alamıyorum bazen evimizde.şafağımız83,17 mayısta sarılacağım bir dahada ayrılık yok.allah herkese sabır versin.bu arada fanatik kulıpler kısmında sevdiği askerde olanlar kulubumuz var.biz ordayız asker yolu bekleyenler

Bende eşimi gödericem Allah nasip ederse... Tarih belli değil.. henüz tam kararını veremedi..
Karar veremedi diyorum tecilli çünkü... 2009 unŞubatına kadar vakti var..
Ama ben önümüzdeki Şubatta gitmesini istiyorum... Gideceği günü beklemkte çok kötü...
Bİr an evvel gidip gelse Allahın izniyle... Çıldırıcak mış gibi oluyorum...
.Hergece aynı yastığa baş koyduğum can yoldaşım 15 ay yanımda olmayacak..
Ne acı ne ızdırap... ama canı sağolsun yeter bana... Allahın izniyle sayılı gün geçer
Yeterki onun rahatı , sağlığı yerinde olsun .. o da çok moralini bozuyor...
Daha gece bana askerlik çok zor geçicek gibi geliyor....
psikolojim çok bozulacak alt üst olucam gibi dedi...
Aklıma bin türlü şey geliyor.. bazen çocuk yapmak istiyorum...
Allah korusun başına bir hal gelirse ondan bir parça bana kalsın diye ama
kafam allak pullak... Allahım güç kuvvet nasip et yarabim..

canım hiç tasalanma benimde sevgilim dün akşam yolcu ettim benimkide tecilliydi ama gitti bozdurdu çünkü biran önce yapıp gelicek ve evlenicez işallah bence senin gibi bekleek daha zor bende bekledim çünkü bugün gitçek yarın gitçek ama dün akşam gitti allah sabrını veriyo bide iyi bir yere düşer işallah kocan allahım bütün askerlerimizi korur işallah amin...

arkadaşlar aglıyorum uxuluyorum ayrılıga katlanamıyom onsuz yapamıyom dıye içlenmeyın ben 4 sene once sevgılım askere gıdınce cıldırdım resmne cok goz yaşı dokmuşdum ama bana tabutu geldı bagrayı geldı gerı sakın aglamayın ne olur dua edın!şimdi abım ırakda ozel tım komandosu olarak gorev yapıyo ve bız hıc aglamıyoz elımızden geldıgınce dua edıyoz ne olur sızde butun askerlerımıze dua edın...

Back
X