• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

benim nişanlımda askere gitmedi daha ve düğünden sonra gidecek
ne zaman gideceğide belli değil
şimdide ayrı şehirlerde olmamıza rağmen ben hala askere gideceği fikrine alışamadım
ne zaman asker yolcu edenleri görsem bende ağlıyorum onlarla birlikte
rabbim sağ salim gidip dönmelerini nasip eder inşallahh

benimkinin şafapı 96 aldı bide benimkidenizci ıslatma yerinde denize fırlatmışlar bebeğimi yaa şimdi tlf öksürüp duruo :D

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...
Biz şuanda rahatız şükür...
Dede oldu sevdiceğim en üst devre biziz.

ŞAFAK:131

Hayırlısıyla bugünlerde geçicek inşallah...Sevdiceğim iyi saplıklı olsunda ben beklemeye razıyım
:asigim::asigim:

benim nişanlıma 9 ay bitti...6 ayımız kaldı. ama geçen ayları düşündükçe bir ömür geçmiş gibi geliyor insana biz askerden önce de ayrı şehirlerde olduğumuz için hep ayrılık çekiyoruz inşallah şubatta gelecek bizde yazın kavuşacağız...

benim nişanlımda daha gitmedi gidecek. ama ne zaman gideceği bile belli değil. bakalım hayırlısı

ben de bekledim asker yolu şükür ki bitti 14 subatta en güzel hediye olarak geldi askım çok zor bir süreç sabır çok önemli şimdi sanki hiç gitmemiş hiç beklemmeişim gibi aam beklerken sanki her gün ölüp ölüp dirildim.bir günü bir aymıs gibi yasadıgım günler oldu.herkese hayırlı tezkereler versin Allahım.askerlerimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

canlar... bugün askeriyede birinci gecesi.. sesini bile duyamıyorum. telefonu yok..
haber yok..
ilk günü bitmeden ben bittim tükendim..
nasıl geçer 15 ay.? 15 asır gibi.. bu bir kabus.. ben uyanmak istiyorum..

arkadaşlar çok mutluyum çok mutluyum...aşkım sabah geliyor,bitti o kadar saydım ki şu şafağı artık yok şafak falan,kavuşuyorum,o kadar özledim ki anlatamam.hasretine dayanamıyordum,asker beklemek çok zormuş anladım....Allah inşallah sizleri de bir an önce kazasız belasız sevdiklerinize,askerlerinize kavuştursun kızlar....

arkadaşlar çok mutluyum çok mutluyum...aşkım sabah geliyor,bitti o kadar saydım ki şu şafağı artık yok şafak falan,kavuşuyorum,o kadar özledim ki anlatamam.hasretine dayanamıyordum,asker beklemek çok zormuş anladım....Allah inşallah sizleri de bir an önce kazasız belasız sevdiklerinize,askerlerinize kavuştursun kızlar....

ne güsel.. Allah hayırlısı ile bana ve bizlere de nasip etsin aynı duyguyu..bugün 11. günü sevgilimin askerdeki... çok ösledim senağlama :delphin:

benimde var daha 13 ay..benim sevgilimde tekirdağ çorlu hava alanında görev yapıyo yazıcı olarak..şimdiden bende çok sıkıldım bu ayrılıktan....heryere hep beraber gider el ele gezerdik..onsuz nadir dışarı çıkardım..bi yerlere gideceğim zaman bile beni sevgilim götürür eve giderkende geri alırdı..aşkım benim yaaa..şimdi her yere kardeşimle bazende tek başıma gidiyorum kendimi kötü hissediyorum...hep kavuşacağımız bunları biteceği ve nihayet onun karısı olacağım günleri hayal ediyorum..söz verdik birbirimize..Allah inşallah kısmet edip evlendiğimizde ne olursa olsun kavga dahi etmiş olsak asla güne birbirimizden ayrı uyanmayacağız yaşadığımız sürece..aşkım benim gurur duyuyorum onu beklemekten..

Allah hepimizin dileğini hayırlısıyla kabul etsin kızlar..hepimize hayırlı tezkereler..

haftaya perşembeye izmire uçak bileti aldım. ziyaretine gidip akşam aynı uçakla döneceğim.. haberi yok. sürpriz olacak.. çok heyecanlıyım :)
yalnız narlıdere askeriyesini nasl bulurum havalimanından hiç fikrim yok. aranızda izmirli arkadaşlar var ise (yada yakınları) yol tarif ederseniz çok sevinirim..
hepinize kucak dolusu sevgiler..

kızlar ben çok kötüyüm bugün gönderdim onu ellerimle bileciğe.....15ay nası geçecek?bugün yolda,teslim olmadan vs 3kere falan aradı ama hala hiç konuşmamış gibiyim...napcam ben çok berbat durumdayım....
etimden et koparıyorlar tırnaklarımı çekiyorlar canımdan can çıkıyor sanki....ne kadar zormuş ALLAHIM sabır ver nolur........
hala alışmadım her dk ağlamakla geçiyor çok kötüyüm ruh gibiyim ya ruh.............................................

Herkese merhaba..
Google dan arama yaparken asker yolu bekleyenler var mı die bu siteyle karsılastım ve hemen uye oldum.
Bugun akşam saat 11:30 da binecek sevgilim :(
Çok kötüyüm boğazımda hıckırıklar düğümlendi.
Gözlermden yaslar dınmıyor.
15 ay nasıl gecer ne yaparım bılmıyorum..Çok kötüyüm
istanbul küçükyalıda yapacak askerliğini. Çavus olarak gidiyor. ıns.sağ salim gidip de doner.

Herkese merhaba..
Google dan arama yaparken asker yolu bekleyenler var mı die bu siteyle karsılastım ve hemen uye oldum.
Bugun akşam saat 11:30 da binecek sevgilim :(
Çok kötüyüm boğazımda hıckırıklar düğümlendi.
Gözlermden yaslar dınmıyor.
15 ay nasıl gecer ne yaparım bılmıyorum..Çok kötüyüm
istanbul küçükyalıda yapacak askerliğini. Çavus olarak gidiyor. ıns.sağ salim gidip de doner.

öncelikle allah kavuştursun ama bak ne güzel bi yere düşmüş bence sevinmeslisin
bend ist.a oturuyorum küçükyalı çok iyi bi yer
bnm sevgilimde kasım 19 da gitti
kaldı 5 ayımızz
şuan izinde zatenn
allah kavuştursun tekrar
ik zamanlar ço kzor ama alışrısın

Selam arkadaşlar, bende asker yolu gözlüyorum :( evet gerçekten zor ama Allah tan çalışıyorum ...benim eşimde Gaziantep' te , çok uzak olduğu için canım isteğinde de gidemiyorum :( Allah bütün askerlere ve onların yolunu gözleyenlere sabır versin.Hayırlısıyla yapar gelir inşallah.
Sağlık ve Sabır dileyin bol bol...

kızlar yakında bende allah izin verirse aranıza katılacam çok korkuyorum nasıl bir duygu
olduğunu merak ediyrum
burada dertleşiriz artık

Back
X