• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

benimde eşim askerde.Aslında öğretmen asker olduğu için 18 gün yaptı kışlada.Şu an ayrıyız,o başka şehirde öğretmen.Benim ailemle aramda 1 saat uzaklık var.Kışın birlikte kalıyorduk.Havalar ısındığı için artık sen gidiş geliş yap dediler.Bana da zor geliyo evde yanlız kalıyorum bazen.Bugün de gece annem aradı,rüyamda gördüm seni diye.Ben de ürperdim biraz,oturuyorum kaç saattir.Uykum geldi uyuyamadım.Anlayacağınız baya zor durumdayım.Onun yokluğu bi yandan,ailemin benim için üzülmesi öbür yandan,evimde kalamıyor olmam bi yandan....2 ay kaldı geecek inşallah ama şu 7 ay nasıl geçti anlatamam.Şu an ona çok ihtiyacım var,özledim.Artık bi orda bi burda sürünmekten yoruldum.Ne düzenim kaldı,ne evim kaldı,ne barkım kaldı.Allah kimsenin yuvasını dağıtmasın,asker yolu bekleyenlere yardım etsin.offffff offfff bunaldım yaaaa.

yarın annemlere gitcem.Sanırım artık kolay kolay yalnız kalamam evde.Psikolojim bozuldu ya.Gecede bitmek bilmiyoki.Bide işe gitcem yarın.Keşke nişanlıyken yapsaydı askerliğini.ahh ahhh akıl veren olmadıki.Herkes evlenin elbet yapar askerliğini dedi.Şimdi her gören acıyo,üzülüyo bana.Daha yeni evliydiniz,vah vah zor oluyodu,anlamadın evlilikten filan diyolar.Daha çok üzülüyorum.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya....Bide kayınbaba problemi var tüm bunların üstüne.benim ne durumda olduğumu sormadı bile 7 aydır.Yaptığım bişey yok suçlu oldum.ben onlardan destek beklerken onlar köstek oldular.Çok kırgınım ya.Ne görümcem arayıp sordu halimi ne başkası.Sanki herşey normalmiş gibi davranıyolar.Benim evim barkım dağılmış onlar kendilerini düşünüyo.
Of ya ne yazdım bende.Dolmuşum demekki.Biraz rahatladım neyseki.Allah yardımcımız olsun....

arkadaslar bende bu zorlu bekleyiş içerisindeyim allah ım herkese sabr versin tüm askerilerimizi korusunn

seni çok seviyorum bebeğim elbet bitecek bu şafak :(( 7/4__320

benim aşkımda gideli 3 ay oldu o manisada mayısta izne gelicek ve usta birliğine uğurlicaz inş allah tüm askerlerimizi korusun ilk başlarda çok zor geldi tabi sürekli ağlıyodumsenağlamasenağlamahayat anlamsiz gelmeye başlamıştı ama napalım dayanıcaz ölede bölede yapıcak askerliğini üzülmemeye çalış mektup yolla canım telefonda tamam belki görüşüyosunuzdur ama mektup inan çok farklı canım çok seviniyolar okudukça seni hatırlar içinden ne geliyosa yaz bebeğim:1hug:

offf offf gene yarama basıldı sankı ben sevgılımı şehıt verdım agrıda 3 ,5 sene once sımdıyse abım aynı yerde asker..ozel tım komandosu ..kuzenım edırnede dıger kuzencım şırnakda..arkadasım ızmırde dıger arkadasımda ıstanbulda yanımda askerlık yapıyo üff hepsıde bır hafta ıcınde gttıler..rabbım butun askerlerımızı korusun..

CANIM ALLAH SABIR VERSİN BEKLEDİĞİN TÜM ASKERLERİNİN SAĞLILA GELMESİNİ NASİP ETSİN ALLAH:çok üzgünüm:

benim aşkımda gideli 3 ay oldu o manisada mayısta izne gelicek ve usta birliğine uğurlicaz inş allah tüm askerlerimizi korusun ilk başlarda çok zor geldi tabi sürekli ağlıyodumsenağlamasenağlamahayat anlamsiz gelmeye başlamıştı ama napalım dayanıcaz ölede bölede yapıcak askerliğini üzülmemeye çalış mektup yolla canım telefonda tamam belki görüşüyosunuzdur ama mektup inan çok farklı canım çok seviniyolar okudukça seni hatırlar içinden ne geliyosa yaz bebeğim:1hug:

canım benim askerimde acemiliğini manisada yaptı senin neresinde merkezdemi yoksa kırkağaçtamı

benimde sevgilim asker hemde bugun itibariyle. daha ilkgunu geciremiorum yedek subay oldu 1 yıl nasıl gecicek allahım. allah herkese yardımcı olsun. bugece ilk kez sesiini duyamadan uyuyacagım :(:(

bende asker yolu beklıorum fakat bekledıgım kısı canım kardesım :) ama az kaldı 15gun sonra yuvamızdakı nesemız ıkıkat artacak allah butun asker yolu bekleyenlere sabır versın allah tez zamanda kavustursun
hakkarı cukurca şafak 15:):)

bende yakın zamanda aranıza katılacağım. şimdiden derin bir hüzün var yüreğimde. geçmiyor..
evlendikten sonra askere gitmeyi düşünüyordu ama ben gitmesi için ikna ettim. şimdi de yüreğim yanıyor belli etmiyorum.
içimde bir umut var ama yakınlarımda olacak diye.. o umut hiç tükenmeyecek. :(

benim gibi asker yolu bekleyenler varsa neler hissettiklerini yazsınlar dertleşelim biraz...
benim nişanlım askerde 2 ay oldu ama ben hala alışamadım..hasret çok zormuş.ama bir yandanda gurur duyuyorum başım dimdik geziyorum.vatanımızı bekliyorlar çünkü...benim askerim kıbrısta..sizinkiler nerde..senağlamasenağlama
canım
mrh benimkide askerde 8 kaldı cok zor.

Safat 130 Mardin,bizde gozumuzde hic buyumeyen canimizi kardesimi bekliyoruz rabbim butun askerlerimizi sagsallim yuvaalrina donmelerini nasip etsin amin...

Abla bu askerlik bitmez diyordu,simdi konustugumda ise bitti,bitti az kaldi diyor canim benim....

bende varım eşim asker şafak 18 geliyo bitanem ama onu çok özledim ayrılık kadar zor bişey yok allahım sen sevenleri eyırma tüm sevenler tez zamanda kavuşur inşallah hepimize hayırlı tezkereler

Benim de nişanlım askerde...
Şafak 48 Muğla...
Tam 81 gündür görmüyorum aşkımı çook özledim :çok üzgünüm:
Hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz tez zamanda inşallah... a.s.

cnm benimde nişanlım asker aynı dönem gitmişlerr benimki samsunda ama az kaldı inşallah geliceklerr :):)

ahh ahh kızlarrr sabredin askerlerimiz vatanı görevlerini yapıp gelcekler hayırlısıylaa bizler için çok zor durum gerçekten ama alalh sabrınıda veriyo ben buna inanıyorum

Back
X